Výber parádnych hračiek z dielní našich mamičiek

Hračky, hračky, samé hračky. Aspoň tak to vyzerá u nás doma. Je ich veľa a však skutočne obľúbených je naozaj len niekoľko. U nás bodujú hračky, ktoré pri hre zároveň aj vzdelávajú, naučíme sa pri nich niečo nové, alebo spoznáme niečo viac o sebe a našom správaní. Práve takéto hračky sme sa pre vás snažili vybrať z dielničiek našich mamičiek. Sú zabavné, sú poučné, sú jednoducho super. To, že vieme, o čom hovoríme, to si môžete byť isté. Mnohé z nich máme aj doma. A určite neostávajú zaprášené na poličke. Toto sú kúsky, ktoré vyťahujeme takmer denne a vždy nám vyčaria radosť so spoločne strávených rodinných chvíľ. 

 

 

KARTY PRE DETSKÚ DUŠU

"Kedykoľvek budeš cítiť, že potrebuješ radu, zamiešaj karty a požiadaj svoju intuíciu, aby Ti poslala odkaz. Polož otázku a mysli na ňu po celý čas, ako budeš miešať karty. Tá správna karta si Ťa nájde."

Karty pre detskú dušu ukážu vám a vašim deťom, že nič nie je také hrozné, ako sa zdá a že každý problém k nám vždy prichádza z nejakého dôvodu. Môžeme sa vďaka nemu o sebe veľa naučiť.

Deti pochopia, že problémy k životu patria a netreba sa ich báť. Vo všetkom je vždy aj niečo dobré.

24 kariet, na každej je iné zvieratko, ktoré prináša svoje posolstvo
1 brožúrka s výkladmi, úlohami aj návodom na použitie
1 bavlnené jednofarebné vrecko, v ktorom sú karty dodávané

Pre deti od 4 rokov, horná hranica nie je obmedzená, pretože karty sa dokážu dotknúť aj duší dospelých. 
Zaujalo ma

 

ŠTYRI ROČNÉ OBDOBIA

Aktivita je určená pre všetky šikovné detičky.
Obsahuje 4 základné karty s ročnými obdobia a ku každej 8 malých kartičiek na priradenie. Kartičky sa prilepujú pomocou suchého zipsu.
Veľkosť základnej karty je A5 a malých kartičiek 4,5 x 4,5 cm.
Zaujalo ma

 

abeceda TROCHA INAK - edukačné kartičky

Pomôcka na výučbu abecedy. Nejde o bežné memorovanie písmen, ktoré bolo doposiaľ založené iba na fonetickej (zvukovej) zhode písmena a ilustrácie.

Tieto edukačné kartičky sú založené na VIZUALIZÁCII.

Abeceda TROCHA INAK uľahčuje výučbu abecedy prostredníctvom:

– VIZUÁLNEJ ZHODY
Písmeno abecedy je stvárnené do ilustrácie, ktorá je pre deti vo všeobecnosti známa. Ilustrácia je vizuálne totožná s tvarom písmena – písmeno je vždy prirodzenou súčasťou ilustrácie. 

– FONETICKEJ ZHODY
Zvuková zhoda písmena abecedy a ilustrácie ( jej prvou hláskou) je samozrejmosťou.

– PRÍBEHU
Vizuálne a zvukové spojenie písmena abecedy a ilustrácie je umocnené zveršovaným príbehom. Čo predstavuje pre dieťa ďalší podnet, na základe ktorého si lepšie zapamätá písmeno.

