Vandrovka s deťmi: Galéria Ilusia v Liptovskom Mikuláši

Ak ste sa rozhodli naplniť čas smiechom, zážitkami a nečakanými zvratmi, navštívte galériu Ilusia v Liptovskom Mikuláši, kde zažijete veľa zábavy s deťmi, kamarátmi, či starými rodičmi. Vďaka zábavným a interaktívnym exponátom si odnesiete nielen kopec zážitkov, ale aj veľa nových vedomostí zo sveta umenia a technológií.

Galéria ILUSIA je fascinujúci svet ilúzií a optických klamov, ktoré zamestnávajú myseľ ešte dlho po opustení galérie. Hra zrkadiel, či fascinujúce 3D maľby vás doslova unesú z reality.

Zabaviť sa môžete celoročne, každý deň v týždni od 10.00 do 18.00 hod. v každom počasí. Pred návštevou galérie Ilusia odporúčam rezervovať vstup. Jednotlivé vstupy sú limitované počtom osôb, s možnosťou rezervácie uzavretej spoločnosti, školských vstupov a zájazdov. Čas strávený návštevou múzea predstavuje 45 – 60 minút. Nezabudnite si zobrať mobilné zariadenia na zachytenie nezvyčajných zážitkov.

Vstupné pri návšteve galérie je nasledovné:

Dospelí                                                          8€

Deti od 3 – 12 rokov, ZŤP, dôchodcovia      6€

Deti do 3 rokov                                             zdarma

Rodinný vstup (2 dospelí + 2 deti)                25€

Rodinný vstup (2 dospelí + 1 dieťa)             21€

Rodinný vstup (1 dospelý + 2 deti)               19€

Blízke objekty a atrakcie: Escape Room, Liptov Lasers, AquaPark Tatralandia, Liptovská galéria P. M. Bohúňa, Galéria Kolomana Sokola...

Či už sa vaša návšteva mesta Liptovský Mikuláš spája s lyžovačkou alebo kochaním sa kultúrnymi pamiatkami určite si mesto Liptovský Mikuláš zamilujete.

Ak radi cestujete s deťmi, so starými rodičmi, pridajte sa do fb skupiny Vandrovka s deťmi a podeľte sa o vaše dobrodružné tripy.


Lucia Benková je mamkou dvoch detičiek. Je autorkou rozprávkových knižiek pre deti, ktoré ich zároveň vzdelávajú v rôznych oblastiach, ako napríklad ekológia. Luckine knižky o Zajačikovi Čudovačikovi si môžete objednať v jej obchodíku. 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (506)