Tipy na najkrajšie darčeky od slovenských mamičiek

Ešte nemáte nakúpené vianočné darčeky a veľmi by ste túžili potešiť svojich najbližších?  Podporte naše šikovné mamičky a ich úžasnú ručnú prácu!

Naše šikovné mamičky vám vyrobia darček presne podľa vašich predstáv – veľmi osobný a s pridanou hodnotou. Do každého výrobku totiž vkladajú kus zo seba a svojej lásky k tvorbe. Každý jeden darček je originál, jediný na svete! Nakoniec bude hriať pri srdci aj vás - svojím nákupom podporíte detičky s hendikepom. Časť z výťažku z predaja posielame rodinkám s deťmi, ktoré si nevedia dovoliť ich nákladnú liečbu.

Ponúkame vám 25 tipov na vianočné darčeky, a na našej stránke ich nájdete omnoho viac! Krásne Vianoce a skvelý výber!

 1. Pre najlepších starých rodičov na svete. Darujte tričká, ktoré budú babka s dedkom s hrdosťou nosiť. 

Potešte starých rodičov a kúpte im skvelé tričká s humorným nápisom. Vyberte im z ponuky veselých tričiek.

2. Pre malé dievčatká. Nádherné ručne šité bábiky pre malé princezné.  

Každé dievčatko obľubuje bábiky. Možno to vaše ich má už doma dosť, no takáto ručne vyrobená bábika má úplne iné čaro. V kategórii bábiky nájdete naozaj krásne kúsky. A nielen to! Dnešné bábiky nosia moderné oblečenie, ktoré môžete bábike dokúpiť zvlášť. Z látky, s vlasmi, pletené či háčkované - pre dcérku, vnučku, kamarátku... Určite si tú svoju najkrajšiu bábiku nájdete!


 

3. Pre deti, ktoré chcú mať v pastelkách poriadok. Pastelkovník, aby farbičky už nikdy neboli rozhádzané po celej izbičke.

Niekedy stačí tak málo, aby si deti poupratovali. S týmto skvelým pastelkovníkom si s radosťou uložia svoje ceruzky podľa farby. V obchodíku mamičiek ich nájdete v rôznych prevedeniach z dreva, na ktorých môže dominovať meno malého majiteľa pastelovníka. 

 
 

4. Pre zdravé maškrtné brušká. Kniha Zdravé Domáce sladkosti pre zdravé vianočné maškrtenie bez výčitiek!

Dosť bolo sladkostí plných éčiek, farbív a konzervantov, ktoré nepadria do malých brušiek! Vyrobte si s deťmi zdravé sladkosti. Bude to nielen dobrota, ale zažijete aj kopec zábavy pri výrobe brumíka, žížaliek a lízaniek. Podľa knihy Zdravé Domáce sladkosti to určite hravo zvládnete.


 

5. Krabica spomienok. Uložte si najkrajšie spomienky vašich detí do čarovenej krabičky. Vyčarí vám úsmev na tvári aj po rokoch. 

Všetky nádherné spomienky na prvé mesiace vašej ratolesti uložte to neobyčajnej krabice. Prvé dupačky, obľúbená hračka, či krstná košieľka - to všetko dajte do spomienkového boxu. Kedykoľvek ho otvoríte, vybavia sa vám čerstvé spomienky. Takáto krabica spomienok s menom je vhodným darčekom rodičom k narodeniu dieťatka, ale aj na krst či prvé narodeniny.

 


 

6. Pre celú rodinu. Tipy na aktivity s deťmi na stieracích plagátoch. Prekvapenie každý deň.

Zahrajte sa s deťmi a kúpte im známe Stieračky. Ocenia najmä čas, ktorý s nimi spoločne strávite

 

7.  Pre tvorivé duše. Celoročné kurzy maľovania. Objavte v sebe svoj talent.

Túži vaša kamarátka, mama či partner po zaujímavom kurze či školení, ale nikdy na to nebol priestor? Doprajte svojim blízkym alebo sebe oddych napríklad aj so štetcom v ruke a možno objavíte v sebe nový talent či koníčka.

 

 

8. Pre dojčiace mamičky. Originálne oblečenie, kde aj napriek dojčeniu môžete vyzerať elegantne a šik.

Hoci sa moderná mama už nemusí na verejnosti skrývať, keď chce dieťa dojčiť, vždy je pohodlnejšie, keď má na sebe oblečenie prispôsobené potrebám dojčiacich mám. Darujte kamoške, sestre, alebo sebe oblečenie pre dojčiace matky, ktoré sa tvári obyčajne, no vám zabezpečí dokonalý komfort.


 

9. Pre milovanú kuchárku. Kuchynská zástera pre žienky, ktoré chcú v kuchyni vyzerať ako z časopisu.

Takouto zásterou potešíte každú gazdinku. Vyberte si z úžasných vzorov, materiálov a štýlov. Zástera už nemusí predstavovať iba kus handry! Môžete v nej skutočne zažiariť!


 

10. Pre rodinu, ktorá miluje vianočnú pohodu domova. Voňavé dekoratívne sviečky na prevoňanie domova vianočnou vôňou.

Vôna patrí k Vianociam. Doprajte svojim blízkym sviečky, ktoré sú nielen voňavé, ale sú aj dokonalou vianočnou dekoráciou do príbytku, ako táto krásna sada vianočných sviečok.

