Bystré tričká - hry, ktoré si oblečiete

Ahojte, 

ako každá mama som si kládla otázku, ako udržať svoje dieťa zaneprázdnené a akú aktivitu preňho vymyslieť. A potom mi napadlo, prečo by tričká nemohli byť zábavou samy o sebe?

Tak som jedno vytvorila. Tričko s odnímateľnou kriedovou tabuľkou. Stačí ju odlepiť kdekoľvek a vaše dieťa môže začať kresliť alebo hrať hry, ako sú piškôrky.

Môže si tak vytvoriť vlastné jedinečné tričko, ktoré odzrkadľuje jeho kreativitu a osobnosť. Nepotrebuje 10 tričiek stačí jedno, ktoré je zakaždým originálne ako jeho majiteľ.

Ďalší nápad vznikol, keď som vyradzovala autíčkové šortky, no o tom a ďalšom už čoskoro (keď dieťa bude dlhšie spať a mama bude mať čas tvoriť ❤️).

Ďakujem za vašu podporu a teším sa, že môžeme spoločne objavovať svet kreativity.

Lenka

Foto: Barbara Čierna

Komentáre

Bystré tričká

Ahojte, pre moju ročnú dcérku nonstop vymýšľam nejaké aktivity. Pritom mi napadla otázka, čo tak dať nejakú na tričko a mať ju stále so sebou? A tak som začala tvoriť interaktívne: Bystré tričká - hry, ktoré si oblečiete Ďakujem všetkým za podporu. Videá, foto tričiek a mnoho nápadov na aktivity prevažne s malými deťmi môžete nájsť na mojom Instagrame: Www.instagram.com/@bystre_deti

Všetky články (1)