Vyšikráska - Ideálny darček (nielen) na deň matiek

 

Vyšikráska je láska na prvý pohľad 

Úprimne, je to asi ten najoriginálnejší šperk aký som kedy videla. Drevený rámik s ručne vyšívaným kvietkom uprostred, ktorý okamžite upúta vašu pozornosť.  Na krku pôsobí veľmi jemne a romanticky a pritom je neprehliadnuteľný. Vyšikráska je ideálnym darčekom (nielen) k blížiacemu sa dňu matiek. Krásnym darčekom môže byť vyšikráska aj pre najlepšiu priateľku, dcérku či sestru. Ak navyše kúpite sebe aj obdarovnej osobe vyšikrásku s rovnakým motívom, dáte tak najavo puto, ktoré medzi vami je.

 

Každá jedna vyšikráska je jedinečná, keďže je ručne šitá. Na obrázku môžte vidieť, že zručnosť maminke Ivetke, ktorá ich šije teda vôbec nechýba. Práca je úžasne precízna. Vyšikrásku Ivetka ponúka vo veľkom množstve variant. Zvoliť si ju môžte podľa farby či typu kvetu. Nežná biela margarétka, fialková ľevandula či výrazná červená ruža. Retiazka je v prevedení kovu alebo aj eko-kože, takže prípadná alergia na kovy, ktoré bižutéria obsahuje nie sú prekážkou. 

 

Originálny darček

Asi každá žena miluje kvety a rovnako ocení aj krásny šperk. Vyšikráska je tak ideálnym darčekom pre každú ženu a to bez ohľadu na vek. Rovnako sa hodí na krk mladej maminky na prechádzke s kočiarom ako staršej dáme na nedeľnej omši. 

 

 

Moja skúsenosť

Som mamička dvoch detí a ako to zrejme aj vy poznáte, som neustále v pohybe a pri deťoch samozrejme nemám na seba toľko času ako kedysi. Na poslednej prechádzke s deťmi som ako inak, nenamaľovaná stretla známu. Vyšikráska na jednoduchom čiernom tričku hneď upútala jej pozornosť. Jej veta " Že ty sa máš kedy pri dvoch deťoch ešte parádiť" ma zahriala pri srdiečku. Ak teda mamulky aj vy na seba nemáte toľko času, koľko by ste chceli, odporúčam vám mať na sebe takýto nádherný šperk s ktorým sa razom budete cítiť o čosi upravenejšie a spokojnejšie.

 

 

Všetky Ivetkine vyšikrásky nájdete v jej obchodíku: https://www.codokazemama.sk/obchod/ivett-handmade

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)