Obchody sú zavreté no naše deti stále rastú

 

Obchody sú zavreté, no naše deti rastú ďalej...

Nakupovanie cez internet je pre väčšinu slovenských rodín už samozrejmosťou. V týchto časoch kedy nemôžme a vlastne ani nechceme "behať po obchodoch" eshopy frčia ešte viac, ako kedykoľvek predtým. Práve teraz by sme však ako mamky mali držať spolu a podporiť sa navzájom. Nakúpiť v klasickom eshope so sľúbeným 2-3 dňovým dodaním? Alebo vyberať srdcom a s pocitom, že ste svojim nákupom prispeli do rodinného rozpočtu nejakej šikovnej maminky, ktorá v týchto neľahkých časoch, počíta každé euro?

Ďalším rozhodoujúcim faktorom je pri výbere oblečenia samozrejme kvalita. Ja verím, že práve kvalita zhotovenia i kvalita samotného materiálu je pri našich šikovných mamkách z Čo dokáže mama na veľmi vysokej úrovni. Lebo aj oni sú matky, lebo chcú deťom tiež obliekať pekné a kvalitné veci a v neposlednom rade aj preto, že zlé meno ich obchodíka by bolo pre ich malé podnikanie likvidačné a tak verím, že ani nepošlú niečo, čo by v ich očiach nebolo tip-top.

Pri prehľadávaní webu Čo dokáže mama som našla množstvo krásneho, s láskou šitého oblečenia. Nakoniec som sa rozhodla pre prácu maminky Helenky. Do jej bodyniek a tepláčikov na traky som sa okamžite zamilovala. Sú to už takmer dva mesiace, čo mi domov prišli "trakáčiky" z jej obchodíku. Keďže ich dcérke obliekam veľmi často, prešli si u nás už mnohými praniami, sušeniami a žehleniami a tak už teraz môžem absolútne zodpovedne prehlásiť, že sú skvelé!

 

Tepláčiky na traky od maminky Helenky:

 Majú krásne sýte farby, ktoré nestrácajú svoju žiarivosť ani množstvom praní, sušení a žehlení.

Majú výborný voľný strih, v ktorom nie je moje dieťa ako hurka. ☺

 Sú vyrobené podľa želania so spodným patentom, ktorý som dcére zahla. Po takmer dvoch mesiacoch nosenia môžem patent vyrovnať a využívať ich aspoň ďalšie dva.

 Sú na prvý pohľad kvalitnou prácou, na ktorej vidieť, že šitie nie je len Helenkinou záľubou, ale aj profesiou.

► Úplet z ktorého sú vyrobené je príjemný, elastický a drží stále rovnaký tvar. Praním sa nesťahuje ani nosením nerozťaháva. 

 

 

Úžasné výtvory maminky Helenky nájdete v jej obchodíku: https://www.codokazemama.sk/obchod/lenntillka

 

Čo je drahé a čo lacné?

Na záver by som ešte chcela dodať, že hodnotu vecí nemeriame len tým koľko stoja ale tým ako často sme ich vzhľadom k tej cene využili. Dcére som už kúpila aj podobné tepláčiky na traky z klasického "made in china" obchodu. Látka ma až tak neohúrila ale stáli úžasných 8€. Mala ich oblečené presne 3x. Už po prvom opratí stratili farbu a mierne sa stiahli. Každým ďalším praním sa menili na nenositeľné. V takomto prípade môžem povedať, že ma tieto trakáče vyšli veľmi draho. 

Trakáčiky od maminky Helenky stáli 18€. Dcére ich obliekam veľmi často a vďaka patentom na spodu ešte aj dlho budem. Keď vezmem do úvahy ako ich dcérka vynosí, myslím si, že ma vôbec nevyšli draho a s radosťou jej kúpim ešte jedny. 

Ak sa vám teda cena na Čo dokáže mama bude niekedy zdať vyššia skúste sa zamyslieť aj nad kvalitou oblečenia a tým ako dlho ho vy či deti ponosíte. 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)