Zaujalo ma

 

 

 

MOJE ZÚBKY

Aktivita určená pre všetky detičky.
Aktivita obsahuje:
- 3 kartičky vo formáte A5 - ako si umývať zúbky, mliečny chrup a prierez zúbku
- 2 kartičky vo formáte A5 - režim umývania zúbkov plus 14 kartičiek s veselým a 14 kartičiek so smutným
zúbkom, ktoré sa prichytávajú na suchý zips
- 2 kartičky vo formáte A5 - zdravý a chorý zúbok plus 6 kartičiek so zdravými potravinami a 6 kartičiek so sladkosťami, ktoré sa prichytávajú na suchý zips

Zaujalo ma

 

PROTIKLADY

Aktivita určená pre všetky detičky.
Aktivita obsahuje 20 párov kartičiek, ktoré sa prichytávajú na suchý zips
Veľkosť kartičiek: cca 14x6 cm, (cca 7x6 cm)

Zaujalo ma

 

STOJAN NA PASTELKY SLOVENSKO - ANGLICKÝ

Stojan – pastelkovník, je vyrobený z masívneho bukového dreva a je inšpirovaný montessori pedagogikou. Slúži na prvotné učenie sa a rozpoznávanie farieb, triedenie. Je vyrobený v slovensko - anglickom jazyku...
Vyrobený z prírodného bukového dreva. Rozmery: 54x4x7 cm 

Zaujalo ma

 

PRE MALÝCH ŠIKOVNÍKOV

Laminované pracovné zošity pre predškolákov robené s láskou na témy, ktoré zaujímajú detičky :-) Ich výhoda spočíva v ich opätovnom používaní, nakoľko sa dajú používať prakticky donekonečna - sú robené buď na suchý zips alebo na prácu stietateľnou fixkou, ktorá je súčasťou balenia :-)  Zošitky sa tešia veľkej obľube aj v škôlkach či materských centrách :-)
Zošítok vhodný od 2 rokov.
Zaujalo ma


 

ACTIVITY BOARD JEDNOROŽEC

Aktivity doska je zábavná a praktická aktivita pre detičky, ktorá im pomáha objavovať prirodzenú zvedavosť a rozvíja jemné motorické zručnosti, logiku a fantáziu.
Je to zmyslová hra, ktorá je súčasťou vývoja dieťaťa pri používaní predmetov určených pre domácnosť.

Prečo si vybrať aktivity dosku :

- hrať a učiť sa v jednom
- veľký výber aktivít na jednej doske
- vynikajúci vzdelávací dar
- ručne vyrobené
- každý kus je originál

Zaujalo ma

 

VYMAĽUJ SI POKLADNIČKU

Kreatívna sada - pokladnička kravička na vymaľovanie.

S touto sadou si deti užijú veľa zábavy a vytvoria si vlastnú pokladničku. Priloženými akrylovými farbami ju vymaľujú podľa svojich predstáv a fantázie. Farby sú vhodné pre deti a majú veľmi dobrú kryciu schopnosť. Priložených je 6 farieb v mini nádobkách 3 ml. Štyri z nich majú v sebe glitre. Je možné s nimi ihneď maľovať. Dobre sa spolu miešajú, čím vytvoríte aj vlastné odtiene. Riedia a umývajú sa vodou. Po uschnutí je pokladnička vhodná na bežné používanie, nesmie sa však umývať.

Táto sada obsahuje: hlinenú pokladničku - kravičku, akrylové farby 6 x 3ml, štetec a návod na použitie.

Zaujalo ma

 

DIDAKTICKÁ POMÔCKA SRDCE S MOTÝĽOM

Pestrý motýľ si sadol na srdiečko. Stačí odopnúť a rozviazať, možno poletííííí.
Táto veľká 45 cm pomôcka poskytne kreatívnym a zvedavým deťom ideálnu možnosť otestovať svoje zapínacie a zaväzovacie schopnosti. Tie, ktoré to ešte nevedia, sa hravou formou určite rýchlo naučia zapínať gombíky v 2 veľkostiach a zaväzovať pestré šnúrky.

