VIANOČNÉ DARČEKOVÉ INŠPIRÁCIE

A zas sú tu známe otázky: Čo by ju potešilo? Čo by si prial? Po čom túžia moje deťúrence? Aj keď by Vianoce nemali byť iba o darčekoch, predsalen každý z nás rád obdarováva a je obdarovaný. Aspoň maličkosťou či jednou hračkou. My sme pre Vás zozbierali pár tipov na darčeky pre blízkych, ktoré potešia a nezruinujú Vašu peňaženku :)

Darčeky pre detičky

DARČEKY PRE DETIČKY

Magnetická Vianočná kniha

Magnetická kniha pre všetkých milovníkov Vianoc a zimy. Obsahuje až 110 magnetiek, z ktorých sa dajú vyskladať 4 scény – zdobenie stromčeka, stavanie snehuliaka, vianočné trhy a guľovačka. Fantázie sa medze nekladú a scény si deti môžu tvoriť aj samé. Prekvapením je priložený list Ježiškovi. Nájdete v eshope BABYKNIHY.

Darček oblečenie

Páčia sa vám zvieracie vzory? Najnovšia kolekcia LEOPARD od Japitexu sa nesie práve v tomto duchu. Malé parádnice si môžu vybrať nielen tuniku,  ale i všeličo iné. Tunika je predĺženého strihu s čiernym lemom, dlhými rukávmi a samozrejme s leopardím vzorom. Vhodná na zimu i jeseň, poprípade keď už začne skorá jar. Kombinovať takýto vzor sa dá celkom ľahko. K čiernym legínam pristane ako uliaty. Najmenšie slečny tiež od nás neodídu skrátka. Pre ne sme pripravili body s dlhým rukávom. Nájdete TU.

Rak papučky

Krásne slovenské papučky RAK s uzavretou alebo otvorenou špicou, zo 100 % bavlny s inovatívnymi prvkami, so stielkou z „pamäťovej“ peny a prírodnej podšívkovej ECO kože (chromfree) potešia každé dieťatko. Limitovanú zimnú edíciu nájdete na eshope PREZUVKY

Darček pre zdravie

Multivitamíny Marťankovia s Imunactivom s príchuťou MIX a novinka Marťankovia Gummy Jeseň - Zima v 4 nových príchutiach a nových väčších tvaroch! Príchuť jahoda, malina, marakuja a pomaranč. Svietiace vodné UFO ako darček pre ešte väčšiu zábavu vo vode!

Darček knižka

Radi čítate deťom rozprávky na dobrú noc? Rozprávkové knihy Lucii Benkovej získali literárne uznanie udelené OZ Benedikt „Zlaté pero Ladislava Ťažkého za originálnu tvorbu vo výchovno-vzdelávacej oblasti pre deti a rodičov. V ponuke nájdete: - ÚSMEV NA DOBRÚ NOC – kniha odporúčaná lekármi na podporu rozvoja emocionálnej inteligencie u detí predškolského veku. - PALETA ŽIVOTA ZAJAČIKA ČUDOVAČIKA – príbehy s celosvetovo žiadanou témou ochrany životného prostredia. BONUSOM ku knihám sú pracovné listy na rozvoj grafomotoriky a podporu environmentálnej výchovy. Kúpou oboch publikácii získavate DARČEK – prenosnú tašku/vak na knihy.

Súpravičky Pixie

Všetko pre pohodlie Vašich drobcov prináša PIXIE  so svojim nápaditým a kvalitým oblečením. Praktický darček, ktorý poteší mamičky, ktoré rady svoje detičky parádia a aj Váš rodinný rozpočet ;)

Darček pre mamu

DARČEKY PRE MAMIČKY

Eco darček

Eko balíček je určený pre všetkých, čo myslia na prírodu a radi by začali využívať prírodné produkty v živote. Balíček obsahuje bambusový pohár, kokosovú misku, nerezovú a bambusovú slamku s kefkou. Nájdete na eshope EatGreen.

