SVETOVÝ DEŇ ZDRAVIA S ČO DOKÁŽE MAMA

Už 70 rokov každoročne slávime Svetový deň zdravia pripadajúci na 7. apríl.
Téma zdravia úzko súvisí so správnym životným štýlom, s primeraným pohybom, zdravou výživou, dostatkom odpočinku a radosti zo života ♥. Mnohokrát dokážeme do zdravia investovať veľa energie, času a peňazí.

Milé mamičky! Pri príležitosti osláv Svetového dňa zdravia sme pre vás pripravili výber výrobkov, služieb a zdravotno-osvetových materiálov na tému ZDRAVIE vyskladaných z vašich obchodíkov na Čo dokáže mama.

    

AKO NAUČIŤ DETI JESŤ ZELENINKU

Vitajte v čarovnom svete známych i menej známych zeleniniek! Poznáte zeleninového Supermana? Viete, ktorá zelenina je symbolom obce Zázrivá? Na tieto i mnohé ďalšie otázky odpovie táto veselá, inšpiratívna kniha, ktorá vás prevedie kráľovstvom Alfonza a voňavou kuchyňou šéfkuchára Rudyho Paštrnáka. Zoznámite sa so 44 zeleninkami rozdelených do šiestich skupín. Jednoduché texty rozprávok dopĺňajú nádherné fotografie, ilustrácie, záhadné hádanky a spoločné recepty pre malých i veľkých.
Kniha je prioritne určená predškolákom a malým školákom, ale hlavne rodičom, starým rodičom, tetám či ujom, ktorí sa chcú stať vzorom pre deti na ich ceste za zdravím. Našim cieľom je postupne vytvoriť zdravé stravovacie a pracovné návyky u detí a priblížiť im význam slova zdravie formou zážitkového vzdelávania. Kniha nadväzuje na projekt prevencie obezity v materských školách a školských kluboch s názvom Zeleninkové šialenstvo, čím spája rodinu, deti a školu. A ak vaše dieťa trpí nadváhou alebo sa príliš nekamaráti so zeleninou na tanieri či odbehuje od stola a vy to chcete zmeniť, táto kniha je pre vás tou správnou voľbou.
Chcem objednať 

 

KURZ TVÁROVEJ JOGY S PETROU

Aj na tvári máme svaly, ktoré si zaslúžia našu pozornosť a odmenou bude mladistvejší a žiarivejší výraz tváre.
Pravidelným cvičením sa dajú zjemniť, prípadne aj odstrániť nasledujúce prejavy na tvári:
- ochabnuté kontúry tváre
- dvojitá brada a vrásky na krku
- ochabnuté líčka
- ovisnuté kútiky okolo úst
- vrásky na čele a okolo očí
- ovisnuté viečka a opuchy pod očami
- žiarivejší vzhľad celej tváre.
V rámci kurzu dostane každý účastník (áno aj páni sú vítaní) materiály, ktoré vám pomôžu pri cvičení doma, individuálny plán cvikov, podporná skupina na facebooku, moja osobná podpora a webináre.

Chcem objednať

 

E-PREDNÁŠKA „ABY SLNKO DEŤOM NEŠKODILO!“


Milí rodičia! Pripravili sme pre vás skvelý letný webinár "Aby slnko ☀ deťom neškodilo". Určený je pre všetkých, ktorí chcú vedieť ako sa správne chrániť pred slnkom a ako sa nenechať zmiasť pri kúpe detskej UV ochrannej kozmetiky.
Detskú kožu treba obzvlášť chrániť pred účinkami UV žiarenia. To však neznamená, že pred slnkom sa treba za každú cenu skrývať! Treba len nájsť zlatú strednú cestu - len tak môžeme získať čo najviac pozitív, z toho čo nám Slnko prináša a zároveň nebudeme zanedbávať potrebnú UV ochranu." Lenka Bukviarová
UV žiarenie je uznaným karcinogénom. Rizikovým faktorom je opakovaná nadmerná expozícia a opakované spálenie v detstve. Naučte sa, ako správne chrániť deti čo najskôr - koža si totiž pamätá všetko. 👈☀️📢
Webinárom Vás prevedie PharmDr. Lenka Bukviarová.