Zaujalo ma

 

KUFRÍK ŇUŇU S MOTÍVOM LESA A ZVIERATIEK, S BÁBIKOU A NÁBYTKOM

ňu-ňu filozofia spočíva v druhej šanci. Kufrík ňu-ňu je vyrobený ručne z recyklovaného papiera a z kartónu, jeho drobnučký nábytok je minimálne z polovice vytvorený z vecí a drobností, ktoré by za normálnych okolností skončili v odpadkovom koši. Každý ňu-ňu kufrík je originál, svetlo sveta nikdy neuzrú dva rovnaké kúsky. Vybavenie kufríka: lampa, luster, postieľka s matracom, dvomi vankúšmi, perinkou, kreslo, sedačka, stolička, stôl, váza s kvetmi a jedna bábika podľa vášho výberu.
Zaujalo ma


 

EDUKAČNÁ TOPÁNKA SOVA

Hračka s atestom pre bezpečnosť. Menšia a rozprávkovejšia verzia našej edukačnej topánky Šikulkovo :) Nová kolekcia hračiek – veľkosťou dierok aj celková veľkosť hračiek je prispôsobená už aj pre malé detičky. Úplne sadne do maličkej detskej rúčky. Dieťatko si tak môže najprv prevliekať, trénovať koordináciu OKO-RUKA a postupne si precvičovať ďalšie zručnosti (jemnú motoriku, trpezlivosť a nakoniec aj mašličky…) Šnurovacia drevená topánočka je praktická hračka a výborná pomôcka na precvičenie jemnej motoriky, s ktorou sa vaše dieťatko naučí samé si navliecť a zaviazať šnúrky na topánkach. Šnúrka sa dá ľahko vyvliecť a dieťatko sa môže hravou formou učiť navliekať a viazať mašličku. V ponuke nájdete aj verziu edukačná topánka pre staršie deti. V prípade záujmu o dopísanie mena na edukačnú topánočku.

Zaujalo ma

 

FAREBNÉ PALIČKY (PDF formát) 

Úlohou hry je uložiť paličky podľa predlohy. Deti sa učia spoznávať farby, počítať. Rozvíja sa pozornosť, zrakové vnímanie, priestorová a pravoľavá orientácia, vnímanie vzťahov pod a nad, jemná motorika a v neposlednom rade trpezlivosť a samostatnosť... Hra obsahuje návrh na 30 farebných kartičiek s rozmerom 7 cm x 5,5 cm + bonus 30 kartičiek s predlohou na vymaľovávanie. Tým sa vytvára nekonečné množstvo kombinácií, ktoré si bude dieťatko vytvárať podľa vlastnej fantázie. Obtiažnosť sa stupňuje od troch po šesť paličiek. Paličky je možné zakúpiť v papiernictve, alebo použiť paličky z nanukov ;) a zamaľovať ich temperovými farbami ako ďalšiu aktivitu s dieťakom. Paličky môžete nahradiť aj farbičkami, alebo farebnými plstenými drôtikmi a pod. 

Zaujalo ma


 

ŠIJEME

Hra zameraná na rozvoj priestorovej orientácie /vpravo, vľavo, hore, dolu/ a rozvoj očných pohybov. Prevliekaním sa rozvíja aj jemná motorika a prstový úchop, dôležitý pri správnom držaní farbičky, neskôr pera. Hravou formou sa dieťatko učí aj počítať. Hra obsahuje 42 námetov zoradených podľa náročnosti./farebne odstupňovaných/ + kartičky bez návrhu, ktoré si môžete dokresľovať na vytváranie ďalších možností prevliekania. Balenie neobsahuje dosku. Dá sa kúpiť sololitová doska aj s dierkami v obchodoch so stavebným materiálom. Prípadne stačí urobiť dierky s dierkovačom na zalaminovanú fóliu. Dierky sú od seba 2 cm vzdialené. Šnúrky môžete použiť zvyšné od topánok 😊 majú super ukončenie.

Zaujalo ma

 

SKLADACÍ MACKO

Háčkovaný skladací macko poteší najmenšie detičky. Slúži na rozvíjanie detskej motoriky a logiky. Je plnený dutým vláknom. Dá sa oprať v práčke na 30.stupňov. Jeho výška je cca 30cm. Farebnú kombináciu si viete zvoliť.

