Sen Dominiky sa splnil aj vďaka blogu "Čo dokáže mama"

Možno si ešte pamätáte článok o Dominike  - ekonómke, ktorej snom bolo ilustrovať detské knihy. Dnes sa Dominika podelila s tým, čo sa udialo od mája, kedy sme spolu spravili rozhovor, ktorý sa vďaka blogu "Čo dokáže mama" dostal aj k vám. 

JÚN 2020

Dominika mi pomáhala s návrhom konceptu na obálku mojej knihy a mamičky v skupine mi pomáhali rozhodnúť sa pre konkrétny koncept.

Popri tom si Dominiku všimol aj tím "Čo dokáže mama" a pozvali ju na interview do rubriky mamička týždňa.

AUGUST 2020

V auguste Dominiku oslovila jedna maminka, ktorá si zase chce splniť svoj sen napisat knižku pre deti.  Dominika hovori:

"Jej predstava ilustrácii presne korešpondovala s mojim štýlom, jemne, milé, pritom realistické. Tým, že obe žijeme v Bratislave, prišla za mnou hneď pri prvej možnej príležitosti. Pozvala som ju za mnou na Ružinovský komunitný jarmok, kde som predávala svoje obrázky pre detičky do ich izbičiek, takže mohla aj naživo vidieť moje diela. Myslím si, že obe sme si hneď padli do oka, aspoň z mojej strany tam boli hneď sympatie. No a keď mi dala precitať svoje prve básnicky, nebolo o čom. Niečo tak krásne, milé, nežne a pritom aj náučné som asi dlho nečítala. Neskutočne som sa potešila, takže som hneď aj začala maľovať a stále svoje ilustrácie vylepšujem, kým nie som spokojná s nimi naozaj na 100%, pretože si myslím, že jej tvorba si to zaslúži. Takže sa stretli dve maminky, ktoré si chcú splniť svoje sny."

 

SEPTEMBER 2020

Dominika už tvori obrázky do knihy, na titulke môžete vidieť jeden z nich. Ak mate záujem nechať si ilustrovat svoju vysnívanú knižku, tu je Dominikina ponuka. 

https://www.codokazemama.sk/obchod/aquarell-by-domi

 

Komentáre

Michaela Ray - Knihy pre deti

Všetky články (16)