V uplynulých mesiacoch museli mnohé zaľúbené páry zrušiť svoj vysnívaný deň. Svadobná sezóna sa však už opäť rozbehla a tak vám prinášame tie najlepšie svadobné vychytávky z Čo dokáže mama. 

 

Rozlúčka so slobodou

Každej svadbe by mala predchádzať poriadna rozlúčka. Ak ste boli poctené rolou svadobnej družičky či svedka, podľa tradície by ste sa organizovania mali chopiť práve vy. Čo by sa neveste páčilo? Poriadna párty alebo pokojný víkend s najbližšími priateľkami vo wellnesse? Na oba prípady myslí mamička Nikoleta, ktorá vo svojom obchodíku ponúka šerpy a svadobné župany. Šerpa s nápisom "Budúca nevesta" pomôže rozpoznať na akejkoľvek párty slečnu lúčiacu sa so slobodou už na diaľlku. 

Saténové svadobné župany sa výborne hodia na spomínaný wellness víkend a krásne vyniknú aj pri natáčaní a fotení nevesty v svadobný deň. Maminka Nikoletka to má dobre premyslené. Župany vyrába v univerzálnej veľkosti a zviazať sa dajú pekne v páse. Úplne sa tým vyhnete problémami s kúpou nevhodnej veľkosti a prípadnému vracaniu tovaru.

Svadobné šerpy a župany kúpite v obchodíku Svadobné županovo: https://www.codokazemama.sk/obchod/svadobne-zupany

 

    

 

 

Detaily tvoria dokonalý celok

Ak vás čaká svadba z pozície samotnej nevesty, je pravdepodobné, že už máte všetko dokonale naplánované. Nezabudnite však na drobné detaily práve vďaka ktorým bude váš deň D nezabudnuteľný. Jedným z nich je svadobná kniha hostí vytvorená špeciálne pre vás. Svadobnú knihu hostí ako zo svadobnej rozprávky vám vytvorí naša maminka Jarka. Jarka vie vašim požiadavkam prispôsobiť celý vizuál svadobnej knihy, rozmery aj počet strán. Tomu sa hovorí mať niečo podľa predstáv.

Dohodnúť sa môžte v jej virtuálnom obchodíku JARKA EF: https://www.codokazemama.sk/produkt/svadobna-kniha-hosti-smotanova

       

Ak sa vám Jarkina práca páči určite si pozrite aj jej svadobné fotoalbumy, ktoré taktiež vyrobí presne podľa vašich predstáv a požiadaviek.

 

 

Dary pre nevestu a ženícha

Možno je už váš svadobný deň dávno za vami a tento rok sa chystáte "svadbovať" z pozície hosťa. Cudzie svadby sú skvelé lebo nemáme takmer žiadne starosti. :)  Áno iba takmer. Našou milou povinnosťou je doniesť dar pre novomanželov. 

V dnešnej dobe už nekupujeme mixéri a žehličky, ktoré by potom nevesta aj tak mala doma trojmo. Obvykle samotný mladomanželia preferujú peňiažky, za ktoré si logicky kúpia to čo práve potrebujú. Hotovosť samozrejme manželom nevsunieme pri gratulácií len tak do ruky. Fantastickým riešením je Exploding box, ktorý vyrába opäť naša Jarka. Jedná sa o nádhernú a prepracovanú gratulačnú krabičku. Krabička obsahuje kapsičky na peniaze a venovanie. V strede krabičky je manželský pár ozdobený ručne robenými kvietkami. Na vrchu krabičky sú mená novomanželov napísané medenou farbou.

 

    

Gratulačnú krabičku kúpite tu: https://www.codokazemama.sk/produkt/exploding-box-gratulacna-krabicka-svadobna

 

Pri obdarovaní mladomanželov ešte ostaneme. Ak by ste k peňiažkom ešte radi niečo prihodili a milujete originálne darčeky, opäť máme pre vás skvelú svadobnú vychytávku. Ponožky! Samozrejme nie obyčajné ale také, ktoré im budú ešte dlhé roky pripomínať ich svadobný deň. Originálne svadobné ponožky od našej Moniky sú ručne maľované a materiálovo veľmi kvalitné (90% bavlna a 2% lykra). Monika vám veľmi rada výjde v ústrety čo sa týka farby ponožiek, nápisov a samozrejme aj veľkosti. 

 

   

Ponožky od Moniky dostanete zabalené v kartónovej krabičke, pripravené na darovanie. https://www.codokazemama.sk/obchod/mon-art

 

Deti a svadba - ako ich obliecť?

Ak sa chystáte na svadbu aj so svojimi detičkami, nemali by ste podceniť správny výber oblečenia. Okrem toho, že chceme aby vyzerali krásne by sme sa mali zamyslieť aj nad pohodlnosťou oblečenia. V oblečení, ktoré vyberieme strávia deti v podstate celý deň. Ak berieme do úvahy, že sa jedná o letnú svadbu ideálne je vyberať pre deti prírodné materiály v ktorých sa nespotia, no môžu ich naopak príjemne chladiť. Na detské slávnostné oblečenie z ľanu, mušelínu a prémiovej bavlny je špecialistka naša Peťuška. Nájdete u nej všekto od čepčekov a motýlikov až po šaty a nohavice na traky. 

   

Oblečenie pre deti ale aj doplnky pre maminy kúpite v Peťkinom obchodíku: https://www.codokazemama.sk/obchod/petra-ve

 

Či už vás čaká svadba z pozície nevesty alebo hosťa prajeme vám krásnu zábavu a žiaden svadobný stres. 

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)