Zaujalo ma

VKLADAČKA

Jednoduchá vkladačka na precvičenie jemnej motoriky, logickeho myslenia, trpezlivosti, koncentrácie atd..
Skladá sa z 3 druhov gulatiniek rôzneho priemeru po 4 kusy. Vyrobené zo smrekového dreva. 

Zaujalo ma

HRACIA PODLOŽKA LES - QUIET BOOK 

Poznávacia a motorická hračka vhodná od 1. roku života vášho dieťatka, ktorá ho naučí niečo o slovenskom lese a jeho zviertakách hravou a zábavnou formou hracej podložky.
Je čisto ručne šitá z filcu. Každý kus je originál. Veľkosť je 83x38cm.
Obsahuje odnímateľné zvieratká, listy, huby a žalude suchým zipsom, trukmi, gombíkami. Schované zvieratká v strome aj pod listom.
Zaujalo ma

QUIET BOOK, INTERAKTÍVNA KNIŽKA

Interaktívna knižka pre deti od pol roka. Svojou farebnou kombináciou zaujme už na prvý pohľad. Každá stránka je podšita šušťavou látkou, aby zaujala aj veľmi malé detičky. Rôzne korálky, šnúrky, gombíky, rolničky vedia dieťa zabaviť na dlhú dobu :) Knižka obsahuje 16 strán. Veľkosť: 21 x 21 cm

Zaujalo ma

 

SENZORICKÝ KOBERČEK

Senzorické koberčeky sú určené pre bosé detské nôžky. Deti si trénujú chôdzu po nerovnom teréne, precvičujú svalstvo nôh, ktoré sa pri bežnej chôdzi nezapája a pomáha tak predchádzať plochosti nôh. Chôdzou po nerovnom teréne sa aktívne zlepšuje aj rovnováha a obratnosť, stabilizuje sa chrbtica a držanie tela. Deti sa na ňom môžu hrať, učiť farby a tvary, skúmať materiál, jeho teplotu a pod. Pre menšie deti a lezúňov slúži ako hmatový podklad.

Zaujalo ma

DREVENÉ PEXESO

Hravé drevené pexeso pre vyplnenie Vášho spoločného času stráveného doma.
Pexeso má 16 kusov, zaoblené rohy a 100% ľanové vrecúško, ktoré je ručne šité.
Každá kartička má na sebe znázornené zvieratko a jeho názov v slovenčine, alebo v angličtine. ⁣

⁣Deťúrence k sebe hľadajú páry⁣ zvieratiek a popritom sa naučia ich názvy. ⁣
Je hrubšie, tak akurát do detskej ručičky.⁣ Takže je vhodné pre menšie, aj väčšie detičky.⁣
⁣Počet je zatiaľ veľmi limitovaný, preto ak sa Vám páči a chcete, aby sa Vaše ratolesti zabávali s niečim náučným aj hravým zároveň,⁣ pexeso je práve pre Vás! 🤍⁣

Zaujalo ma

PEXESO VANKÚŠIKY

16 párové detské vankúšikové pexeso vhodné aj do maličkých ručičiek. Je plnené dutým vláknom.

 

Zaujalo ma

LÁTKOVÉ PEXESO

Látkové pexeso s praktickým vrecúškom. Sada obsahuje 8 párov obrázkov, tj. 16 kartičiek + vrecúško na pexeso.
Jednotlivé obrázky sú z bavlnenej látky, zadná strana je jednofarebná, ružová. Pexeso je spevnené, pekne drží tvar.

 

Zaujalo ma

DREVENÉ PEXESO

Drevená priraďovačka a pexeso čísla a množstvá s ATESTOM na bezpečnosť.

