BAVI.TO je nové Šikulkovo

Stále sme to my, no v novom šate!

Príbeh našej značky začal pred 5timi rokmi. Postupne, ako dcérka Nikolka rástla, návrh a výroba drevených hračiek sa stala našim životom. Mnohí nás poznajú pod názvom „Šikulkovo“ a teda iste viete, že výroba certifikovaných, edukačných hračiek je náš život. Rozhodli sme sa však dospieť s vami a vytvoriť značku, pod ktorou vám chceme prinášať tie najkvalitnejšie veci pre vašich najmenších.
Lebo nás to baví :)

BAVI.TO vznikalo vyše roka a v novom koncepte nájdete aj autorské dekorácie. Všetky naše diela sú stále vyrábané ručne a s láskou mnou a manželom :).

Naše autorské hračky BAVI.TO majú ATEST pre bezpečnosť a označenie výrobkov CE.

Zariadiť detskú izbu nás baví!

Pri výrobe kladieme veľký dôraz na materiály a celkovú kvalitu prevedenia. Preto naše hračky spĺňajú všetky normy na bezpečnosť, ktoré sú podložené aj oficiálnym atestom.

Ako už isto viete, okrem hračiek sme zaradili do ponuky aj dekorácie. Hlavným kritériom pri navrhovaní doplnkov je dizajn a funkčné využitie. Využili sme obľúbené dizajny hračiek a vytvorili tak ucelený koncept detskej izby, ktorú si teraz s nami môžete dokonale zladiť. Všetky doplnky vyrábame a upravujeme presne na mieru a podľa Vašich predstáv. Získate tak unikátne, praktické a s láskou vyrobené doplnky presne pre Vás.

Komentáre

bavi.to

BAVI.TO JE NOVÉ ŠIKULKOVO Stále sme to my, no v novom šate! Mnohí nás poznajú pod názvom „Šikulkovo“ Rozhodli sme sa však dospievať s vami a vytvoriť značku, pod ktorou vám chceme prinášať tie najkvalitnejšie veci pre vašich najmenších.. Lebo nás to baví :) BAVI.TO vznikalo vyše roka a v novom koncepte nájdete aj autorské dekorácie. Všetky naše diela sú stále vyrábané mnou a manželom :) Naše autorské hračky BAVI.TO majú ATEST pre bezpečnosť a označenie výrobkov CE. Tešíme sa na Vašu priazeň! Zuzka, Juraj a Niki :)

Všetky články (1)