45.00€
Čas strávený výrobou
1 hodina
Dostupnosť: Na objednávku
Kúpou tohto produktu súhlasíš s podmienkami tohto predajcu
Platobné možnosti
  • Bankový prevod
Pokiaľ riešite otázku ako si najlepšie nastaviť čerpanie materskej dávky, ste na správnom mieste. Poradila som už desiatkám mamičiek a oteckom ako si najlepšie nastviť príjem, termíny a podmienky materskej tak, aby to bolo čo najvýhodnejšie pre rodinný rozpočet.

Telefonická konzultácia k tejto téme slúži na detailné zhodnotenie Vašej aktuálnej situácie a samozrejme, v prípade, ak existuje možnosť optimalizovať čerpanie materskej dávky, navrhnem Vám konkrétne kroky, aby ste mali čo najefektívnejšie čerpanie dávky. Sociálny systém, žiaľ, nie je prehľadný a môže pôsobiť mätúco, preto si myslím, že čím skôr sa tejto téme začnete venovať, tým skôr nájdete najvhodnejšie riešenie pre Vás a Váš rodinný rozpočet.

Pre viac info. napíš na info@najmaterska.sk alebo navštív www.najmaterska.sk
Čas strávený výrobou 1 hodina
Ako to funguje?

1. Úvodné zhodnotenie aktuálnej situácie: pomocou jednoduchého kontaktného formulára na www.najmaterska.sk alebo zaslaním základných údajov o Vašom stave priamo na info@najmaterska.sk je možné posúdiť, či je nastavenie čerpania materskej dávky optimálne (najvýhodnejšie). Následne, pokiaľ je priestor na vylepšenie, konzultujem jednolivé kroky optimalizácie telefonicky resp. cez individuálny plán krokov, ktorý si môžete dať vypracovať. Úvodné zhodnotenie stavu je vždy ZDARMA.

2. Telefonická konzultácia: ak je možnosť nastaviť/optimalizovať čerpanie MD a máte záujem konzultovať Vašu situáciu telefonicky, môžete si vybrať termín konzultácie a ja Vám rada vysvetlím jednotlivé situácie a nastavenia fungovania sociálneho systému. Nezabudnite, prosím, uviesť aj fakturačné údaje, nakoľko konzultácia prebieha až po úhrade faktúry.

3. Individuálny plán: tento plán je v podstate na mieru pripravený prehľad krokov, nákladov, možných prijmov z materskej vo Vašej situácii. Ide o vyslovene individuálny prístup, kde pripravím detailný prehľad riešení, ktorý si následne prejdeme krok po kroku a vyjasníme prípadné otázky. Cena indiviuálneho plánu sa odvíja od náročnosti prípadu a na vyžiadanie Vám rada pripravím cenovú ponuku.

Verte mi, oplatí sa plánovať.

Teším sa na spoluprácu!

Dominika
Slovensko Slovenská pošta Poštovné zdarma
Zatiaľ neboli pridané žiadne hodnotenia.