Svetový deň umenia s Čo Dokáže Mama

Deň narodenia umeleckého génia Leonarda Da Vinci, 15. apríl, sa stal Svetovým dňom umenia. Renesančný umelec zanechal hlboký odkaz pre mnohých umelcov.

„Niet veľkého umenia bez opravdivej lásky k ľudstvu.“
Leonardo Da Vinci

Milé mamičky! Pri príležitosti slávenia SVETOVÉHO DŇA UMENIA sme pre vás pripravili výber umeleckých diel, vyskladaných z vašich obchodíkov u nás na Čo dokáže mama.

Prajeme vám všetkým príjemný zážitok!

Váš tím Čo dokáže mama

PIVONKY – SCULPTURE PAINTING – SOCHÁRSKE MAĽOVANIE

Hľadáte originálny doplnok do vašej domácnosti? Pivonky vyrobené špeciálnou hmotou, technikou sochárskeho maľovania môžu byť ozajstným originálnym skvostom aj u Vás doma. 
Zaujalo ma

 

MAME Z LÁSKY

Kniha s originálnym motívom precízne vyskladaným v knihe z antikvariátu, ktorá si tak po niekoľkých prečítaniach nájde ďalšie využitie. Strany sú nastrihané a potom ohýbané. No všetko sa to deje iba na okraji strán, nič nezasahuje do textu. Všetky knihy sú tak aj naďalej čitateľné a tak každý jeden milovník kníh môže mať dušu na svojom mieste.
Zaujalo ma

 

LÚČ

Podsvietený maľovaný obraz predstavuje atraktívny doplnok interiéru. Môže sa stať originálnou dekoráciou vašich domácnosti, kancelárii, reštaurácii či hotelov. Dokáže príjemne doladiť atmosféru. 
Zobrazenie: Betta – patrí k rodu sladkovodných lúčoplutvovcovytých rýb pochádzajúcich z Ázie.
Akryl na plátne, rozmer 50 x 50 cm. LED podsvietenie je umiestnené na dvoch stranách obrazu. Prevádzka na batérie 4ks AAA (nie sú súčasťou balenia).
Zaujalo ma

 

 

 

LUXUSNÉ KAMENINOVÉ ČRPÁKY

Handmade hrnčeky vyrobené z jemnej, ťažšej kameniny, ktorá je výrazne odolnejšia voči rozbitiu sú pozlátené originál zlatom. Dodajú Vašej domácnosti prestíž a eleganciu. Vhodné aj do umývačky riadov. Objem črpákov cca 2,5 dcl. 
Zaujalo ma

 

PORTRÉT NA ŽELANIE

Všestranná umelkyňa ADELMIA niekedy vymení bavlnky za ceruzky a venuje sa aj kresleniu portrétov na pamiatku, pre potešenie, na skrášlenie a zútulnenie príbytku vo veľkosti A2/B2...alebo podľa požiadavky. 
Zaujalo ma

 

NATURALISTA

Maľované šaty na želanie bavlna, vrecká. Možnosť vyhotoviť rôzne farby, veľkosti, šaty sú šité.
Zaujalo ma

 

BÁBKOVÉ DIVADLO. Rozprávka O červenej čiapočke 

Prvá rozprávka, ktorú detičky počujú rozprávať z ústa mamy, starej mamy alebo babičky rozprávkarky. Teraz si rozprávku môžete aj zahrať, najskôr vy deťom a o onedlho budú deti hrať vám. Ale istotne zažijete spolu kopec zábavy a radosti. Sada na bábkové divadlo obsahuje maňušky Červená čiapočka, Vlk, Babička a Horár. Maňušky sa dajú kúpiť aj jednotlivo. Ale v celej sade je cena zvýhodnená. Veľkosť: cca 30 cm. Materiál: 100 % bavlna, úplet, prírodná plsť, mohérová vlna, farba na textil. Spôsob výroby: ručné šitie, strojové šitie, maľovanie, modelovanie, aranžovanie.
Zaujalo ma


 

FOLKLOVE (STRING ART)

Prémiové drevo lazúrované tmavším orechom. Krásny a zároveň minimalistický folklórny vzor inšpirovaný viacerými slovenskými výšivkami. Obraz má zo zadnej strany záves, je teda možné ho hneď zavesiť. 80*40 cm, vhodné do interiéru.
Zaujalo ma

 

LÍŠKA A ZAJAC

Jemná akvarelová ilustrácia líšky a zajaca, maľované na akvarelovom papieri s rozmerom 30x40cm. Podpísané. Posielam zabalené v kartónovej tube/ doske. Možnosť namaľovať aj na plátno s rozmerom 40x30 cm, alebo 40x50 cm. 
Zaujalo ma

 

TANEČNICA – DRŽIAK NA SERVÍTKY

Tanečnica pletená z papiera, dekorácia a zároveň i praktický držiak na servítky , dodávané bez servítok. Výška 35 cm.
Zaujalo ma

 

JAZVEČIK

Obľúbený štvornohý spoločník je vynikajúcim poľovným aj spoločenským psom. Dúfam, že sa vám páči aj takto v červenom. Print na plátne, v origináli papierová koláž, vo veľkosti A3 je pripravená na zavesenie do detskej izby. Nie je potrebné rámovať, boky plátna sú tiež farebné.
Zaujalo ma


 

MOJI ZELANINKOVÍ KAMARÁTI

Našimi publikáciami približujeme detičkám základy zdravého stravovania. V našich knižkách si deti nájdu nových kamarátov, ktorých poznajú a majú ich radi. Motivácia tak neprichádza z externých zdrojov, ale na základe ich vlastného rozhodnutia, pretože zelenina či ovocie sa prostredníctvom knihy stávajú detským kamarátom.
Informácie sú sprostredkované pútavo prostredníctvom farebných ilustrácií a krátkych výstižných riekaniek, ktoré môžu deti recitovať a učiť sa naspamäť.
Naši malí čitatelia si tak okrem získavania nových kamarátov rozširujú slovnú zásobu, rozvíjajú poznávanie, vnímanie, myslenie, pamäť, reč, fantáziu a inteligenciu.
45 zeleniniek v abecednom poradí. Kuchárska e-kniha pre mamičku zadarmo.
Zaujalo ma

 

STAŇ SA DIZAJNÉROM SVOJHO DOMOVA

Staň sa dizajnérom svojho domova predstavuje projekt v podobe 1-dňového workshopu na ktorom zistíte, ako správne postupovať pri plánovaní a zariaďovaní svojho domova, aké pravidlá použiť, aké farby a materiály vybrať. Ako to celé zladiť tak, aby vznikol krásny harmonický celok. A tiež sa dozviete ako si urobiť jednoducho vlastnú vizualizáciu zdarma.
Zaujalo ma


 

TRIČKO „HUDBA JE LIEK“

Grafické umenie v prevedení novej kolekcie tričiek s umeleckým odkazom pre milovníkov dobrej hudby. 
Možnosť výberu rôznych strihov, veľkosti a farieb. 
V ponuke dámske, pánske, detské.
Zaujalo ma

 

DIEVČENSKÁ ZÁSTERKA 

Detská zásterka v ľudovom dizajne, potlač folklórneho vzoru evokuje výšivku, vyzrážaná 100% bavlna, gramáž 175. Celková dĺžka vrátane pásu 46 cm, červené saténové stuhy, modelka má výšku 138 cm. Vyšívané bordúry ruží.
Zaujalo ma

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)