Radka Pilchová

Predstavíte sa nám? 

Volám sa Radka Pilchová, pochádzam z Novák a mám jednu dcérku - Adelku, ktorá mala v lete rok.

Mamička týždňa Radka Pilchová

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Môj obchodík sa volá Zázračná škatuľka a ponúkam v ňom predovšetkým interaktívne edukačné pracovné zošity, ktoré sú riešené na suchý zips alebo zmazateľnú čiernu fixku. V budúcnosti sa chcem zamerať aj na výrobu ,,zázračných škatuliek", preto aj ten názov :) V októbri uzrela svetlo svetla prvá škatuľka s názvom Zázračná škatuľka 1 a verím, že hneď po Novom roku budem môcť predstaviť aj jej pokračovanie s názvom 2. 

Mamička týždňa Radka Pilchová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Ku svojej tvorbe som sa dostala už v minulosti, nakoľko som pracovala päť rokov ako učiteľka v materskej škôlke, a tak som si veľa materiálu tvorila sama. Neskôr som odišla pracovať na základnú školu ako špeciálna pedagogička, a keď som zostala s dcérkou na materskej dovolenke, tak som si povedala, že je čas dať ten materiál dokopy a tak vznikli zošity.

Mamička týždňa Radka Pilchová

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Za najväčší úspech vo svojej tvorbe pokladám to, že som našla odhodlanie ponúkať svoje zošity a škatuľky aj iným mamičkám. Čo sa týka ale samotnej tvorby, som veľmi rada, že vznikli práve vianočné personalizované škatuľky s menom, ktoré sa tešia naozaj veľkej obľube. 

Mamička týždňa Radka Pilchová

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj najväčší pracovný sen je robiť svoju tvorbu tak, aby ostatným ľudom prinášala radosť.

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť? 

Asi ako väčšina maminiek aj ja tvorím, keď malá spí, čiže väčšinou buď veľmi skoro ráno alebo neskoro večer. Niekedy je k dispozícii aj manžel, tak keď nepracuje, tak sa venuje on a mne dopraje chvíľku voľného času. Tip na úsporu času bohužiaľ nemám, ale chcela by som ju vedieť aj ja :)

Mamička týždňa Radka Pilchová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Motto, ktorým sa riadim celým život je: ,,Sú len dva spôsoby, ako prežiť život. Buď nevidíte zázrak v ničom, alebo ho vidíte vo všetkom."(A.Einstein) 

Mamička týždňa Radka Pilchová

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Ostatným maminkám by som poradila, aby robili to, čo ich baví a nebáli sa sklamania zo strany ostatných. 

 

Ďakujem pekne,

Radka Pilchová

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)