Môžte ju využiť komplexne. Spoznávanie čísel, ktorú využijete aj s menšími deťmi. – Najmenšie deti – si hravou formou pomocou drevených kartičiek priraďujú k číslici správny počet obrázkov. Osvoja si tak základné číslice 1-10 a rozlišujú množstvá, ktoré vyjadrujú. – Trénovanie číselného radu – Neskôr už môžme prejsť na ešte zábavnejšiu časť, kartičky otočíme a precvičíme si pamäť. Zahráme si pexeso s drevenými kartičkami, kde hľadáte číslicu a správny počet obrázkov. Pexeso tak je o trošku náročnejšie a zábavnejšie. Pexeso obsahuje 20 ks drevených dielikov.

Zaujalo ma

LÁTKOVÉ PEXESO

Pexeso domáce zvieratká je ušité z kvalitného predtlačeneho panelu, k dispozícií sú aj lesné a safari zvieratká. V balení je 8 párov (16ks) kartičiek + vrecko s menom, alebo názvom Pexeso. 

Zaujalo ma

 

LÁTKOVÉ PEXESO

Látkové pexeso zvieratká na lúke pre detičky. Sada obsahuje 8 párov (16 kartičiek). Veľkosť kartičiek je cca 6,7x6,7cm. 
V praktickom vrecúšku na sťahovanie šnúrkou.

Zaujalo ma

FAREBNÉ PEXESO - NOTY

Noty majú skutočnú veľkosť, sú určené aj pre žiakov základných umeleckých škol, ale aj pre materské školy, žiakov 1. stupňa základných škôl.
V čom je zaujímavé:

- Jeden pár si môžete dokresliť.
- Jeho hra netrvá dlho, neobsahuje veľa kartičiek, obsahuje len 24 kartičiek.
- Osem párov tvoria noty (ktoré farebne zodpovedajú Farebným notám). Každý pár má svoj farebný rámik, čím sa dieťa ľahšie učí.
- Je možné ich využívať samostatne – rozložiť pred seba a skladať dvojice.
- Alebo si vyložiť napríklad len kartičky s notami a určovať ich názvy (kontrolou je druhá farebná kartička)

Hudba nás obklopuje takmer celý deň, niekoho aj pri čítaní kníh, učení. Môžete využiť dve záložky, ktoré sú súčasťou pexesa - klaviatúra a notová osnova s označením nôt.

Vyrobené z laminovaného papiera. Formát: 2 x A5
Počet obrázkov: 24

Zaujalo ma

HORÚCE KRESLO - SPOLOČENSKÁ HRA

Horúce kreslo je spoločenská hra, ktorej cieľom je pomôcť Vám budovať vzťahy, zlepšovať komunikáciu a naštartovať život vo vašej komunite, triede, rodine či vo Vašom tíme. Je určená pre všetkých mladých a dospelých, ktorí chcú spolu tráviť voľný čas aktívne a zmysluplne.

Hra sa skladá zo 150 otázok, pomocou ktorých sa navzájom lepšie spoznáte a dozviete sa aj to, o čom sa len tak bežne nerozprávate. Aká voňa sa ti spája s tvojím detstvom, akú profesiu by si nikdy nemohol robiť alebo ako sa bude volať kniha, ktorú napíšeš? – to sú len niektoré zo spoznávacích a filozofických otázok, na ktoré môžete nájsť odpovede pri spoločnom hraní Horúceho kresla. 30 akčných úloh medzi otázkami spôsobí, že sa tiež zabavíte a zasmejete sa pri kreslení, spievaní či napodobňovaní.
Súčasťou hry sú aj presýpacie hodiny, pretože na každú odpoveď máte iba 30 sekúnd, čo dodáva hre dynamiku a Vás motivuje k improvizácii v komunikácii a umeniu vyjadrovať sa efektívne.

Hra je pripravená pre 2-5 osôb a trvá približne 45-60 minút.

Ak hľadáte spôsob ako sa lepšie spoznať, ako sa rozprávať o nových témach a ako sa aktívne zabaviť, Horúce kreslo by nemalo chýbať vo vašej obývačke.

Zaujalo ma

PRINCEZNIČKOVSKÉ ČLOVEČE PRE NAJMENŠÍCH

Upravená verzia známej hry v rozprávkovom prevedení.

