Srdcomilková kolekcia brošní

Milé dámy, milí páni, zbystrite pozornosť....

Predstavujem Vám v galérii novú kolekciu vyšívaných brošní Srdcomilka.

Ideálnu na sviatok sv.Valentína, na vyjadrenie lásky, vďaky, obdivu, očarenia, zamilovanosti, náklonnosti .... A nielen to, brošničku môžete kúpiť partnerke, bohémskemu partnerovi, ale aj dcérke, mame, kamoške, šéfke, pani učiteľka či sebe pre radosť.

Alebo sa dá venovať aj v Máji, mesiaci lásky, na výročie vzťahu, výročie svadby, darček na zmierenie;), vždy sa nájde príhodná chvíľa na srdiečkový podarúnok.

Ponuka je pestrá farebne, veľkostne i cenovo;).

Milovníčku čokoládky by určite spolu s bonbónmi potešila aj Srdcomilka čokoládová s tigrím okom, perlou a jaspisom. Zemitá farba snáď pritiahne aj milovníčky záhradníčenia.
Krásne vynikne nielen na dámskom saku, hodvábnej šatke, ale aj pánskom pletenom šále;).

Všetky Srdcomilky sú zdobené minerálmi a perlami, najkvalitnejším japonským rokajlom, Swarovski korálkami a krásnymi štrasmi.
Sú v rôznych odtieňoch, počnúc vášnivou tradičnou červenou, cez jemné aj výrazné ružové odtiene vhodné pre sladké slečny, študentky, milovníčky ružovej, pre výrazné dámy.

Srdcomilka olivová a Srdcomilka bylinková sú tiež z kategórie dámsko-odvážno pánskych brošní. Obe sa dajú skombinovať napríklad s hodvábnymi šatkami, ale ozdobia aj pánsku aktovku, či vlnený sveter.

Perfektne sa kombinujú navzájom aj na farebnejšom podklade kabátika.
Šmrnc im dodávajú minerály turmalín, aventurín, hematit a perly.

Farebným hitom sezóny je žltá a šedá, preto nesmie chýbať ani v mojej ponuke. Srdcomilka trendy je zaujímavá na pestrofarebnom podklade, vhodná od násťročných až po zrelé ženy. Dá sa nosiť aj ako prívesok, prípadne kombinovať s inou brošňou alebo náušničkami.

Modrá nikdy nevyjde z módy.

Mám v ponuke pásikavú brošňu, pripomínajúcu dovolenku, plážové dobrodružstvá. Ale aj elegantnú hravú s bodkami. Obe sú vyšité na luxusnej lesklej koženke a nájdete na nich sladkovodné perly a minerály angelit, lapis lazuli, dokonca zafír.

Nevesty, snúbenice, belomilky, snehomilky, pre Vás sú ako stvorené biele brošničky s mesačným kameňom.

Nádherne ozdobia svadobnú taštičku, závoj, bolerko a využijete ich na šáliku, neskôr na čiapke, rôznom oblečení...

Srdcomilka hrejivá v príjemných odtieňoch zlatistej, medenej a smotanovej s červeným jaspisom, Swarovski a sladkovodnou perlou je ideálna pre jesenné typy a podobne ladenému oblečeniu.

Čiernou Srdcomilkou sa nedá nič pokaziť, veľkostne i farebne univerzálna brošnička s ónyxom, perlou, Vám bude dlho slúžiť a zdobiť Vás. Je vhodná aj do divadla, na slávnostné príležitosti. Určite ňou potešíte aj fanúšičku štýlu Gothic alebo Emo.
Dokonca je vhodná aj pre dámy, ktoré majú smútok a potrebujú ozdobiť čierne oblečenie. Minerály ónyx, turmalín a tmavá perla podčiarknu eleganciu.

Kombinácia bielej, tyrkysovej a zlatej na Srdcomilke tropicana je tiež vítanou kombináciou, pripomenie Vám rande na zlatistej pláži, azúrové more a biele čajky.

Pre romantičky je tu ešte fialková brošňa so zakomponovaným motýľom. Ozdobila som ju minerálmi ametyst, iolit-kordierit a sladkovodnou perlou.

Ak by ste náhodou nechceli darovať práve srdiečko, v mojom obchodíku nájdete množstvo iných vhodných darčekov, doplnkov, ktoré potešia. A keby ste nenašli to pravé, rada Vám darček vyrobím na želanie.

Teším sa na Vaše reakcie, ďakujem za ne a vítam Vás na nákupe.

Vaša Aďa

Komentáre

Sacharinova

Ahojte;) Ako sa vraví, nie všetko sladké je cukor:-) a tiež, že nie je všetko zlato, čo sa blyští:-). Blyštia sa korálky, kamienky, kov, leskne sa hodváb ...a to ma fascinuje. Mojou vášňou a láskou je hlavne maľba na hodváb, mnohými výtvarnými technikami a rada aj pre Vás čokoľvek vymyslím:-). Popri hodvábe siahnem aj k iným technikám- vyšívanie korálkami, drôtikovanie, šitie, ktoré môžete nájsť v mojej ponuke. Prajem príjemné nakupovanie, hľadajte, preberajte, vitajte!

Všetky články (1)