Nesnažte sa pochopiť mužov, oceňte ich

blog od mamičky Mirky Valovej 

Muži sú z Marsu a ženy z Venuše – stará známa pravda, ktorá sa nemení už storočia. Tak ako planéty vo vesmíre, ktoré sa neustále priťahujú a odpudzujú, tak aj medzi nami ženami a našimi mužskými polovičkami  občas lietajú taniere či ostrejšie slová, a občas zavládne harmónia a porozumenie.

My, ženy, intuitívne premýšľame vo všetkých súvislostiach, domýšľame si mnohokrát až konšpiračné teórie, dokážeme robiť viac vecí naraz a často sa domnievame, že muži to majú rovnako.

Nikdy nepochopíme mužský svet a oni zasa ten náš. A ani to nie je možné, pretože sme skrátka rozdielni.

Je iba jedna cesta, ako z toho von. Stačí sa len snažiť prijať všetky tie odlišnosti, a hľadať to, čo nás spája. Uvedomiť si ten fakt, že muži rozmýšľajú úplne ináč ako my a nesnažiť sa to zmeniť.

Oceňme, čo všetko pre nás robia, vážme si, že to pre nás robia a budú nás nosiť na rukách. A to predsa ide.


Mirka je tvorivá maminka, ktorú baví písanie a skladanie básničiek. Ak chcete o nej vedieť viac, navštívte jej obchodík.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)