Hra je určená pre menšie deti (dvaja hráči), ktoré nemajú ešte dostatok trpezlivosti na to, aby prišli do domčeka so 4 figúrkami, ako je to pri tradičnom Človeče. Táto obmena ponúka domčeky tri.

Rozostup symbolov tiež prispieva k dynamike hry, čo niektorým deťom vyhovuje.

Hrací plán je vytvorený na maliarskom plátne a je dosť pevný. Namaľovaný je akrylovými farbami, dekorovaný servítkovou technikou, dokresľovaný permanentnými popisovačmi. Celý je nakoniec prelakovaný lakom vhodným na povrchovú úpravu hračiek pre deti do troch rokov.

Figúrky a kocka sú o trošku väčšie, ako sme zvyknutí, no napriek tomu treba dávať pozor, aby ich drobec nezjedol. Zabalené sú v malom plátenom vrecku.

Veľkosť: 25 x 25 cm

Zaujalo ma

MAŇUŠKA ZAJAČIK

Veselá maňuška na ruku. V ktorom príbehu ju necháte ožiť? Mäkučký flís v kombinácii s bavlnou. Maňuška na ruku má vyplnenú hlávku. Telo maňušky pri hre vyplní Vaša ruka – ukazovák do hlávky, palec a prostredník idú do rúk bábky. V hlávke je textilný otvor na prst. Maňuška má vpredu našité vrecko na doklady alebo iné poklady. Očká sú háčkované, tvárička vyšitá. Hlávka je plnená dutým vláknom. Maňuška je dlhá cca 30cm, s rozpaženými labkami má šírku 21cm. 

Zaujalo ma

SADA MAŇUŠIEK NA PRST - FINGER FAMILY

Sada veselých maňušiek na prst. S ňou si zaspievate známu anglickú detskú riekanku Finger Family ... alebo iné divadielko podľa fantázie ;-)

Sada obsahuje postavičky: Maminka, tatinko, dievčatko, chlapček a bábätko v čiapke s uškami, volánikmi alebo v perinke. 

Mäkučký flís v kombinácií s bavlnou. Očká sú háčkované, tvárička vyšitá. Hlávka je plnená dutým vláknom, telíčko pri hre vyplní Váš prst.

Máte záujem o sadu pre inú rodinku, rozprávočku či vlastný príbeh? Je možné vyrobenie na objednávku ;-)

Každá maňuška je jediný originál.

Zaujalo ma

PRSTOVÁ MAŇUŠKA MAČIČKA

Veselá maňuška na prst. V ktorom príbehu ju necháte ožiť? Mäkučký flís v kombinácií s bavlnou podľa želania. Očká sú háčkované, tvárička vyšitá. Hlávka je plnená dutým vláknom, telíčko pri hre vyplní Váš prst. Maňušky na týchto foto už pravdepodobne majú svojich majiteľov a fotky sú ilustračné. Každá maňuška je jedinečná. Dĺžka cca 10cm, šírka cez hlávku cca 8cm.

Zaujalo ma

ROZPRÁVKA O ČERVENEJ ČIAPOČKE - BÁBKOVÉ DIVADLO

Prvá rozprávka, ktorú detičky počujú rozprávať z ústa mamy, starej mamy alebo babičky rozprávkarky. Teraz si rozprávku môžete aj zahrať, najskôr vy deťom a o onedlho budú deti hrať vám. Ale istotne zažijete spolu kopec zábavy a radosti. Je to tak, máme to totiž vyskúšané. Sada na bábkové divadlo obsahuje maňušky Červená čiapočka, Vlk, Babička a Horár. Maňušky sa dajú kúpiť aj jednotlivo. Veľkosť: cca 30 cm 

Zaujalo ma

MAŇUŠKY ZELENINA

Prstové maňušky sú vytvorené z kvalitnej priadze vhodné aj pre tie najmenšie detičky na hranie a učenie. 