Zdravý darček

Marine Collagen +  Vitamin C značky Bionutrian

Prrémiový, 100% čistý, bioaktívny, hydrolyzovaný rybí kolagén švajčiarskeho pôvodu obohatený vitamínom C. Spája švajčiarsku kvalitu výroby s najkvalitnejším zdrojom morského kolagénu (ryba tilapia). Prináša kombináciu jednej z najvyšších denných dávok (až 5 000 mg kolagénu) a najnižšej molekulovej hmotnosti peptidov na trhu (len 2 000 Daltonov pre úplné vstrebanie). Kolagén Bionutrian je bez prísad, farbív, konzervantov, príchute a prísad, bez cukru, bez lepku a laktózy. Prášková forma je tá najpôvodnejšia, najprirodzenejšia a najčistejšia forma kolagénu, ktorá je aj najlepšie využiteľná pre Vaše telo. Kolagén Bionutrian pomáha v rade kozmetických a zdravotných problémov. Spevňuje pleť a redukuje vrásky, posilňuje vlasy a nechty, zmierňuje celulitídu a strie, pomáha pri problematickej a suchej pokožke, zároveň zlepšuje činnosť kĺbov a chrupaviek, pomáha predchádzať osteoporóze, zlepšuje hybnosť a zmierňuje bolesť kĺbov, pomáha k regenerácii spojivových tkanív a väzív a zlepšuje trávenie. Zažite zmenu! Doprajte Vašej pleti luxus, kostiam a kĺbom výživu.

Darček BF obuv

Zimná barefoot obuv značky Be Lenka je ručne robená vysokokvalitná obuv spĺňajúca vysoké nároky nášho zákazníka. Určené sú do mesta, ich zateplenie ich predurčuje na použitie v tuhšej zime. Vyrobené sú z prémiovej kože a zateplené sú Merino vlnou. 

Darček doplnok

Originálny ručne vyšívaný prívesok s kvetinovým motívom s nádychom romantiky a folklóru osadený do dreveného rámiku. Vynikne na bielej tunike, jednofarebnom roláku v rámci bežného dňa, skvele sa hodí na folklórnu akciu, či na slávnostnejšie príležitosti do obdobne vyladeného outfitu. Viac v štýlovom obchodíku Výšivky od Ivky

Darček krása

Potešte pleť poctivou prírodnou kozmetikou prémiovej kolekcie Solution by Kvitok, vyberte si svoje obľúbené kombo základnej starostlivosti o pleť a získajte k nemu od nás darček v podobe 10 dňového balenia Beauty drinku na vyskúšanie. Kombo sada Solution by Kvitok obsahuje čistiaci olej, pleťovú vodu a pleťový krém (podľa typu pleti a veku) + 10 dňová kúra Beauty drink zdarma (príchuť Zelené Jablko alebo Citrón a Limetka).

Receptúry produktov z kolekcie Solution boli pripravené s ohľadom na vaše najčastejšie problémy prejavujúce sa na pleti rozdelené do 3 hlavných kategórií – SENSITIVE, BALANCE a ANTI AGE. V každom produkte nájdete to najlepšie, čo príroda ponúka: výživné rastlinné oleje, rastlinné extrakty či aromaterapeutické účinky esenciálnych olejov v spojení s  vedecky podloženými štúdiami účinnosti surovín na základe klinických štúdií pre skutočné riešenie konkrétnych problémov. To všetko bez obsahu syntetických parfumov, ropných derivátov a dokonca aj bez nutnosti pridania klasických konzervačných látok vďaka špeciálne vyvinutej samokonzervačnej receptúre. Produkty sú dermatologicky testované a schválené, šetrné k pokožke, obsahujú iba vegánske zložky a nie sú testované na zvieratách.

Darček pre ocka

DARČEKY PRE OTECKOV

Darček pre ocka

Aj muži potrebujú špeciálnu starostlivosť o telo a vlasy. Vianočná kazeta Dixi zohľadňuje špecifické potreby mužskej pokožky a prináša balíček kozmetiky, ktorý využijú počas celého roka. Praktické balenie vyzerá elegantne a hravo ho zabalíte.

Darček lós

Darujte svojmu blízkemu pod stromček niečo netradičné!

