Tatiana Turner

Mamička týždňa Tatiana Turner

Predstavíte sa nám?

Moje meno je – napadlo ma Martinko Klingačik, ale to by ste mi asi neuverili. Takže ostaneme pri Tatiana Turner, aké bude o rok, či viac, no to ťažko predvídať. Od narodenia som úradovala v Košiciach a už roky rokúce sa snažím zvládať tri deti a manžela v Californii. Vek radšej nie, nech sa ešte chvíľu cítim, že žijem.

Mamička týždňa Tatiana Turner

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Názov obchodíka na codokazemama.sk je EDUTIME.

V ponuke nájdete knihy, pracovné listy, grafomotorické cvičenia, omaľovánky, leporelo, pexeso, urob si sám projekty pre deti, záložky do kníh, ale aj odborné a náučné ebooky nielen pre deti ale aj rodičov v slovenskom a v anglickom jazyku.

Mamička týždňa Tatiana Turner

Mamička týždňa Tatiana Turner

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Môj najväčší pracovný úspech. Tak na ten ešte len čakám. Moja kniha Fix that sh*t je best seller tu v USA, no doubts a tak teraz už len čakám, že ju niekto objaví aj na Slovensku. Zatiaľ kde nič, tu nič. A ten najväčší úspech by bol, ak by sa dostala do vrecka každého teenegera, a keby si ju ešte aj otvoril, a sem tam si niečo prečítal, tak to potom sľubujem, že už nikoho nebudem viac otravovať. Moje deti ju ignorujú, ale ako sa vraví Never give up. Neviem ako im vysvetliť, o akú úžasnú knihu ide. Nájdu v nej všetko, čo sa od nich očakáva, alebo neočakáva. Aha, no tak to môže byť asi ten problém, prečo ju nechcú otvoriť. Ale ak sa im nepáči, nájdu tam skvelé porekadlá, príslovia a múdre slovo, ktoré verím že ich aspoň na sekundu prinúti sa pozastaviť a popremýšľať, o čom the greatest show, ktorú som nazvala LIFE, vlastne je. Kniha je písaná jednoduchou angličtinou, ktorú zvládnu aj začiatočníci.

Verzia knihy pre menšie deti vyšla pod názvom Make It Happen.

Mamička týždňa Tatiana Turner

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Moje krédo ktorým sa riadim nemám, ale toto je super jednoduché, vystihuje podstatu bytia. Snáď sa v ňom nájdete aj vy.

Your life is your story.

Write well. Edit often.

Mamička týždňa Tatiana Turner

Mamička týždňa Tatiana Turner

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

A čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Dobrá otázka. U mňa sa mení pravidelne. Chcem všetko skúsiť, a tak si rýchlo užite moju dnešnú tvorbu, lebo neviem, čo ma napadne zajtra. Dnes sú to materiály pre učiteľov, rodičov, mamky či babky, ktoré spestria naše výchovno - vzdelávacie pôsobenie. Fíha tak to som moc vznešene napísala.

Keďže život a samotná existencia je o tom, o čom je, môj sen ostane len snom. Tri veci, ktoré by mali byť však základom akéhokoľvek sna a reality sú rodina, zdravie a vzdelanie. Ak sú základy pevné dom prežije veľa búrok, ktoré sú prirodzenou súčasťou bytia. Investujme preto všetko do rodiny a vzdelávania našich detí, aby mali pevné základy a jedného dňa to zvládli aj bez nás. Aby z nich vyrástli silní a múdri “bojovníci”. Educate - Encourage - Empower.

Mamička týždňa Tatiana Turner

Mamička týždňa Tatiana Turner

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)