Zaujalo ma

MAŇUŠKA MYŠKA

Maňuška je ušitá zo svetroviny a bavlny. Tvárička je ručne vyšitá a aplikácie sú z filcu. Očká sú bezpečnostné, hlavička je vypchatá dutým vláknom, vnútro maňušky je podšité bavlnenou látkou, aby nikoho nič netlačilo, neomínalo :). S maňuškou môže pohodlne manipulovať tak útlejšia rúčka maminy, ako aj veľká ochranná ruka ocina - malíček a palec do rúčok, ostatné prsty do hlavičky.
Výška: cca 30 cm až 34 (podľa zvieratka), šírka: cca 21 cm v naširšom bode.
Zaujalo ma

MAŇUŠKA SRNKA

Malá, milá, v tráve schúlená. Maličká srnka s bielymi bodkami.. Maňuška je ušitá z plyšu, svetroviny a bavlny. Tvárička je ručne vyšitá a aplikácie sú z filcu, hlavička je vypchatá dutým vláknom, vnútro maňušky je podšité bavlnenou látkou, aby nikoho nič netlačilo, neomínalo :). S maňuškou môže pohodlne manipulovať tak útlejšia rúčka maminy, ako aj veľká ochranná ruka ocina - malíček a palec do rúčok, ostatné prsty do hlavičky. Veľkosť: výška bez ušiek cca 30 cm, šírka cca 22 cm.

Zaujalo ma

HÁČKOVANÁ BÁBIKA  FOLK

Háčkovaná bábika, vhodná ako darček pre malých i veľkých. Bábika je vyrobená zo 100% bavlny. Výplň je duté vlákno. Oblečenie je šité, dá sa vyzliecť a obmieňať. Bábika sa dá z hygienických dôvodov vyprať. Bábika je vysoká cca 40 cm.

Zaujalo ma

BÁBIKA DOLLIE

Huňatá bábika. Prijemná mäkká, vhodná ako mojkáčik, ako darček, alebo dekorácia do detskej izbičky.

Zaujalo ma

BÁBIKA

Ručne šitá bábika z kvalitného plátna a ručne maľovanou tváričkou v originálnych šatočkách. Veľkosť cca 30 cm. Bábika má pohyblivé končatiny dá sa vyzliekať obliekať aj česať.

Zaujalo ma

 

BÁBIKA ALEXANDRA

Ručne šitá bábika, vyrábané zo srdiečka, pre radosť ❤️. Výška bábiky je cca 40 cm, je možné dohodnúť sa na farbách na objednávku.
Bábika je dekoračná, nie je možné ju prezliekať.

Zaujalo ma

HÁČKOVANÝ LEVÍK

Háčkovaný levík vysoký 33 cm, vyrobený z detskej priadze a vyplnený dutým vláknom. Očká sú bezpečnostné, takže nehrozí ich odtrhnutie a prípadné udusenie.

Zaujalo ma

HÁČKOVANÝ ŽABIAK

Háčkovaný žabiak kvak v nohaviciach vo výške 27 cm.

Zaujalo ma

TYRKYSOVÁ OPIČKA S RUŽAMI

Opička Marisa s výškou cca 55cm, vyrobená som zo 100 % bavlny a plnená dutým vláknom.

Zaujalo ma

DETSKÝ NOSIČ S KAPUCŇOU PRE BÁBIKY / PLYŠÁKOV

Ručne vyrobený nosič pre bábiky/detský nosič s kapucňou.

Nosič sa zapína pomocou jednoduchej pracky na bedrovom páse. Ramenné popruhy je možné prekrížiť na chrbte pomocou praciek.

Všetko je vystužené - ramenné popruhy a bedrový pás sú vystužené viac. Vhodný pre bábiky alebo plyšákov.

Kapucňa sa zapína pomocou gombíkov, čo pomáha detským rúčkam a prštekom.

Inšpirované Montessori pedagogikou

Zaujalo ma

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)