Najoriginálnejší darček pre mamičku? Z týchto si určite vyberiete!

Najoriginálnejší darček (nielen) ku Dňu matiek

 

Buďme ako malé deti

 Ako malé deti sme svojej mamke veľmi často opakovali "Ľúbim ťa maminka", neustále sme ju stískali a objímali. Čím sme starší, tým menej dávame svoje city najavo, a to aj napriek tomu, že práve v dospelosti, keď máme vlastné deti, dokážeme dokonale pochopiť, čo pre nás rodičia celé tie roky robili. Nezabúdajme, že je úplne jedno koľko máme rokov. Pre svoju matku sme stále jej milované dieťa. Pozerá sa na nás rovnako láskavým pohľadom, či máme desať, dvadsať, alebo tridsať rokov.

Zastavme sa na chvíľku

Žijeme veľmi rýchlu dobu, počas ktorej v návale denných povinností často zabúdame na to, čo je v živote podstatné. Čas strávený so svojimi najbližšími, momenty vďaky, vyznania lásky. Našťastie tu máme sviatky, ktoré nás každoročne tak trošku donútia, aby sme si spmomenuli na našich blízkych a vyznali im svoje city. Jedným z nich je 8. máj - Deň matiek. V tento deň by sme rozhodne nemali zabudnúť na milé slová vďaky a darček, ktorý všetko nevypovedané, dopovie za nás. A ako vybrať darček pre mamičku? Ak vyberáme na poslednú chvíľu, zrejme to bude stará dobrá klasika - kvet či čokoláda. Darček pre mamičku, človeka, ktorý nám dal život, by však mohol byť oveľa originálnejší, nemyslíte? 

U nás, na www.codokazemama.sk nájdete výhradne výrobky vyrobené ručnou prácou, na Slovensku. Čo dokáže mama je vlastne obrovským online trhoviskom, kde sa môžete s jednotlivými predávajúcimi dohodnúť na najrôznejších detailoch a požiadavkách na výrobok. Veľkosť, farba, prevedenie či dokonca osobné venovanie na výrobku. Stačí si vybrať. Určite sa však poponáhľajte! Kedže predávajúce bežne nemajú výrobky skladom, ale vyrábajú často podľa vašich predstáv a zadania, nedá sa tovar odoslať "zo dňa na deň".

Vaša maminka si však určite zaslúži pár minút vášho času, ktorý strávite výberom darčeka, ktorý rozžiari jej oči a pohladí jej dušu. Tu je niekoľko našich tipov, všetky výrobky si môžete pozrieť na www.codokazemama.sk

Stránky

Komentáre

Spokojná mama

Veľmi obdivujem šikovnosť slovenských mamičiek. Priznávam, že neviem tak krásne štrikovať, šiť či háčkovať ako mamičky, ktoré tu prezentujú svoje úžasné práce. Mojou vášňou je písanie a tak vznikla moja stránka spokojnamama.sk Fascinuje ma aj svet marketingu a milujem ten pocit, keď dostanem správu, že vďaka mojej kampani sa výrobok výborne predáva. Tejto práci sa aktuálne venujem popri 8 ročnom synovi a ročnej dcérke. Teším sa na našu spoluprácu :)

Všetky články (5)