Ak chcete mať istotu, že s vianočným darčekom pre vašich blízkych nestúpite vedľa, kúpte im stierací žreb Vianočná lotéria od TIPOSu. Okrem zábavnej atmosféry a napätého očakávania pri stieraní môžete darovať najmä hodnotné výhry a potešenie obdarovaného vystupňovať na maximum. Dostupné na predajných miestach TIPOS, cena: 7 €

Darčeky pre celú rodinu

DARČEKY PRE CELÚ RODINU

Darček pre celú rodinu

 

MioMat je hrnček var a patrí do každej rodiny, kde sa chcú jej členovia stravovať zdravo a pritom rýchlo. Stlačením jedného tlačítka MioMat navarí krémové polievky, raňajkové kaše, detské príkrmy, smoothie či rastlinné mlieka, aj v RAW kvalite. To všetko stihne za  2 – 25 minút, ktoré vy môžete venovať rodine, iným povinnostiam či oddychu. 

Darček Pijo Bio

Hľadáte nevšedný Vianočný darček, ktorým by ste potešili svojich blízkych? Vyskúšajte im pod stromček pribaliť špeciálny sirup Chai Latte od slovenskej značky PIJO BIO. Teraz ho môžete mať dokonca zadarmo, stačí pri objednávke zadať kód chailatte.

Darček ponožky

ponožky Dedoles

Ukážte, že patríte k sebe: Veselé Dedoles ponožky pre všetky mamy a ich deti

Potešte seba aj svoje ratolesti veselými ponožkami od Dedolesa. Aj vďaka nim ukážete, že patríte k sebe. Rôzne šantivé motívy, ktoré zbožňujú všetky deti, si nepochybne zaľúbite aj vy. Viac rozkošných produktov, a to nielen ponožiek, nájdete na www.dedoles.sk.

Chutný darček so zľavou

Brix – Grown for flavour vám prináša mrazom sušené LESNÉ OVOCIE ako úplnú novinku v spolupráci s legendou slovenského športu Nasťou Kuzminovou.

Jahody, čučoriedky, maliny a černice sú ručne zbierané v lese na miestach, kde rastú prirodzene a maximálne ekologicky. Lesné ovocie v porovnaní so šľachteným, ktoré nájdeme na pultoch v predajniach, je jedinečné oveľa vyšším obsahom vitamínu C a tiež niekoľkonásobne vyšším obsahom minerálov ako napríklad vápnik, železo, horčík či fosfor. Všetky tieto zložky sú dôležité pre rast detí, no rovnako na budovanie silnej imunity v každom veku.

Jedinečné vlastnosti lesného ovocia poznala od detstva aj Nasťa: „Od malička mám lesné ovocie rada. Moja mama ma naučila ho rozpoznávať a trpezlivo vlastnoručne zbierať v lese. Hovorievala, že má v sebe všetko, čo človek potrebuje, aby bol zdravý a výkonný. A tak sa mi podarili VEĽKÉ VÝKONY. Teraz, keď žijeme rýchlu dobu, máme možnosť siahnuť po lyofilizovanom lesnom ovocí, ktoré je rovnako chutné, zdravé a ručne zbierané ako počas môjho detstva.“

Mrazom sušené ovocie si získalo medzi deťmi veľkú obľubu vďaka hravej chumkavosti. Ešte lepšou správou je, že vďaka veľmi šetrnému spracovaniu si zachováva až 98% nutričných hodnôt a má identickú chuť, vôňu, farbu a tvar ako čerstvo odtrhnuté ovocie. Je úplne čisté, bez konzervačných látok či pridaného cukru, iba zbavené vody.

šiltovky NUFF

Darček na každú prríležitosť - šiltovka

Váhate, čo kúpiť ako darček na Vianoce či pri narodení bábätka alebo na narodeniny? A plienkové torty, dupačky a rôzne komerčne dostupné sety a oblečenie vám neprídu dosť originálne? Máme pre vás tip, s ktorým určite zabodujete a zároveň príjemne prekvapíte. Štýlové šiltovky pre deti od slovenskej značky NUFF určite potešia každého. A čo je najlepšie, môžete ich objednať v rovnakom dizajne pre celú rodinku. Majú až 5 rôznych veľkostí, takže to nemusí byť len darček pre drobcov. Šiltovky bez infantilných vzorov sú vhodné aj pre starších súrodencov alebo rodičov, a budú tak perfektným doplnkom každého outfitu počas celého roka a darčekom na každú príležitosť. 

