Mám teraz okolo seba nejaké tie tehuľky, ktoré čaká asi najťažšia časť, aspoň pre nás bola, - Výber mena. 

Ja viem, že sú maminky čo to majú snáď od 6rokov vymyslené a držia sa plánu, v tom však príde jedno ALE v podobe bývalých lások, kamarátov, kamarátok náhodných okoloidúcich a zrazu tie krásne mená Vám začnú pripomínať niekoho z nich. 

Okrem toho že sami neviete na Vás z každej strany útočí a čo to bude a ako sa to bude volať. 

Pre dievčatko to mal muž už vymyslené keď sme spolu začali bývať, no čakali sme chlapca tak že nech si vyberiem ja :) 

áno som z tých čo sa im páči keď ma syn meno po otcovi, ale to sa zas nepáčilo jemu tak sme dúmali ďalej, týždeň to bol ten týždeň onen.  

Nakoniec sme skončili s 3 menami a ja veru neznášam, keď niečo má byť na poslednú chvíľu nuž prišiel moj milovaný mužíček s tým že  to rozhodne kocka. 

A tak aj bolo každému menu sme pridelili 2 čísla a hádzalo sa 10x. Ovšem na prvý pokus náš miláčik zabudol zapisovať tak sme museli opakovať :D A na druhý pokus to bolo jednoznačne. Ja som bola celá šťastná  a už zas o kus pokojnejšia. 

Po pôrode na šestonedelí som sa stretla izbe s maminkou a tá mala Mišku  a my Miška čo bolo úplne super :) strašne krásna náhoda. Až kým sme nedošli na nejaké vyšetrenie kde pani doktorka teda skonštatovala že jako Míša vubec nevypadá lebo je taký malinky. ( Holky tak som plakala :D si matka ešte len deň a už Ti niekto povie aká si zlá matka že nevieš ani dobré meno vybrať no koniec / áno skutočne som to tak zobrala :D hormóny proste/) <Míša je v ČR pomenovanie pre medvedíka> 

Inak odvtedy ako na neho pozriem viem že mu toto meno pasuje najlepšie. Je to úplný macík mojkačik a keď je nervný reve jak grizzly :D 

Užívajte maminky a prajem aby Vám to rýchlo ubehlo a mohli ste svojho drobčeka čoskoro držať v náručí a okrem mílačík, zlatíčko, anjelik a pod. ho volať menom, ktoré ste mu vybrali. 

 

Komentáre

Kreľuľa

Ahoj som Janka, po narodení nášho drobca som začala pridávať na svoj FB postrehy z materského života. Mojím priateľom sa páčia a tak možno pobavia aj ďalších. Inak maľujem háčkujem a externe študujem VŠ... Teším sa na Vás Vaša Kreľuľa

Všetky články (60)