Zvedavosť je zatiaľ prevládajúci spoločný menovateľ toho, prečo sa ľudia ku mne na Barsy objednávajú. Sú zvedaví, čo sa bude diať cez terapiu a po nej. Ja ich chápem.
Nezabudla som na to, ako som sa cítila a čo mi behalo v mysli, keď som išla prvýkrát na kraniosakrálnu masáž, akupunktúru, rodinné konštelácie, regresnú terapiu či ThetaHealing. 😉 Viaceré prebehli v "utajení", aby som predišla "výsmechu, hodnoteniu, posudzovaniu". Vtedy ešte bolo pre mňa veľmi dôležité, čo si o mne myslí moje okolie.
Vždy ma zaujíma feedback od klientov, nech je to blízky, či neznámy človek. Niekto otvorene povie, čo ho "trápi", čo chce vo svojom živote zmeniť, niekto nevie presne, niekto sa mlčky odovzdá mojim dotykom a prijímaniu. Niekto v tele necíti nič, niekto má viditeľne trhané pohyby v končatinách, oťaženie končatín, tŕpnutie po tele, vnútornú horúčku, niekto zaspí hlbokým spánkom a niekto počas terapie rozpráva. Všetko je úplne v poriadku.
Ctím si každého, kto ku mne príde, cítim loajalitu ku každému a nechávam na ňom rozhodnutie, akou formou prebehne vzájomná komunikácia.
Snažíme sa v našich životoch riešiť, zmeniť, rôzne oblasti. Väčšinou je ich viac, len si ich spojenie neuvedomujeme. Blok v jednej sa premieta aj v ďalších. Či ide o zdravie, vzťahy, prácu, peniaze, plnenie si snov.....
Barsy nám vytvárajú priestor pre zmenu. "Zrazu" sme schopní veci vidieť a vnímať inak, vidieť nové riešenia, zaujať iný postoj k existujúcim, inak reagovať na ľudí, robiť nové, nepoznané kroky, byť odvážny a vytrvalý.
Aj takéto sú priame reakcie klientov na Barsy:
Ahoj Katka,
1. Bola to čistá zvedavosť
2. Oťaženie častí tela, občasné tŕpnutie počas terapie
3. Po terapii som bola nezvyčajne kľudná až taká vyrovnaná by som povedala. Tento rok sa nekonal žiaden predvianočný stres.
Ahoj Kati
Neviem čím to je ale určite aj terapiou u teba.
Zostala som pokojnejšia a vyselektovala veci, ktorými som zbytočne zaťažovala mozog.
Začala som brať život a situacie tak ako prichádzajú a neriešim nič čo, som predtým robila.
Určite som vyrovnanejšia ❤️
Som vďačná a teším sa každému, koho možno aj "zvedavosť" ku mne privedie 😍🙏
.... pokračovanie....

Komentáre

Jemný dotyk - Terapia dotykom a prírodou

Volám sa Katarína Veselská a som Alternatívna terapeutka, konzultantka a poradkyňa v oblasti esenciálnych olejov a zdravého životného štýlu 🌱 Poskytnem vám 💫 Acces Bars terapie pre deti aj dospelých 💫 MIRACLE ESSENTIAL THERAPY - 45 minút uvoľnenia a príjemného relaxu jemnou metódou aplikovania esenciálnych olejov na chrbát 💫 Zoznámte sa prosím - 45 minút plných nádherných vôní prírodných esenciálnych olejov 💫 Osobné a skupinové BEWIT poradenstvo

Všetky články (4)