Zuzka: Tento rok akoby ani nebol

„Najviac mi chýba osobný kontakt. Emócia. Spätná väzba, smiech a radosť, či jedinečné situácie, ktorý vyplynú z osobného kontaktu a predstavenia naživo. To je to, čo najviac milujem na mojej práci a verím, že budúci rok už to bude všetko aspoň trochu "normálne", pretože tento rok bol pracovne tak prázdny, akoby ani nebol,“ hovorí smutne Zuzka Hrvoľová.

detský koncert

Bohužiaľ, tento rok eventom absolútne nepraje. Aj to málo, čo bolo dohodnuté, sa nakoniec zrušilo. Namiesto svojej prítomnosti na detským oslavách, som začala vytvárať pre deti personalizované video, aby som k nim to "rozprávkovo" priniesla aspoň takto virtuálne. Rodičia mi posielali späť krásne videá, ako deti tancovali pri TV so svojou princeznou. Tieto blahoželania či špeciálne odkazy boli teda tým jediným, ako sa dostať ako-tak k svojej práci. Úprimne sa však priznám, že nie som veľký influencer ani marketér, preto toho bolo naozaj minimum...

príroda

Cvičenie a zdravá strava

Koronakríza ma najprv veľmi namotivovala, stiahla som si aplikácie s cvičením, cvičila som poctivo každý deň - tri mesiace. Potom som jeden deň vynechala a potom ďalší a ďalší a ďalší, až mi zrazu prišlo upozornenie, že som necvičila už 100 dní! Zhrozila som sa... Hľadala som si, kam by som mohla chodiť cvičiť osobne, pretože doma sa mi motivuje naozaj ťažko, stále niekam treba odbehnúť, jedno dieťa, druhé dieťa, zase prvé, atď... :D No a tak som hľadala a hľadala, raz mi nevyhovoval čas, raz miesto, tak sme chodili aspoň s Kubkom na babybalance... (áno, ja som tam toho moc nenarobila, ale aspoň som mala pocit, že som v cvičiacom kolektíve :D ). No a teraz už sa konečne otvorilo aj to, čo ma lákalo, takže znova začínam... ;) Stravujeme sa pomerne zdravo, keďže ja ešte dojčím a varíme tak, aby to vyhovovalo aj nášmu trojročnému synovi. Musím povedať, že on sa z nás stravuje asi najzdravšie, keďže miluje ovocie a zeleninu, zje toho na kilá. Máme sa čo od neho učiť. ;)

Hrvoľovci

VIAC O ZUZKE:

Som mamina dvoch detí - trojročného Kubka a 10-mesačnej Hanky. Som herečka, speváčka a aj moderátorka. Venujem sa okrem iného aj detským eventom, na ktoré prinášam svoj rozprávkový koncert. Keď som sa stala mamou, vytvorila som talkshow Supermamy, ktorá má za sebou niekoľko úspešných eventov. Spievam a moderujem kdekoľvek ma zavolajú a veľmi ma bavia všetky nové výzvy. :) Môj obchodík na www.codokazemama.sk nájdeteTU

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)