Veronika Laluhová

O Vás.

Volám sa Veronika Laluhová, som pôrodná asistentka a laktačná poradkyňa o.z. MAMILA. Spolu s manželom a dvoma synmi žijeme v Prievidzi. Patrik má 4 roky a Adamko bude mať 1rôčik.

 

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Vo svojom obchodíku zatiaľ ponúkam laktačné poradenstvo v Prievidzi, ale aj online v slovenskom jazyku. V najbližších dňoch sa moja ponuka rozšíri aj o predpôrodnú prípravu na pôrod, ale aj dojčenie, cvičenie pred pôrodom a mnoho iného. Obchodík nájdete pod názvom Rodičovstvo s Veron.

 

 

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Mnohí by si povedali, že nejde o tvorbu, ale pomáham ženám, aby si dokázali vytvoriť čo najlepšie prostredie a štart na rodičovstvo. K poradenstvám som sa dostala po prvom pôrode, kedy som pochopila, že aj napriek môjmu vzdelávaniu pôrodnej asistentky, nedokážem dostatočne pomôcť sebe a ani svojim známym. Začala som viac čítať odbornú literatúru, zaujímať sa o to, čo ženy naozaj potrebujú a chcú. V roku 2019 som si spravila kurz laktačnej poradkyne v o.z. MAMILA, a vtedy sa to dalo všetko dokopy a ja som pochopila, že toto je to, čo ma napĺňa. Pomáhať ženám, matkám, rodičom a deťom.

 

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Za úspech považujem spokojné a prosperujúce dieťa, šťastnú a spokojnú matku, ktorým som vedela pomôcť.

 

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Mať dostatok informácií, aby som vedela pomôcť párom prejsť celým rodičovstvom. Od okamihu kedy sa rozhodnú stať sa rodičmi, až po obdobie po pôrode, kedy im pomôžem s bábätkom.

 

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Veľakrát robím poradenstva spolu s deťmi, hlavne doobeda. Teraz je starší syn v škôlke, takže chodím iba s mladším. Keď je manžel doma postará sa o deti a ja idem sama, poprípade klientka príde ku mne.

 

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

„Sny ťa môžu inšpirovať, ale ciele zmenia tvoj život!“

 

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Všetky maminky obdivujem, že majú toľko skvelých nápadov a neboja sa všetkým naokolo ukázať, čo v nich je. Ako som vyššie spomínala, meňte svoje inšpirácie!

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (512)