Andrea Závodská

O Vás

Volám sa Andrea Závodská. Pochádzam z Myjavy, ale už skoro 16 rokov žijem v Bratislave. Mám dve detičky, syna Matúška (10 r.) a dcéru Mišku (7 r.).

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Názov obchodíka: ANDREA ZÁVODSKÁ

Vo svojom obchode ponúkam ebook, knihu a online tréning Ako sa zbaviť strachu zo šoférovania.

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

K vytvoreniu mojich produktov som sa dostala tak, že som sama mala obrovský strach zo šoférovania. Trvalo to 12 rokov. A po tých rokoch som začala túžiť sa tohto strachu zbaviť. Hľadala som ako by som to dokázala. Samozrejme som si vypočula, že si mám proste sadnúť do auta a ísť. Ale keďže môj strach bol skutočne veľký, potrebovala som začať trochu inak. A tak som vlastne postupne prišla na to, ako sa to dá. Začala som najskôr svoj strach riešiť v hlave, pretože práve tam vzniká. V čase keď som začala jazdiť, som stretla viacero žien (aj cudzích, ktoré som videla prvýkrát) a nejako vždy padla téma na to, že majú tiež tento strach. Brala som to ako také znamenia :),pretože som vtedy uvažovala, že napíšem ebook na túto tému. Takže bolo rozhodnuté. Chcela som pomôcť ďalším ženám, dať im podporu a povzbudenie, že sa to dá. Pochopenie, ktoré mne vtedy chýbalo.

Pred pár týždňami som k mojim produktom vytvorila meditáciu, a keďže mala pozitívny ohlas, tak som sa rozhodla vytvoriť ďalšie, ako celok do online tréningu. Ešte na nich pracujem, a čoskoro budú k dispozícií a verím, že budú pomáhať.

Prvý ebook som písala v podstate len pre ženy, ale časom som zistila, že aj muži majú strach, a že aj oni si kupujú moju knihu.

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá).

Najväčší úspech pre mňa je, keď mi niektorá zo žien napíše, že začala jazdiť. Vtedy je to úžasný pocit, a viem, že to čo robím má význam. Nedávno mi takto písala jedna pani, ktorá začala jazdiť po 24roch rokoch.

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Mám obrovský sen, čo sa týka mojich produktov, prezradím Vám len toľko, že je to, aby môj projekt pomohol čo najväčšiemu počtu ľudí.

Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?

Od detstva milujem tvorenie. Počas materskej som maľovala na textil, šila som šperky a vytvorila svoj projekt Ako sa zbaviť strachu zo šoférovania. Teraz mám už väčšie deti, takže je to iné. Ale keď boli maličké, tak som tvorila keď spali. Keď troška podrástli, tak si aj oni skúšali maľovať na tričká. Dcérka sa počas tohto leta učila vyšívať. Deťom ukazujem čo tvorím, vidia moju knihu v poličke a skúšajú tvoriť tiež nejaké svoje nápady.

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Moje motto je: „Keď po niečom túžim, hľadám spôsob ako to dosiahnuť

a nie dôvod prečo to vzdať“.

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?

Aby sa nebáli začať pracovať na svojich snoch a nevzdali sa pri prvých prekážkach.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)