Darček kalendár

Kalendár podľa predstáv

Nejde o obyčajný fotokalendár, aký nájdete v kdejakej predajni, ale o fotokalendár s vlastnými fotografiami. To by bolo prekvapenie pre niekoho z vašich blízkych, ak by od vás dostal fotokalendár, v ktorom by našiel niečo, čo má rád. Napríklad fotografie predstavujúce jeho koníčky, rodinku, obľúbené miesta alebo príťažlivé interiérové vizuály. Určite by sa potešil. Takýto fotokalendár si môžete vytvoriť v HappyFoto.

  • HappyFoto ponúka až tri rôzne spôsoby, ako si vytvoriť fotokalendár. Môžete využiť online spôsob a to prostredníctvom intuitívneho webu www.happyfoto.sk. Ďalej pomocou programu HappyFoto, ako aj cez novú mobilnú aplikáciu HappyFoto.
  • Nech už si zvolíte akýkoľvek spôsob, pri samotnej výrobe na vás bude čakať veľké množstvo rôznych pozadí, ornamentálnych doplnkov, či klip artov, ktoré si viete upraviť rôznymi nezvyčajnými efektmi

Mercedes medzi fotokalendármi

Pre náročných je tu fotokalendár deLUXE. Jeho výroba prebieha vyvolaním fotochemickou cestou na kvalitný fotopapier Fuji Crystal Archive HD Album. Vďaka tomu sú farby na každom zábere živé a jasné. Tak isto sa na ich povrchu nezachytávajú odtlačky prstov. Doba spracovania sú 3 pracovné dni. Rovnako kvalitným fotokalendárom je fotokalendár zušľachtený lakovaním. Lak na povrchu papiera chráni fotografie pred otlačkami prstov a nečistotami. Kalendár tak zostane počas celého roku ako nový.

Vianočné tričká

Vianoce sú časom, keď sa zíde celá rodina. Chcete sa "vyfešákovať" do rovnakého oblečenia s originálnymi motívmi či nápismi? V obchodíku Ada Bada Tshirt nájdete krásne tričká pre celú rodinu, na každú príležitosť.

Sada Zdravé domáce sladkosti

Zdravé Vianočné pečenie - ZDRAVÉ DOMÁCE SLADKOSTI - celá sada na výrobu sladkostí 

Sada obsahuje:

  • Knihu Zdravé Domáce Sladkosti
  • Ebook Zdravé Domáce Lízanky
  • Silikónovú formu na pečenie macíkov 
  • Silikónovú formu na gumových medvedíkov s pipetou (farba podľa skladových zásob)
  • Silikónovú formu na gumových hadíkov s pipetou (farba podľa skladových zásob)
  • Silikónovú formu na lízanky (tvar podľa skladových zásob - smile alebo špirála)
  • Silikónovú formu na piškóty
  • 3 silikónové formy na nanuky a dreň (farby podľa skladových zásob)
  • Formu na 6 nanukov

Čo v našej knihe nájdete?

  • 200 pestrofarebných strán v kvalitnej tvrdej väzbe
  • 40 skvelých receptov na domáce cukríky, lízanky, čokoládky, keksíky či nanuky s použitím zdravých surovín
  • 10 bonusových receptov na parádne koláčiky zo zeleniny
  • Rady, tipy a inšpirácie o stravovaní detí od certifikovanej detskej výživovej poradkyne

A ďalšie vydarené postupy na limonády z ovocia, kvetov a byliniek, domáce zmrzlinky, zdravé pudingy, orieškové krémy a masielka, piškóty, čokolády, snickersky, kinderká a rôzne pečené mňamky. Všetko, čo vaši drobci milujú. Stačí zabaliť do farebných papierikov a budú ako z obchodu. 

Viac tipov na darčeky pre blízkych, nielen na Vianoce nájdete aj v našom ďalšom inšpiratívnom článku 

 

Stránky

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (508)