Podpora v správny čas.

Približne pred 6 timi rokmi sme sa prechádzali s Andrejkou vonku po Ružinove.

Nešli sme na kávičku či len tak poklebetiť do parku. Úprimne také som ja na svojej materskej nikdy nezažila.

Jedna mala dcéru v ergonosiči a druhá v kočíku. :) Preberali sme naše sny, ako spali naše baby, čo sa zase zmenilo, čo by sme chceli, kde majú akciu na topánky, dokedy budeme kojiť atď.

Prosto sto a jedna tém na rozhovor. Aďka práve písala svoj blog, kde chcela zanechať fotky a príbehy pre svoju Peťku a ja som jej rozprávala o príbehoch, čo som napísalala

a ako veľmi ich chcem ilustrovať. 

Našla som na facebooku alebo v maily mi pristála správa na raňajky s e-ženami. Gabika Revická pozdravujem. Veľmi som chcela ísť, trošku nabrať vietor do plachiet a zistiť, či mám čo ponúknuť svetu, prosto networkovať. V tom čase sme sa družili s inými mamami iba na podporkách kojenia, tam sme rozhodne nemohli riešiť svoje poslanie, čo prinesiem tomuto svetu :)

Ďalšie možnosti veľmi neboli, všetky akcie podobné Akčným ženám ešte neuzreli svetlo sveta, Čo dokáže mama ešte len v Adkinom podvedomí sa črtala. :)

Ale  10 eur z rodinného rozpočtu sa ťažko ukrajovalo alebo to bolo 20eur? Toto si už skutočne neviem vybaviť, ved viete vtedy ako kojaca mama, mám na to ospravedlnenie ešte aj dnes.

Aďka mi navrhla, že mi zaplatí vstup za obrázok pre Peťku do detskej izby. To bola pre mňa veľká vec. Chápete však?

Tak som v noci kreslila (dalo sa iba v noci, my mamy vieme svoje) a vznikla táto roztomilá kvetinková víla.

Našla som ju nedávno v mailoch, keď som si robila poriadok v schránke. Pripomenula mi moje nesmelé začiatky. Môj sen ilustrovať detské knižky.

Zaplavila ma veľká vďačnosť, že ma Aďka takto podporila. a teda nielen takto, aj milion krát inak.

Dnes mám za sebou maľovanky, ktoré kreslím neustále.

Už som stihla aj ilustrovať knižku a na ďalších sa pracuje. Trpezlivo pokračujem a viem, že jedného dňa Aďku prekvapím novučičkou knižkou a jej podpora

kedysi dávno bude odmenená. 

Keď ja som sebe neverila, ona vo mňa verila. 

Máte aj vy svojho patróna?

 

 

 

Komentáre

Art by Zuna

Vitajte vo svete maľovaniek pre dušu, ktoré liečia, posilňujú, upevňujú váš život. Farebná meditácia s otvorenými očami. Omaľovanky tvorím od roku 2014. témy núka sám život. vzťahy s rodinou, s partnerom, s mamou či vlastnou dušou. nahliadnite a vyberte si, ktorá je pre vás. Nájdete tu aj detské maľovanku, nech si viete vyfarbovať aj spolu s vašim dieťaťom. vekovo sú pre ľudí od 3,5 do 100 rokov :)

Všetky články (1)