aj pre veľkáčky Onkoláčičky 😍

Krásny deň,

ako som sľúbila, 🤩  prichádzam opäť. Rada by som Vám dnes predstavila moje handmade háčkované čiapky pre dámy. Hrajú veselými farbami ❤️🧡💛💚💙💜 a sú vyrobené z mäkkučkých a príjemných priadzí, kombinácií bavlny a akrylu.

Ich špecialitkou je ich použitie. Krásne sedia dámam s krátkymi 👩🏻 aj dlhými 👱🏻‍♀️ vlasami, čo ma však nesmierne teší hodia sa aj dámam, ktoré zákerná choroba o ich vlásk 👳🏼‍♀️ pripravila

Moja veľmi dobrá priateľka Martinka, je inšpiráciou k tejto mojej tvorbe... a ako vraví ona: "Tie čiapky sú skvelé. To si ani človek bežne neuvedomí ako vlasy chýbajú hlavne, keď sa ochladí a začne fúkať. Ale aj tak bežne, keď som doma,ich poutrebujem." 

V mojom obchodíku Kikis môžete nájsť celú plejádu čiapok ako ich ja volám aj pre veľkáčky Onkoláčičky 😍:

TENŠIE JARNÉ

  

 

... ale aj HRUBŠIE PRECHODNÉ JESENNÉ

  

 

Každú jednu čiapku háčkujem na mieru a podľa Vami zadaného obvodu a dĺžky. Farbu si tiež možete zvoliť z veľkého množstva aktuálne dostupného. Už premýšľam 🤔 nad novými vzormi, ktoré Vám čoskoro predstavím... lebo háčik neobsedí 😂. Ja mám najradšej Homelessky a vy ?

Celá SUMA z predaja putuje PRIAMO na účet pomoci RODINÁM 👶🏼🧒🏻👦🏻👱🏼‍♀️👨🏻👵🏻👴🏻 - projekt Centra pre rodinu v Nitre.

Ďakujeme za podporu 😊.

Krásny dník a do skorého dočítania:) 

Kikis

 

 

Komentáre

Kikis

Vitajte v obchodíku Kikis, kde pre Vás 👱🏼‍♀️👨🏻 a Vaše deti 👶🏻👧🏼👦🏻 môžete objaviť milé a veselé vecičky, ktoré s veľkou radosťou háčkujem a vyrábam. Háčkujem preto, že ma to nesmierne baví 😍 a je to zároveň aj moja skvelá psychohygiena, popri starostlivosti o moje 4 ratolesti 👩🏼👦🏼👦🏼👶🏼. Zároveň ma nesmierne teší, že týmto spôsobom môžem pomáhať rodinám👨🏻👱🏼‍♀️👵🏻👴🏻🧒🏻👧🏻👶🏼, ktoré sa z najrôznejších príčin ocitli v núdzi. Celá SUMA z predaja putuje PRIAMO na účet pomoci RODINÁM - projekt Centra pre rodinu v Nitre ☺️. Ďakujeme za podporu 😉.

Všetky články (6)