Mamička týždňa Pavla Duba

Predstavíte sa nám?

Volám sa Pavla Duba, familiárne ma volajú Paja. Pochádzam z Podhájskej, ale usadila som sa v Leviciach. Som tou najpyšnejšou maminkou môjho syna Tobiaska, ktorý má 19 mesiacov a je to veľké číslo. Sama sa čudujem, že dokážem pri ňom niečo tvoriť :).

Mamička týždňa Pavla Duba

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Na stránke Čo dokáže mama vystupujeme ako CupkyCup. Vzniklo to na základe toho, ako som vysvetľovala môjmu plenkáčovi, ako taký koberček funguje :).

Ponúkam s láskou robené senzomotorické koberčeky, ktoré sa snažím tvoriť tak, aby boli originálne a jedinečné.

Mamička týždňa Pavla Duba

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

K tvorbe má inšpiroval môj syn. Chcela som mu jeden taký dopriať, tak som sa rozhodla  jeden skúsiť vyrobiť a bolo to tak ukľudňujúce, lepiť a premýšľať ako to má na konci vyzerať, že som vyrobila ďalší a ďalší a ďalší a je to pre mňa extrémny relax.

Mamička týždňa Pavla Duba

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Môj najväčší úspech ? To, že ste ma vybrali :D, nakoľko sa nevenujem tomu dlho, nemala som ešte možnosť nejak veľmi preraziť, ale najväčší úspech je hlavne to, že sa tvorba ľudom páči, a že môžem pokračovať v tom, čo ma baví.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Momentálne nemám veľké sny. Budem hlavne rada, keď ľudia podporia moju tvorbu, dajú mi možnosť ukázať, čo je vo mne, a že im budú moje koberčeky robiť radosť :).

Mamička týždňa Pavla Duba

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Moja pracovná doba je po nociach, aj keď mi dieťatko krásne spinkáva dva krát za deň, musím sa venovať aj domácim prácam a podobným veciam, takže vždy, keď večer každý skloní  hlávku na spánok, začína môj čas na tvorenie. Po celom dni je to príjemný relax a vždy užitočnejšie strávený čas ako sledovaním televízie :).

Tip  na úsporu času mám, a to, že zapojíte manžela :D.

Mamička týždňa Pavla Duba

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?
Nemám nejak životne motto, podľa ktorého by som sa riadila, ale život ma naučil jedine: „Dopraj a bude ti dopriané“ :) .

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama

Každej jednej tvorivej maminke by som odkázala len jediné, že aj keď sme maminky a máme kopec iných povinností, každá jedna z nás má právo na svoj čas, na čas, kedy môže byť len sama so sebou a venovať sa tomu, čo má rada, a čo ju napĺňa a baví ... každá jedna z nás si zaslúži tu chvíľku pre seba. Takže dievčatá, hurá do tvorby!

 

S pozdravom Pavla 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)