Stromy a iné dreviny

Už sa začínajú prebúdzať🌱🌳

Prvý jarný deň je ešte v nedohľadne, ale stromy už cítia, že sa to blíži a pripravujú sa. A ja som im za to vďačná 💚pre mňa by zima mohla skončiť hneď po Štefanovi😜

Každopádne túto knižku som si zamilovala okamžite, aj pre jej nádherné ilustrácie a spracovanie, ale hlavne je to taký malý "must have" pre mládež. Obsahuje mnoho faktov a zaujímavostí, kvízov a vonkajších aktívít a naozaj nádherné kresby.
🌍Podľa mňa je to super pomôcka ako spríjemniť učivo (prírodovedu či prírodopis) a motivovať deti k ekológii a láske k našej planéte.

🖋️ Nathalie Tordjman
🖍️ Isabelle Simler, Julien Norwood
📚 Svojtka @svojtkask

#fairytalesforallchildren

#childrensbooks #tipnaknihu #dnescitam #skveléknihy #detskakniha #skbookstagram #kidsbookstagram #mamacita #mama #mamablogger #ekologia #eco #bookrecommendations #bookstagram #libriperbambini #livingabroad #malyknihomol #littlereader #bookworm #libri #knihypredeti

Komentáre

Beáta Thiam Mészárosová

Volám sa Beáta Thiam Mészárosová a som autorkou knihy E(a)ko na to?, ktorá vyšla vďaka úspešnej crowdfundingovej kampani. Som maminkou 3 ročného dievčatka, s ktorým spoločne rastiem. Kreativita a tvorenie je pre mňa také prirodzené ako dýchanie, a najradšej trávim čas so svojou rodinou pri dobrej kávičke.

Všetky články (5)