Nikola Šagát

Predstavíte sa nám?

Volám sa Nikola Šagát, som z Myjavy a mám jedného vytúženého a dlho očakávaného päť ročného chlapca.

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Keďže mi záleží na jeho zdraví a takisto na zdraví našej rodiny, aby sme tu mohli byť spolu čo najdlhšie, rozhodla som sa začať venovať zdravej výžive a pomáhať tým aj ostatným.

Mamička týždňa Nikola Šagát

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Stala som sa certifikovanou výživovou poradkyňou. Otvorila som si aj nutričné štúdio v našom meste, kde klientom ponúkam váženie na bioimpedačnej váhe a meranie cez Zyto balance.

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Pre svojich klientov  ponúkam  možnosť zúčastniť sa mojich 10 dňových fit maratónov, kde odo mňa získajú návrh na zmenu životného štýlu, konzultáciu aj jedálniček. V maratóne okrem toho že začnú prirodzene chudnúť bez držania diét a užívania rôznych zázračných produktov, sa naučia aj správne stravovať. Obchod na Čo dokáže mama nájdete pod názvom Chudni a ži zdravo s Niky.

Mamička týždňa Nikola Šagát

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Mojím najväčším snom je, aby som bola pre ľudí inšpiráciou v zdravom životnom štýle, aby som im ukázala, že  zdravý životný štýl nie je jesť šalát so šalátom, aby som ich naučila užívať si život a pritom sa cítiť fit a plný energie.

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Táto práca nevyžaduje žiaden extra špeciálny čas, lebo ľuďom ukazujem ako zdravo žiť pomocou storiek na FB a IG, a keď ten život žijeme, tak nemusím nič vymýšľať nové. Konzultácie a jedálničky pripravujem keď syn spí, je v škôlke, alebo sa hrá.

Mamička týždňa Nikola Šagát

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Mojím životným mottom je, že som vďačná za každú sekundu môjho života a prípadné problémy sú len príležitosťou na ukázanie mojej sily.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Všetkým tvorivým ženám, ale aj mužom odkazujem, že ak máte nejaký sen, tak sa pustite do toho, pretože... aj nemožné je možným :).

Mamička týždňa Nikola Šagát

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)