Naše deti sa v živote nestratia

Čo sú Geniuso hovoriace knihy jednou vetou?

Kopec zábavy v knižkách plných nových vedomostí.

Za Geniuso hovoriacimi knihami sa skrýva aj silný príbeh. Od prvého okamžiku tohto príbehu uplynulo už viac ako 10 rokov. Ako to už pri takýchto príbehoch býva, na začiatku nie je hľadanie diery na trhu sediac na gauči, ale obyčajný život s bežnými radosťami, starosťami a nádejami. V jednom momente sa však nitky pomyselného osudu zbehnú do bodu, kedy sa zrodí nápad. Výnimočný, náročný, ale hodný námahy.

Zakladateľovi vydavateľstva ako otcovi dvoch malých škôlkarov záležalo na tom, aby jeho synovia dobre ovládali cudzí jazyk. Vedel, že najlepšie je začať v ranom veku. A ešte čosi. Ak majú deti ovládať cudzí jazyk, ideálne je, aby ho počúvali odmalička, a to od rodeného Angličana, Nemca alebo Španiela. Ale ako to však dosiahnuť? Pomôže súkromný učiteľ? Televízia? Škola? Všetko malo svoje pre a proti.

A vtedy sa to stalo! Dostala sa mu v zahraničí do rúk kniha, ktorá pomocou elektronického pera „hovorila“. Bol to spôsob, ako umožniť deťom zabávať sa s peknou knihou a počúvať cudzí jazyk a zároveň pomôcť rodičom, ktorí nemusia byť v danom jazyku zdatní. Odvtedy prešlo už skoro 10 rokov.   Strastiplnou cestou sa jeho vydavateľstvu ako prvému na Slovensku podarilo vydať slovenské hovoriace knihy. Úspech Geniuso hovoriacich knižiek u detí na seba nenechal dlho čakať, keďže Geniuso hovoriace knihy sú plné príbehov, hier, zvukov a hlavne, deti sa s nimi vedia zahrať aj samostatne bez toho aby vedeli čítať. Doposiaľ vydavateľstvo vydalo vyše 50 hovoriacich knižiek pre deti, pričom každá je niečím osobitá. Geniuso hovoriace knihy vznikajú v spolupráci s pedagógmi, logopédmi ale aj školami a škôlkami, aby priniesli deťom nie len radosť z hry ale aj vzdelanie.

Geniuso hovoriace knihy síce vznikajú na Slovensku, no zároveň otvárajú deťom dvere do sveta nielen prostredníctvom cudzích jazykov ale aj množstva informácií, ktoré v sebe ukrývajú. Niektoré sú viac zábavné a hravé (napr. knižky Húseničky, Ľudové notičky, Hravo zdravo) iné sú zamerané na prácu s príbehom (napr. Mia, Bájky o ázijských zvieratkách, Max a Lea, Kedy tam už budeme) a pri ďalších je to viac o cudzích jazykoch (napr. knižky Zvieratká, Tvary a farby, Ročné obdobia, Ľudské telo). Osobitnú skupinu hovoriacich knižiek tvoria učebnice a pracovné zošity Click 1-4, ktoré sú určené na výučbu anglického jazyka a majú aj odporúčaciu doložku Ministerstva školstva ako aj knižky určené pre predškolákov (napr. Písmenká pre šikovné hlavičky, Úlohy pre šikovné hlavičky). Hovoriace knižky Geniuso sú po každej stránke interaktívne, pestré a bohato ilustrované. Aby zaujali deti už od 2 rokov až po základnú školu, hýri každá knižka farbami, baví príbehom a prekvapuje zvukmi a obrázkami. Odborníci, ktorí hodnotili Geniuso knihy opakovane potvrdzujú , že tieto knižky pomáhajú deťom rozvíjať intelekt, komunikačné zručnosti aj slovnú zásobu detí.

Z Geniuso ponuky aktuálne odporúčame výhodné ŠTART a MAXI balíčky, ktoré sú určené pre najmenších ale aj pre predškolákov. Výhodné balíčky obsahujú Geniuso hovoriace knižky a hovoriace pero.

A v najbližšom čase sa deti môžu tešiť na svetovú novinku - novú sériu jedinečných viacjazyčných knižiek TADA, ktoré budú hovoriť okrem slovenčiny aj v 6 cudzích jazykoch (angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština a maďarčina). A samozrejme tento rok na deti čaká aj jedno veľké vianočné prekvapenie. Takže sa je skutočne na čo tešiť.

Prajeme všetkým deťom veľa radosti zo vzdelávania, lebo na vzdelávaní detí nám záleží. 

PS: Neváhajte využiť super AKCIU: Pri objednávke cez www.geniuso.sk nad 49 E získavate POŠTOVNÉ A JEDNU KNIŽKU ZDARMA. Názov knižky, prosím, napíšte do poznámky pri objednaní.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)