Poznáte Beťárika, kde nájdete všetko

Maminka Ivanka a jej priateľ Dodo sú rodičia malej Ninky. Jej narodenie im dalo krídla a odhodlanie snívať a spoločne sa rozhodli svoje sny uskutočniť. 

„Naša maminka Ivka chcela byť na príchod svojho dievčatka na svet pripravená a preto prešla množstvo obchodov a eshopov, aby zohnala všetko, čo dieťa potrebuje,” hovorí šťastný tato Dodo.   

Lenže také bábo toho potrebuje celkom dosť, od oblečka, po postieľku, kočík, autosedačku, hračky, nosič a kopu iných vecí. Veď vieme svoje, že mamky? :)

A tak Ivka strávila hodiny na internete klikaním po desiatkach eshopov, pretože každý predáva len to svoje. Na jednom nájdete fantastické kočíky, ale zas tu nemáte nosiace šatky, inde našla Ivka super dupačky pre Ninku, no postieľku musela ísť zháňať úplne inde. 
A tu vznikol úžasný nápad!!! Založiť Beťárika – komplexnú webovú stránku, kde nájdete všetko. Áno jednoducho všetko, čo Vaše dieťa (či dokonca teenager potrebuje). Od nábytku, po hračky, športové potreby, vecičky na kŕmenie, hygienu, oblečenie, kočíky, aj šatky, či nosiče. 
Perfektné! 

Ivka s Dodom si rýchlo podelili úlohy. Popri štúdiu na vysokej škole sa spoločne učili ako rozbehnúť malé veľké rodinné podnikanie. Prešli si naozaj všetkým. Učili sa ako vytvoriť web, ako spracovať prvé objednávky, ako prežiť vo svete konkurencie. Dodo pomáhal najmä s technickými vecami a marketingom, Ivka rieši komunikáciu so zákazníkmi. 

„Podnikanie nie je vôbec ľahké”, hovoria, no napriek tomu rezko kráčajú za svojim snom, ktorý má jasnú víziu – priniesť rodičom detí pohodlné nakupovanie všetkého pod jednou strechou s veľkou úsporou času a energie. 

Veľmi im záleží na kvalite a preto dodávajú detský a kojenecký sortiment od preverených značiek detského tovaru, kde majú zaradených už desiatky tisíc produktov v rozmanitých kategóriách a neustále dopĺňajú ďalšie v závislosti od ročného obdobia. 

Maminka Ivka ostáva napriek úspešnému nápadu veľmi pokorná. Teší sa každučkej objednávke, ktorá im príde a spoločne s Dodom plánujú, ako ďalším mamkám prinášať stále viac. Viac pohodlia a radosti z nákupu. 

A čo recenzia od nás z Čo dokáže mama? 

Eshop Beťárik.sk sme si s radosťou celý preklikali od hore dole, sprava doľava. Musíme uznať, že je perfišný! Skutočne sme tu našli všetko, čo doma pri starostlivosti o deti potrebujeme, ba aj oveľa viac. Objednávkový proces je prehľadný, rýchly, dostupný z akéhokoľvek zariadenia. Najviac nás však potešila rýchlosť dodania. Objednali sme hovoriacu knihu Albi, ktorá nám prišla kuriérom doslova na počkanie, dokonca s pribaleným darčekom. :)
Je vidno, že Ivka a Dodo pracujú s veľkým nadšením a do svojho eshopu dali okrem stoviek hodín práce aj veľké množstvo lásky a neutíchajúcej energie. 

Maminky, ak potrebujete kúpiť čokoľvek, čo nenájdete u nás na www.codokazemama.sk samozrejme (hehe :) ), určite zavítajte na Beťára. Tam to už na 100% nájdete. 

Veľmi Ti fandíme Ivka a Dodko a beťárikovi Ninke posielame veľkú pusu na nos. 

Nech sa Vám darí. 

S láskou Vaša Čo dokáže mama 
projekt, ktorý fandí šikovným mamkám 

www.betarik.sk

www.facebook.com/betariksro/ 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)