Chcem objednať

 
S TRÉNERKOU U VÁS DOMA

Máte pocit, že je na čase získať po pôrode stratenú kondíciu, schudnúť, vyformovať postavu, žiť aktívnejšie a zdravšie alebo sa len lepšie cítiť? Cvičenie v pohodlí Vášho domova za prítomnosti certifikovanej trénerky môže byť ideálnym začiatkom ako sa naštartovať. Že máte doma malé dieťa? Neviete sa dostať sama z domu na cvičenie? Nevadí, dieťatko zapojíme alebo si dohodneme čas tréningu, keď spinká. Tréning vytvorený na mieru na základe vstupnej diagnostiky pohybového aparátu a zohľadnení individuálnych potrieb a preferencií. Naťahovanie skrátených svalov, posilnenie tých oslabených, snaha odstrániť nesprávne pohybové stereotypy a zlepšenie držania tela ako súčasť tréningovej jednotky. PRVÝ TRÉNING ZDARMA Kde? U Vás doma S kým? S certifikovanou trénerkou S čím? Všetko potrebné náradie a cvičebné pomôcky budú zabezpečené. Chcem objednať

 

NUTRIČNÝ PLÁN NA MIERU

Zostavenie kvalitného nutričného plánu si vyžaduje podrobnú analýzu klienta.
Celý proces pozostáva z niekoľkých krokov:
1. Pred samotným nastavením jedálnička Vám zašleme zdravotný dotazník a nutričný denník, do ktorého si budete zapisovať skonzumované potraviny.
2. Skonzultujeme spoločne Vaše požiadavky.
3. Zostavíme samotný nutričný plán, ktorý bude zameraný na Vaše aktuálne potreby (redukcia hmotnosti, úprava zdravotného stavy a iné).
4. Počas 4 týždňov budeme mať pravidelné skype konzultácie (vždy 1 za týždeň), počas ktorých Vám pomôžeme previesť odporúčania z plánu do praxe.
Nutričný plán obsahuje odporúčané potraviny, konkrétne recepty na raňajky, obedy, večere a pod.
Plány zostavujeme s pomocou nutričného softvéru vyvinutého v spolupráci so Slovenskou akadémiou vied a používajú ho aj odborníci v relácii Extrémne premeny.
Pokiaľ si chcete vyskúšať zlepšenie Vašej životosprávy pod odborným dohľadom, neváhajte využiť naše služby.

Chcem objednať  

 

OCHRANNÉ RÚŠKO – SET PRE DIEVČATKO

Bavlnené rúško zo 100% bavlny chráni pred nepriaznivými vplyvmi vonkajšieho prostredia a zabezpečuje možnosť opakovaného používania po vypraní a žehlení. Rúško je dvojvrstvové, s možnosťou vkladania ďalších ochranných vrstiev.
Praktické, pohodlné, variabilné uväzovanie na šnúrky.
♥Set pozostáva z detského ochranného rúška a vlasovej gumičky s mašličkou

Chcem objednať

 

LEVANDUĽOVÁ VÍLA

Levanduľová víla je vhodná na nočný stolík do detskej izby, alebo do spálne.
Vankúšik v tvare srdiečka je plnený sušenou levanduľou s blahodarnými účinkami na naše zdravie.

Chcem objednať

 

KONZULTÁCIA OHĽADOM PODPORNEJ LIEČBY INFÚZNYM VITAMÍNOM C

Vysokodávkový infúzny vitamín C aplikujeme v našej ambulancii od roku 2013. Je to vynikajúca doplnková liečba pre pacientov s onkologickými ochoreniami, ale máme výborné výsledky aj pri iných diagnózach ako sú alergie, opakované afty, herpesy, respiračné infekcie, depresie, syndróm vyhorenia, bolesti kĺbov.
Tiež odporúčame vitamín C na posilnenie imunity v nárazových obdobiach ako sú jeseň pred vypuknutím chrípok a na jar, keď je organizmus vyčerpaný po dlhej zime.
U všetkých pacientov vždy plánujeme dávkovanie a dĺžku liečby individuálne vzhľadom na pacienta, jeho celkový stav, súbežnú liečbu.
Na konzultáciu objednávame na konkrétny termín.
Chcem objednať

 

ZDRAVÉ DOMÁCE SLADKOSTI

Ako si doma spraviť cukríky, lízanky, čokoládky, nanuky.... rýchlo a zdravo.
Aj vaše deti neustále drankajú od Vás sladkosti?
A v obchode vás ťahajú za rukáv, až kým nepristane lízatko či kinderko v nákupnom košíku?
A dokážu nasľubovať hory doly za jednu malú čokoládku?
A vy statočne odolávate, no nakoniec Vás aj tak zlomia a predsa niečo kúpite?
A ak nekúpite vy, večer príde návšteva a iste s niečím "poteší"?
TAK JE TU KONEČNE DOBRÁ SPRÁVA !
Naša kniha vás naučí vyrábať deťom známe sladkosti doma, zdravo, bez výčitiek.

