14 tipov na výnimočné vianočné darčeky

Už sa to blíži. Pracovné voľno, čas strávený s rodinou, obľúbené vianočné filmy a rozprávky, maškrty a samozrejme, darčeky. Kým sme boli ešte deťmi, na darčeky sme sa, povedzme si pravdu, tešili zo všetkého najviac. V dospelosti sa však vianočné darčeky v našej mysli spájajú hlavne s ich zaobstarávaním a teda sčasti aj so stresom. Investujeme svoj čas a peniaze a veľmi si želáme, aby bol našou odmenou pod vianočným stromčekom úprimný úsmev a radosť obdarovaného. Pripravili sme pre vás výber výnimočných vianočných darčekov, s ktorými sa to veríme, podarí.  Všetky sa dajú objednať online, z pohodlia domova a mnohé z nich aktuálne so skvelými zľavami.

Pre deti

Domček plný aktivít

Aj vy máte doma malého neposedka, ktorý obchádza všetky hračky, no priťahujú ho zipsy, šnúrky, gombíky, rôzne zámky a pracky? Domček plný aktivít od www.littlebird.sk je darčekom, ktorý hľadáte. Okrem toho, že dieťatko zabaví na dlhé hodiny, rozvíja jemnú motoriku a precvičuje zručnosti malých prštekov.

(Ne)Spokojný slimáčik Slávko – 5 prvkov duševnej pohody

Skvelá správa. Už sa dá oficiálne kúpiť! Áno, presne tá detská kniha, o ktorej sa všade hovorí a píše  a ktorá mala už počas crowdfundingovej (predpredajovej) kampane toľko pozitívnych ohlasov, sa dá konečne oficiálne objednať. Detičky sa prostredníctvom príbehov o slimáčikovi Slávkovi a jeho kamarátoch naučia ľahšie pomenovať svoje negatívne emócie a jednoduchšie sa z nich dostať. Naučia sa otriasť sa, nenechať sa vtiahnuť do kolotoča pochmúrnych myšlienok a hnevu a netrápiť sa nad situáciami, ktoré nedokážu zmeniť. Knižka je odporúčaná slovenskými psychológmi ako pomôcka pri výchove a budovaní emocionálnej zrelosti detí vo veku od 4 do 8 rokov.

Marťankovia v špeciálnom balení s plyšovou Marťankou

Týždeň doma, týždeň v škôlke a tak stále dookola. Je vám tento scenár povedomý? Podpora imunity je medzi maminkami v tomto chladnom období snáď najdiskutovanejšou témou. Multivitamíny Marťankovia sú teda tak trochu darčekom aj pre maminku. Deti sa zas okrem samotných multivitamínov, ktorých chuť milujú, potešia aj z plyšovej hračky. Ak nemáte čas a energiu zháňať toto špeciálne balenie v lekárňach, uľahčite si to nákupom online, aktuálne so zľavou na www.klubzdravia.sk

Som skvelé dieťa- 7 pilierov detského sebavedomia

Deti nám často nedokážu samé popísať, čo ich trápi. Obzvlášť to platí o zložitých pocitoch ako sú nedostatok sebavedomia či pocit menejcennosti. Cieľom tejto knihy je negatívne pocity identifikovať a pomocou uistenia v milom príbehu o zajkovi, i následnom rozhovore s rodičom, ich postupne vyriešiť. Knižku kúpite u nás, na codokazemama.sk

Pre mužov/chlapcov

pillow.sk/trendy-vankuse/sport/

Vankúš pre športového nadšenca

Slovan Bratislava, Chelsea, FC Barcelona, Sebastian Vettel, alebo Lewis Hamilton? Nás ženy nechávajú tieto názvy a mená chladnými, no v mužoch vedia vzbudiť poriadne vášne. Láska k športu sprevádza mužov celý život. Či už máte doma malého futbalového nadšenca, alebo veľkého milovníka formuly 1, darček mu nájdete na www.pillow.sk. Vankúše so športovou tematikou, snáď každého druhu, majú s krásnym dizajnom a v prvotriednej kvalite.

Ručne maľovaný hrnček

Ak hľadáte darček pre muža, ktorý má rád prírodu, hory a lesy, máme pre vás naozaj skvelý tip. Smaltovaný hrnček k mužom jednoducho patrí. Je pevný a odolný, tak ako oni sami. Vydrží aj nešetrné zaobchádzanie a hrkanie v batohu cestou na hory. Doladený ručne maľovaným motívom od šikovnej Monyart sa stáva ideálnym darčekom.

Tričko ako žiadne iné

Tématické pánske tričká od prinea.sk vás, veríme rovnako ako nás, prekvapia originálnym, moderným dizajnom. Zaujímavé motívy nájdete pre milovníka posilňovania, rybára, motorkára, aj poľovníka. Ak milujete originalitu a radi by ste darovali tričko, aké rozhodne nebude mať nikto iný, v eshope prinea môžete využiť aj možnosť vlastného dizajnu na tričku.

