Ivana Blaško

O Vás

Volám sa Ivana Blaško a pochádzam zo Spišskej Novej Vsi ,momentálne bývam so svojou rodinkou v Poprade. S manželom máme jednu dcérku Timku, ktorá má 2 a pol roka.

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Môj obchodík na stránke "čo dokáže mama" nájdete pod menom Handmade for u, kde nájdete nie len šité hračky, ktorým sa momentálne venujem, ale aj vecičky ,ktoré som tvorila predtým na objednávku.

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Ku tvorbe som sa dostala pomocou môjho známeho, ktorý ma oslovil a ponúkol tieto veľké projekty zrealizovať.

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby?

Mojim najväčším úspechom je každý jeden výrobok, ktorý prešiel cez moje ruky, a na každý som veľmi hrdá, hlavne ak to spĺňa očakávanie zákazníka, ktorý si daný produkt objednal a teší sa z neho.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj najväčší pracovný sen je pokračovať v tvorbe, skúšať stále niečo nové a robiť radosť ostatným mojou tvorbou.

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Tvorím až keď príde manžel z práce a svojou tolerantnosťou mi nechá priestor na šitie, potom už dokončujem až keď dcérka večer zaspí, a ja mám čas na pokračovanie, alebo strihanie niečoho nového.

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

„Nikdy sa nevzdávaj a ver!“

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Tvorivým maminkám v Čo dokáže mama by som odkázala, aby boli vytrvalé a išli si za svojím snom tvorivosti. Vždy príde vysnívaná odmena nášho tvorenia, do ktorého vkladáme aj kúsok nášho srdiečka.

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)