Petra Beňová

O Vás

Volám sa Petra Beňová, bývam v dedinke Dolný Kalník pri Martine. Som mamou 2 detí - dcérky Tamarky (9 rokov) a syna Mirka (3 roky).

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Názov obchodíka: Kurzy tvárovej jogy. V obchodíku ponúkam služby v oblasti krásy - kurzy tvárovej jogy, na ktorých učím dámy (ale aj pánov), ako si udržať mladistvý výraz tváre, alebo ako cvičením so svalmi na tvári s kombináciou masáže tváre omladnúť.

Ako ste sa dostali ku svojej práci?

Dlhšiu dobu sa zaoberám aj predajom kvalitnej kozmetiky, ktorú sama používam. Počas druhej materskej som menej spávala, a to bola asi príčina toho, že som na tvári začala pozorovať vplyv starnutia a únavy - vrásky, ochabnutá pokožka, dvojitá brada. Dozvedela som sa o účinnej a neinvazívnej metóde ako omladnúť o tvárovej joge, tak som šla na kurz a začala cvičiť. Výsledky sa naozaj dostavili, tak som sa rozhodla prihlásiť do lektorského kurzu a stala sa certifikovanou lektorkou tvárovej jogy.

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej práce? 

Môj prvý úspech bol, že bez toho aby moje okolie vedelo, že cvičím tvárovú jogu sa ma začali pýtať, že čo robím s tvárou, že vyzerám lepšie, žiarivejšie. Ďalšími úspechmi boli spätné reakcie účastníkov kurzov, že naozaj sa upravili kontúry tváre, zmiernila dvojitá brada, vyformovali líčka, zmiernili opuchy tváre a napnutejšia pokožka.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj pracovný sen je mať okolo seba spokojné ženy, ktoré si nájdu každý deň aspoň 20 minút pre seba a budú sa cítiť dobre.

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Najviac pracujem, keď deti spia. Ale keďže moja dcéra už má 9 rokov, tak s ňou sa dá už na tému krása aj rozprávať a čerpám aj z jej nápadov. Synovi robím niekedy zábavu, keď pri ňom cvičím.

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Moje motto je, teda ak sa to tak dá nazvať, pokúsiť sa v každej situácií zostať pokojná, nereagovať hneď a impulzívne a hľadať riešenia.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Všetky tvorivé ženy obdivujem, že popri materskej dokážu pracovať, tvoriť, ale zároveň ich chcem aj podporiť, aby v tom pokračovali, lebo aktívni ľudia sú úspešní, majú viac energie, keď robia veci, ktoré im prinášajú radosť a aj peniaze, viac priateľov a naše deti sa učia a odkukávajú od nás.

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)