Drevený motýlik

Doplnok, ktorý by nemal chýbať v šatníku žiadneho, malého, či veľkého muža. Kedysi to platilo o klasickej kravate, dnes to platí pre dreveného motýlika. Vďaka pyrografii – vypaľovaniu do dreva, môže byť drevený motýlik ešte originálnejší. A čo rovno kúpiť dva darčeky jedným klikom? Našim tipom je set pre otca a syna. Objednať ho môžete v obchodíku šikovnej maminky, ktorá na codokazemama.sk predáva pod značkou Mediha

Pre ženy/dievčatá

Oblečenie na dojčenie

Ak chcete obdarovať maminku, ktorá svoje dieťatko ešte dojčí, oblečenie na dojčenie je jasnou voľbou. Umožňuje maminke nadojčiť dieťa pohodlne a diskrétne, nech je kdekoľvek. Slovenská firma mamika.sk vás očarí kvalitnými materiálmi, pohodlnými strihmi a nádhernými vzormi. Ak ste u nich ešte nenakupovali, čaká vás v ich eshope zľava 5€, ktorú poskytujú každému novému zákazníkovi. Navyše, na veci nakúpené  celý december, až do 24.12. 2022 u nich platí predĺžená lehota na vrátenie a výmenu tovaru.

Kniha Zdravé domáce sladkosti

Existujú len dve možnosti. Buď ju už máte, alebo ju potrebujete. Knižka Zdravé domáce sladkosti je plná zdravých verzií receptov, na obľúbené sladkosti z obchodov, ktoré sú síce chutné, no zároveň plné cukru, farbív a konzervantov. Knižka je skvelým darčekom pre sestru, kamarátku, alebo babičku.

Mrazom sušené ovocie od Brix

 Chrumkavo vysušené, so zachovaním farby i výživových hodnôt a navyše, bez konzervantov. Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. Ovocie najvyššej kvality, vždy chrumkavé a po ruke. Vychutnávať si ho môžete samostatne, s jogurtom, či rannou kašou. Eshop brixproducts.com je aktuálne plný týchto dobrôt v špeciálnych, vianočných baleniach, pripravených robiť sladkú radosť. Máme pre vás aj malé prekvapenie. Ak zadáte zľavový kód mama15, máte na nákup 15% zľavu.

Ak chcete „ísť na istotu“ siahnite po darčekovom sete. Poznáte ženu, ktorá by nemala rada voňavé krémiky, telové mlieka, či kvalitné šampóny? Kozmetiku rôznych značiek, v nádhernom darčekovom balení nájdete v eshope bioruza.sk. Nezabudnite využiť ich akciu na darčekové sety. Zľavu -10% si uplatníte so zľavovým kupónom darcek10. Našim tipom je darčekový set Rose of Bulgaria z ruží, obsahujúci sprchový gél, mydlo a krém na ruky. Celá sada vás bude pritom stáť iba 6,55€.

Chceš akčný budúci rok? Pridaj sa do KLUBU Akčných žien!

Už rok je tu Klub Akčných žien pre všetky ženy, ktoré sa chcú vzdelávať, stretávať, podporovať sa, naštartovať svoje podnikanie či osobný rast. Si podnikateľka? Mama na materskej? Manažérka, či učiteľka? Registruj sa a využívaj všetky výhody klubu už dnes! 

Kozmetický darčekový set

 

Dámsky batoh

Niet sa čomu čudovať, že posledné roky vídame vo výkladoch obchodov aj na uliciach oveľa viac dámskych batoh, ktoré postupne vytláčajú klasické kabelky. Vyzerajú naozaj dobre ale hlavne, sú neuveriteľné praktické. Mať pri chôdzi voľné ruky je nielen príjemné, ale napríklad pre mamičky na prechádzke s deťmi priam nevyhnutné. Elegantné dámske batohy od Oxybag sú láska na prvý pohľad.

Diár pre mamu 2023

Každej jednej žene víri denne hlavou neuveriteľné množstvo myšlienok. Práca, domácnosť, nákupný zoznam, krúžky a rozvrhy detí, lekári, očkovania… Špeciálny Diár pre mamu vznikol, aby ste toto všetko mohli vypustiť a užiť si pokoj. Ak to máte v Diáry, už to nezabudnete. V tomto diáriku nájdete prehľadom prázdnin a voľných dní na rok 2023, miestom pre rozvrhy hodín vašich detí, priestor na predsavzatia, plány a pekné myšlienky a samozrejme množstvo miesta na poznámky ku každému dňu. Aktuálne ho kúpiť v zľave, len za 13,40€.

 

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (510)