Chcem objednať

 

RUŽENČEK Z MAGNEZITU A CHIRURGICKEJ OCELE

Magnezit je v prvom rade kameňom očistným. Psychicky posilňuje našu vôľu a takto nám pomáha zbaviť sa závislostí na všetkom, čo ohrozuje naše zdravie a zaťažuje organizmus. Pomáha nám i vyrovnať sa s nedostatkami, ktoré nemôžeme odstrániť. Pomáha nám sa milovať, pretože keď nájdeme zaľúbenie sami v sebe, máme najlepšie predpoklady preukazovať lásku všetkým ostatným. Magnezit pomáha vylučovať z tela jedy a splodiny, ktoré sa do tela dostanú z vody, ovzdušia a z jedál.
Dĺžka po rozopnutí je 20,5 cm.
Celková dĺžka v stave ako na fotke je 14,5 cm.

Chcem objednať

 

V ZDRAVOM DOME ŽIJÚ ŠŤASTNÍ ĽUDIA

Dokumentárny film V zdravom dome žijú šťastní ľudia vám príde prostredníctvom online linku na jeho pozretie alebo stiahnutie. Mnoho ľudí dnes túži po vlastnom dome. Pritom si chce zachovať slobodu. Nezadĺžiťsa na celý život. Ukážeme vám náš spôsob, ako sa to dá! Sme rodina so štyrmi deťmi. Pred piatimi rokmi nás život doviedol do situácie, keď sme museli rýchlo vyriešiť nové bývanie. Na začiatku bláznivá myšlienka postaviť mobilný dom sa stala skutočnosťou. Za štyri mesiace môj muž, Janči, postavil našej rodine dom za 25 000 eur, ktorý môžeme naložiť na dva kamióny a previesť na nové miesto. Z nízkorozpočtového projektu sa stalo nadupané bývanie. Celý život nabral iné obrátky a v dome bývame dodnes. Prečo? Stojí za to, pozrieť si to celé v jednom praktickom, napínavom a inšpiratívnom filme! Dozviete sa viac o tom, čo je to permakultúra, zdravý interiérový dizajn, sofistikované technológie v dome a ako môže minidomček postupne vyrásť v krásne a efektívne bývanie. Piati odborníci a kopec cenných informácií v 57 minútach. Chcem objednať

 

SRDIEČKOVÁ, VOŇAVÁ A ZDRAVÁ

Sklenená dóza s patentkou skrýva sviečku zo sójového vosku s vanilkovým a černicovým olejom. Po zapálení dreveného knôtu Váš príbytok naplní sladkastá uvoľňujúca vôňa. Vôňa vanilky vám dodá životnú energiu a podporí pozitívne myslenie. Černica zaženie jarnú únavu.
Chcem objednať
 

PREDSTAVENIE PRE MATERSKÉ ŠKOLY S TÉMOU „NAŠE TELO A ZDRAVIE

Program pre materské (prípadne základné školy - 1. ročník) - aktuálne na tému Naše telo a zdravie.
Ide predovšetkým o hudobného vystúpenie pre škôlkárov v rámci projektu Spievanky s Mirkou.
Predpokladaný časový rozsah programu je cca 30 minút + operatívne maximálne do 45 minút.
Súčasťou vystúpenia sú interaktívne aktivity s deťmi týkajúce sa hudby, častí ľudského tela, zdravia, pohybu a zdravej výživy, krátke divadielka s maňuškami a pesničky s gitarovým sprievodom alebo hudobným podkladom.
Autorka vystupuje s vlastnou, deťom známou tvorbou, používa profesionálny kostým, potrebné rekvizity, gitaru + podkladovú hudbu z reproduktora, prípadne niekedy tiež rytmické hudobné nástroje.

Chcem objednať

Prajeme vám všetkým pevné zdravie! ♥

Váš tím Čo dokáže mama

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)