 

11. Pre detičky, ktoré v sebe nesú inakosť. Kniha o láske a prijímaní ľudí s asbergerovým syndrómom, poruchou reči či inou farbou pokožky.

Áno, aj takéto nezvyčajné darčeky môžu potešiť toho, kto práve rieši inakosť. Aj kniha Ela v divadle Život, môže niekomu priniesť trochu svetla a radosti do všedných dní.

 

12. Pre domov, kde vládne krása Vianoc

Aj drobnosti, ako sú vianočné aranžmány, dodávajú Vianociam to správne čaro. Urobte nimi radosť aj druhým.

 

13. Pre múdre hlavičky. Krabička plná vedomostí pre deti od 4 do 7 rokov. Učte sa s deťmi hravou formou s touto zázračnou krabičkou.
 

Darujte deťom hravý a zároveň užitočný darček. Náučný box je plný vedomostí - nájdete tam anglickú aj slovenskú abecedu, kartičky s geometrickými tvarmi, priraďovacie kartičky s povolaním, počty, čísla a farby...  Ideálny darček pre vašu ratolesť, ktorá húževnato spoznáva nové veci.

 

14. Pre najmenších. Roztomilé hrkálky a hryzadielka.

Aj najmenší členovia rodiny sa tešia na Vianoce. Kým vy budete rozbaľovať balíčky, bábätká sa môžu hrať s hrkálkou alebo žužlať svoje nové hryzadielko.  Pozrite, aké krásne vytvorili pre vašich najmenších naše mamky. 

 

15. Pre detičky, ktoré nechcú jesť zeleninu. Vďaka tejto knihe sa Jožko a mrkvička stanú najlepšími kamarátmi.

Kniha Moji zeleninkoví kamaráti je obľúbeným sprievodcom detí k poznaniu známych, ale aj menej známych druhov zelenín. V knihe nájdete až 45 druhov zelenín v abecednom poradí a kuchárska e-kniha je pre mamičky zadarmo. Už nejedno dieťa si zamilovalo nielen krásne postavičky z knihy, ale vďaka knihe aj samotnú zeleninku. A teraz má aj skvelú anglickú verziu!

 

16. Pre vzácnych ľudí v našom živote.
Tabuľky s vyznaním pre tatinka, manžela, starých rodičov či pani učiteľku

 

 

17. Vianočné prestieranie. Zahaľte svoj domov do vianočna.

Nielen to, čo je na stole, ale aj to, ako ten stôl vyzerá, je na Vianoce dôležité. Odejte ho do sviatočného šatu a doprajte si nové vianočné prestieranie! Pre milovníkov dokonalého stolovania môže byť práve toto najkrajší darček.

 


 

18. Pre elegantného muža

Vyberte pre svojho partnera kravatu, motýlika, či mašľu podľa svojho gusta. Veď napokon - páčiť sa má najmä vám. Dokonalé pánske doplnky rôznych farieb, materiálov a prevedení.

 

19. Pre vzdialenú rodinu a priateľov. Pošlite najkrajší vianočný pozdrav

 

20. Keď chcete darovať peniažky. Darujte peniaze netradičným spôsobom. V rozkladacej krabičke s osobným venovaním. 

Vyberte si jeden z vianočných rozkladacích boxov, do ktorých vložte sumu, ktorú uznáte za vhodnú. Niekomu blízkemu možno práve penize padnú vhod.

 

21. Pre zorganizovanú mamu. Díar na rok 2020 šitý na mieru mamám, ktoré si chcú naplánovať najkrajší rok.

Prehľadný kalendár ponúka priestor pre maminky, ale aj pre aktivity rodiny a detí. Na 168 stranách nájde každá presne to, čo zorganizovaná mama potrebuje.

 

22. Pre zamilovaných. Vyberte sa na zimnú prechádzku ruka v ruke v jednej rukavici. Bude vás hriať teplo vašej lásky.  

Tak toto je výborný nápad! Na rande v jednej rukavici? Áno, no ako darček je táto dvojrukavica skvelá aj vtedy, keď máte malé dieťa. Jednoducho tam šuchete ruky obaja a navzájom sa hrejete.

 

23. Vianoční škriatkovia. Možno vám splnia vaše vianočné priania. 
A ak nie, určite zútulnia izbičku a navodia vianočnú pohodu. 

 

 

24. Pre vnímavé detičky. CDčko s pesničkami, ktoré deti naučí základné veci o živote.
Prečo máme cvičiť, obúvať si papučky a ako si správne čistiť chorý noštek. 

25. Potešte kráľovnú šperkom.

Najkrajšie ručne tvorené naušničky pre mamku, dcérku, manželku či kamarátku. 

 

Tak čo poviete? Vybrali ste si z diel slovenských mamičiek? Každým vašim nákupom potešíte dva krát. Šikovnú mamičku a jedno z troch detí s ťažkou chorobou, ktorým venujeme časť výťažku z predaja. 

S láskou 
Vaša redakcia Čo dokáže mama 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)