Stratení v živote a v strachu

Ako nájsť samu seba (napríklad aj po materskej)

Prezraďte niečo o sebe a čo vás inšpirovalo knihu napísať.

Volám sa Andrea Závodská. Som mama dvoch detí. Inšpirovalo ma obdobie, keď som riešila, čo chcem ďalej v živote robiť. Bola som 9 rokov na rodičovskej. Chcela som sa venovať tvoreniu, ale nedarilo sa mi v tom a tak som začala hľadať prácu. Zamestnanie som si našla, ale bola som tam nešťastná. Po roku som tam skončila a nevedela som čo ďalej. Bolo to obdobie, kedy som si prestala veriť. Mala som pocit, že som sa zamotala a stratila. Táto kniha je motivačná a inšpiratívna v tom, že ukazuje, že aj napriek nezdarom sa dá nájsť spôsob, ako ísť ďalej. Prelína  sa v nej môj príbeh s uvedomeniami, ktoré mi pomohli a pomáhajú aj iným.

Pre koho je kniha určená a o čom je?

Kniha je určená predovšetkým ženám, ktoré riešia životnú zmenu a hľadajú, ako ísť ďalej. 

Prichádzame na svet s radosťou a túžbou učiť sa, objavovať a rásť. Máme v sebe plameň radosti z chuti po živote, ktorý sa však časom zmení na iskru a niekedy zhasne aj tá. Zostaneme zaseknutí a stratení v tme...

Po prečítaní knihy zistíte:

- že nie ste samé, ktoré trápi v určitom období pocit, že nechcú fungovať ako pred tým

- ako rozpoznať príznaky keď vám doterajší smer prestáva vyhovovať 

- uvedomiť si kde sa nachádzam, a kde chcem v budúcnosti byť

- akými cyklami a vnútornými konfliktami si prechádza hľadajúci

- kde sa zvyknú ľudia najčastejšie zamotať

- ako nás obmedzuje strach v tom, aby sme boli skutočne šťastní

- aké praktické kroky môžete podniknúť k želanej zmene

- ako v seba začať veriť a veľa ďalších informácií

Referencie od čitateľov

  • Kniha sa mi veľmi páči. Mala som pocit, že je o mne. V každej vete som našla kúsok seba. Po prečítaní som sa rozhodla urobiť aj ja vo svojom živote pár zmien. Ďakujem Vám už za druhú skvelú knihu vďaka ktorej som pochopila veľa veci, čo a ako robiť aby som bola aj ja s tým stotožnená a šťastná. Určite tú knihu odporúčam všetkým ktorý celý život žijú v strachu niečo vo svojom živote zmeniť aby boli ostatný spokojný. Tu nejde o tých ostatných ale o Vás. Kniha vám dodá odvahu a veľa vecí pochopíte tak ako aj ja. 

         Michaela Šateková

  • Verím, že to, že som túto knižku čítala práve v tomto životnom období nebola náhoda. Mám pocit, že si ma našla v ten pravý čas,  keď som hľadala odpovede a mnohé som našla práve v nej. Veľmi sa mi páči štýl akým autorka píše. Vždy som sa tešila na tú pohodu a oddych pri čítaní tejto knihy. Verím, že knižka bude mať úspech, pretože mňa naozaj veľmi milo prekvapila. Prajem aj vám príjemné čítanie. 

         Lucia Blahová

  • Táto kniha mi dala chuť bojovať za svoje ciele, nebáť sa, byť otvorená novým možnostiam, veriť v seba. Je písaná veľmi pútavo. Autorka vysvetľuje jednoduchým príkladom so svojho života, ako prežívala rôzne situácie a momenty, s ktorými sme sa mnohí neraz stretli. Pomohla mi uvedomiť si kde sa nachádzam, a kde chcem v budúcnosti BYŤ. Ďakujem!  Michaela Maškarová Michalková

Knižku si môžete objednať tu. 

 

ČASŤ B - Zo zákulisia tvorby a vydávania

Prezraďte čo vás zaskočilo počas tvorby, vydávania alebo predaja vašej knihy? Odporučte začínajúcim autorom, na čo si dať pozor.

Pri tejto knihe som si na zaver nechávala tvorbu obálky a nakoniec všetko stálo už len na obálke, ktorú sme pomerne dlho riešili. Odporučila by som nenechávať si obálku až úplne na koniec, ale pracovať na nej priebežne popri pisani knihy.

Ako ste riešili financovanie a uvedenie knihy na trh?

Knihu som si vydávala sama. Keďže toto bola moja druhá kniha, vedela som už čo a ako. Pracujem na tretej knihe a mám v pláne ju opäť vydať sama.

Suma za tlač a aj počet kusov bol v porovnaní s predošlou knihou vyšší, vyšla v náklade 400ks. Troška sa predražila, pretože som chcela kombinovať lesklú tlač s matnou, aby určité veci na obálke viac vynikli. Opäť som si na tlač našetrila z predaja prvej knihy, online tréningov a ebookov.

Uvedenie na trh bolo možno trochu ľahšie vďaka databáze predošlých čitateľov, ale nie výrazne ľahšie. Zatiaľ čo prvá kniha jasne názvom hovori pre koho je, nevýhodou tejto knihy je, že to také jasné nie je. Knižnému marketingu sa stále len učím. Dobrú skúsenosť som mala s reklamou na fb. Snažím sa sledovať viacero skupín a ľudí, ktorí radia čo a ako v online svete. Ale mám pocit, že každý hovorí niečo iné. Je toho veľmi veľa a neviem na čo sa skôr sústrediť. Času je málo, obzvlášť keď som zamestnaná a starám sa o deti aj domácnosť.

Aby si knihu mohli ľudia kúpiť, najskôr o nej musia vôbec vedieť. Ja som práve s týmto mala problém. Pretože  som nechcela ľudí zahlcovať všade mojou knihou. Ale potom nastalo práve to, že ľudia o nej ani nevedeli.

Spomeňte nejaký pozitívny AHA moment, ktorý by podľa vás mali vedieť aj iní autori.

Odporúčam hľadať ľudí, ktorí si knihu vydali sami a nebáť sa ich spýtať. Ja som napríklad predtým nevedela, že je potrebné aj poslať do určených knižníc povinné výtlačky kníh a niekto mi to poradil. Následne je dobre overiť si informáciu ešte na internete.

Knižku si môžete objednať tu. 

 

Spracovala Michaela Ray

Redakcia & projekty Knihy našich mamičiek

michaela.raydewitters@codokazemama.sk

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)