Zaujímavé knihy pre deti? Tieto sú naozaj špeciálne!

Zaujímave knihy pre deti

Každý rodič chce, aby z jeho dieťatka raz vyrástol múdry, sebavedomý a empatický dospelý človek. Často si ani neuvedomujeme, akú dôležitú rolu vo výchove detí, zohrávajú knihy. Okrem toho, že knižky deti vzdelávajú a skvelým spôsobom vypĺňajú ich voľný čas, majú množstvo ďalších benefitov. Rozvíjanie fantázie, zlepšenie slovnej zásoby či posilnenie dobrého vzťahu s rodičmi, sú len niektoré z nich. Ak sa už rozhodnete, že strávite s deťmi spoločný čas s knihou, máte naozaj obrovskú škálu možností. Ako vybrať zaujímavé knihy pre deti, keď kníhkupectvá a eshopy ponúkajú toľko tovaru? 

 

Slovenský autor

Ak sa napríklad rozhodnete, že kúpou podporíte slovenského autora, svoj výber si značne zúžite. Okrem dobrého pocitu, z kúpy slovenského produktu, si môžete byť istý, že rozprávková kniha bude vašim deťom dejom a prostredím, v ktorom sa odohráva blízka. Preklady kníh z cudzích jazykov sú často písané tak šalamúnsky, že sa v nich dieťatko môže zamotať a strácať súvislosti v príbehu. Na codokazemama.sk nájdete zaujímavé knihy pre deti, výlučne od slovenských autorov, ktorý často uvádzajú svoje prvotiny. Kúpou tak podporíte človeka - začínajúceho autora, ktorý práve zhmotňuje svoj sen.

O kvalitu knižných diel pre malých čitateľov, sa však ani pri našich začínajúcich autoroch, nemusíte obávať. Knihy ako Som skvelé dieťa, Úsmev na dobrú noc či Súrodenci spolupracujú sa už stihli stať absolútnymi knižnými hitmi a bestsellermi, ktoré museli byť pre veľký záujem niekoľkokrát dotláčené. Nech sa páči, zaujímavé detské knihy a eknihy z codokazemama.sk:

 

 

Stránky

Komentáre

Spokojná mama

Veľmi obdivujem šikovnosť slovenských mamičiek. Priznávam, že neviem tak krásne štrikovať, šiť či háčkovať ako mamičky, ktoré tu prezentujú svoje úžasné práce. Mojou vášňou je písanie a tak vznikla moja stránka spokojnamama.sk Fascinuje ma aj svet marketingu a milujem ten pocit, keď dostanem správu, že vďaka mojej kampani sa výrobok výborne predáva. Tejto práci sa aktuálne venujem popri 8 ročnom synovi a ročnej dcérke. Teším sa na našu spoluprácu :)

Všetky články (5)