Vyšikrásky pre všetky krásky

Je mi cťou, že vám na Čo dokáže mama môžem predstaviť moju záľubu, môj relax. Spolu s postupujúcou jarou postupujem i ja s kolekciou Vyšikrások. Sú to prívesky, do ktorých je niťou zakliaty kúsok leta a oslobodí ho každý váš pohľad sprevádzaný úsmevom. Tak, ako nosíte hrejivé leto v sebe, môžete nosiť kúsok leta aj so sebou v podobe kvetinky, ktorá nikdy nezvädne – ako vaša nálada s týmto šperkom. Svojim nositeľkám bude pripomínať leto minulé, aj to, čo ešte len príde, spolu so všetkým, čo k nemu patrí. Každá Vyšikráska je originálna, rovnako ako každá rastlinka, preto podčiarkne i vašu jedinečnosť. Kvety právom patria k symbolom ženskosti a vy si môžete vybrať kvietok, ktorý nesie osobný význam - vlčie maky, levandule, ruže, slnečnice či sedmikrásky. Šperky sa výborne kombinujú a dodajú štýlu nádych folklóru a harmónie s prírodou vďaka drevenému rámiku, v ktorom je táto ručná výšivka osadená.

Pomenovania jednotlivých modelov som poňala trochu romanticky - každý kúsok nesie krstné meno blízkej, či inšpirujúcej ženy z môjho okolia. Monika, Katarína, Elena, Renáta, každá z nich je jedinečná.

V niektorých Vyšikráskach objavíte nostalgiu.

Niektoré očaria minimalistickým motívom.

Iné ukrývajú ženskú nehu.

Vo Vyšikráskach nájdete tiež jemnosť.

Niektoré vás upútajú svojou hravosťou.

Iné Vyšikrásky si vás získajú svojou éterickosťou.

Každá Kráska si nájde tú svoju.

Vaša Ivet

Komentáre

Výšivky od Ivky

Ahojte, volám sa Iveta a som mamičkou nasich dvoch chlapcov. Už pred ich narodením som sa venovala tvorbe bižutérie, kvetinových doplnkov a dekorácií. Opäť postupne svoju záľubu rozbieham, inšpiroval ma práve vznik tohto unikátneho projektu. Mám rada romantický, nežný štýl, čo sa odráža aj v mojej tvorbe. Verím, že si v mojom obchodíku vyberiete a vecičky vám urobia takú radosť ako mne pri ich výrobe.

Všetky články (1)