Veľké srdce víťazky našej súťaže: Obraz dávam do dražby pre Riška a Alexa

Celé Slovensko sa spojilo, aby sa choré detičky mohli urýchlene dostať k drahému lieku, ktorý by ich zachránil, alebo skvalitnil ich život. Aj my mamky z Čo dokáže mama sme rozhodili naše siete a všemožne sa snažíme pomôcť. No rozhodnutie aktuálnej víťazky súťaže O najkrajší výrobok od mamky nás skutočne dojalo!

„Keď som zbadala články o Riškovi a Alexovi, ktoré čo najskôr potrebujú drahý liek, rozhodla som sa, že by som mohla aj ja nejako prispieť. Potom mi napadlo, že keby som dala do dražby práve tento obraz, tak to by bolo asi najlepšie,“ hovorí Elena Varšavíková. Tiež je mamou troch detičiek, a tak vcítiť sa do role rodičov, ktorí sa zo všetkých síl snažia pomôcť svojmu dieťaťu nebolo pre ňu vôbec ťažké. 

Dražbu obrazu SÚČASNÁ MINULOSŤ vyhlásime na FB Čo dokáže mama - skupina 9.3. 2020. Štartovná suma bude 500 eur a prihadzovať sa bude po 50 eurách. Veríme, že šťastný majiteľ tohto víťazného skvostu bude naozaj štedrý a peniažky poputujú na správnu vec - za zdravie tých najbezbrannjších. 

Obraz mladej Slovenky má už teraz pre Elenu Varšavíkovú obrovskú cenu, ktorá sa nedá vyčísliť: „Vďaka tomuto obrazu spoznávam veľa dobrých ľudí, čo som si myslela, že už asi vyhynuli," smeje sa Eňa a dodáva:
"S týmto obrazom prišlo ku mne dobro a každé dobro by sa malo poslať ďalej, aby sa znova mohlo vrátiť."

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)