Malé ale milé darčeky pre radosť

Chvíle, keď sa rodina a priatelia zídu a chcú potešiť jeden druhého väčším či menším darčekom, sú pre nás čoraz vzácnejšie. Aj vy máte väčšiu radosť z darčeka odovzdaného ako prijatého? Stačí drobnosť zo srdca. My sme pre vás pár takýchto tipov na malé, no milé podarúnky vybrali. 

 

Kvalitné zdravé hračky a hry pre deti s PORADENSTVOM

V Kidmanii majú úžasný prozákaznícky prístup a radi vám poradia a pomôžu vybrať správnu zdravú detskú hračku pre vaše dieťa v akomkoľvek veku. Nájdete u nich detské hračky pre najmenších, predškolákov ale aj staršie deti, ktoré rady objavujú svet. A teraz u nich pri nákupe ešte aj ušetríte 10% s kódom VIANOCE10 pri nákupe značiek JANOD, HABA a KALOO. Zľava platí do polnoci 15. decembra.

 

Pohodlná cesta ku krásnemu úsmevu 

Predstavte si kefku, ktorá urobí väčšinu práce za vás. A urobí to obzvlášť dôkladne, no pritom maximálne šetrne Obdarujte seba aj blízkych hydrosonickými kefkami Curaprox s hydrodynamickým efektom a vláknami, ktoré znamenajú skutočný rozdiel v starostlivosti o žiarivý a zdravý úsmev a teraz vám pribalia aj DARČEK - cestovný set zdarma.

 

Chrumkavé a zdravé Vianoce 

Máte doma malých maškrtníkov? Cez vianočné sviatky sa ich prosíku o dobroty, ubrátnite len ťažko. Rozhodne by ste doma mali mať, pre tieto prípady, chutné a zdravé lyofilizované ovocie. Brix má novinku - Chrumkavých ovocníčkov, ktorí oslovia svojim krásnym obalom aj deti a vo vnútri nájdu len kvalitné ovocie, pestované v najlepších podmienkach a zozbierané v plnej zrelosti. Každých 100g mrazom sušeného ovocia je vyrobených z 800g až 1kg čerstvého ovocia. Chrumkaví ovocníčkovia sa stanú najlepšími priateľmi vašich detí a ich najobľúbenejšou maškrtou zároveň. A v akých príchutiach si ich môžete vychutnať? Každé balenie vám ponúka až 3 skvelé ovocné chute. Ovocníčkovia a zvieratká - chrumkavá jahôdka, banán a lesná čučoriedka, Ovocníčkovia a príšerky - maliny, slivky a marhule, Ovocníčkovia a vesmír - mango, jahoda a hrozno A teraz so ZĽAVOU až 20% s kódom zdravevianoce20

 

Darček pre budúcnosť, ktorý deti bude baviť

Hrajú sa vaše deti radi na počítači a telefóne rôzne hry? Určite nad nimi presedia veľa času. Rozmýšľali ste niekedy nad tým, že tento čas za počítačom by mohli tráviť zábavne a zároveň sa pritom aj niečo naučiť? Presne túto možnosť prináša Programko.sk. Vytvorili sériu kvlatiných a dostupných online kurzov programovania s lektorom pre žiakov základnych škôl a darček, ktorý baví a zároveň je investíciou do budúcnosti je výborný nápad. Určite sa choďte pozrieť na ich web a vyberte si.

 

Finančne bystré deti 

Nadšenie pre svet finančného poradenstva v kombinácií s rodičovstvom priviedol sympatický pár Luciu a Tomáša k založeniu projektu Bystré Deti. Ich zámer a vízia boli od začiatku celkom jasné – priviesť čo najviac slovenských detí k základom finančnej gramotnosti hravou a zrozumiteľnou formou, pomôcť im porozumieť peniazom a naučiť ich s nimi rozumne hospodáriť. Dnes sú autormi dvoch detských edukačných kníh -  Ako sa Hanka naučila sporiť a Ako sa Hanka naučila zarábať. Obe knihy skvele dopĺňajú aj pracovné zošity a môžete si ich kúpiť vo Vianočnom zvýhodnenom balíčku

 

Marťankovia Multivitamín - limitovaná edícia s darčekom

Pri výbere kvalitného detského multivitamínu, je dôležité nájsť nielen taký, ktorý vašim deťom chutí, ale zároveň taký, ktorý obsahuje široké spektrum dôležitých vitamínov v odporúčaných denných dávkach. Multivitamíny Marťankovia s Inulínom s výraznou príchuťou lesného ovociai a Marťankovia Gummy EMOJIS v 4 príchutiach (jahoda, malina, marakuja a pomaranč)  a nových tvaroch emotikonov toto 100% spĺňajú. A vo Vianočnom balení ich nájdete navyše s DARČEKOM svetielkom Astronaut M zadarmo.

 

BONUSOVÝ TIP PRE MAMIČKY

Bezkofeínové kávy v degustačnom balení

Presvedčte sa, že aj káva bez kofeínu môže byť lahodná. V tomto degustačnom kávovom balíčku sa ukrýva pestrá trojica vynikajúcich káv, ktoré si môžu bez obáv dopriať aj ľudia obmedzujúci príjem kofeínu – napr. tehotné a dojčiace ženy alebo ľudia trpiaci na kardiovaskulárne ochorenia. V balení nájdete dve bezkofeínové a jednu nízkokofeínovú kávu, ktoré spája autentická chuť, vysoká kvalita zŕn a šetrný spôsob odstránenia kofeínu certifikovaným Švajčiarskym vodným procesom – t.j. bez použitia akejkoľvek chémie. PS: Ebenica má v ponuke mnoho špecialitiek aj s kofeínom ;) 

 

BONUSOVÝ TIP PRE CELÚ RODINU

Výnimočná kuchárska kniha ZDRAVÉ domáce SLADKOSTI

Obľúbené sladkosti z obchodných regálov viete deťom spraviť doma – rýchlo a zdravo. Bez rafinovaného cukru. Z dostupných zdravých surovín. Pekne pokope v jednej knižke v slovenskom, českom a aj maďarskom  jazyku.  A nezabudnite si u nás kúpiť aj skvelé, vysokokvalitné, certifikované, BPA free SILIKÓNOVÉ FORMY k receptom, samozrejme vhodné aj pre deti. A ak ste poistencom VšZP tak aj so zľavou 10% s kódom VSZPsladkosti10.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)