Nikoleta Lastivková

Nikoleta Lastivková, kresby a maľby na objednávku na Čo dokáže mamaO mne.

Volám sa Nikoleta Lastivková. Mám 24 rokov. Pochádzam z krásnej dediny Senné, ktorá je jedna z najvýznamnejších ornitologických lokalít v strednej Európe. Je to doslova vtačí raj. Mám veselú a kreatívnu prácu ako učiteľka v materskej škole. Momentálne žijem v Košiciach a spolu s manželom vychovávame našu úžasnú 20 mesačnú dcéru Vandu. Teraz som však na materskej dovolenke, preto som sa vrátila k tvorbe.

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Môj obchod sa volá Nikoleta Lastivková - drawing.painting. Vo svojom obchode ponúkam kreslené portréty podľa fotografie. Momentálne sa venujem najviac kresbe detských portrétov, keďže je o ňu záujem, no do budúcna chcem rozvíjať aj iné techniky.

 

Nikoleta Lastivková, Ćo dokáže mamaAko ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Kreslím, maľujem a tvorím od malička. Moja mama, by o tom vedela rozprávať. Každý sviatok odo mňa dostala kresbu alebo maľbu. Dodnes má odložené všetky moje čarbanice v krabičke. Mala som šťastie na učiteľku výtvarnej výchovy na základnej škole. Aj vďaka nej, som študovala na škole Úžitkového výtvarníctva v Košiciach.

 

 

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Vždy sa snažím vyhovieť potrebám zákazníka, takže toto je môj najväčší úspech, jeho spokojnosť a vďačnosť.

 

Nikoleta Lastivková, kreslené a maľované obrázkyAký je Váš najväčší pracovný sen?

Snov je veľa, a som rada že sa plnia. Momentálne však túžim dostať na plátno moju rodnú dedinu, v ktorej je krásna príroda. Dúfam, že sa mi to na jar podarí zrealizovať.

 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Tvorím výhradne vtedy, ak mi to čas dovoľuje. No vďaka môjmu manželovi si čas môžem vyhradiť. Manžel hrá v kapele, takže sa navzájom vo svojich záľubách podporujeme. Aj o tomto je šťastné manželstvo.

 

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

"Žijeme na modrej planéte, ktorá krúži okolo žeravej gule vedľa mesiaca, ktorý hýbe moriami a ty neveríš na ZÁZRAKY?"

 

Nikoleta Lastivková - drawing.painting

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Mamičkám chcem popriať čo najviac motivácie do svojej tvorby, a odkázať im, nech svojou tvorbou rozdávajú radosť, pretože život bez kreativity by bol smutný. Obdivujem každú mamičku, ktorá si na materskej dovolenke nájde čas realizovať sa ♥. Nikoleta Lastivková - drawing.painting, Čo dokáže mama

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)