Cestovný vankúš pre väčšie deti a dospelých

Ahojte mamičky. Rada by som vám bližšie predstavila moje cestovné vankúše. Často sa mi stáva že si mamičky objednajú tento variant vankúša pre detičky, ktoré ešte sedia v autosedačke. Tak som sa rozhodla napísať malý článok a napísať aspoň pár viet o tomto variante.
Vankúše sú vyrobené zo 100 %bavlnenej látky, vyplnené dutým vláknom. Sú vhodné pre väčšie deti , ktoré už nepoužívajú detskú autosedačku, a dospelých. Vankúšiky vyrábam v troch veľkostiach. Prvá veľkosť je od 6 do 10 rokov. Druhá veľkosť je od 10 do 15 rokov. Tretia veľkosť je od 15 rokov až pre dospelých. Vankúšik zaistí pohodlie a komfort. Boky vankúša obopínajú krk, sú predĺžené, siahajú pod plecia. Zadná časť je mierne vyplnená, ale popri tom, netlačí hlavu smerom do predu. Tento vankúšik sa určite stane vaším neodceniteľným pomocníkom na dlhšie, aj kratšie cesty autom, vlakom, lietadlom. Vankúš je možné použiť aj ako relaxačný. Každý vzor týchto vankúšikov , ktorý nájdete v mojom obchodíku, vám môžem urobiť v rozmere, aký potrebujete. Stačí ak do poznámky pri objednávke, uvediete vek dieťaťa, alebo napíšete že si prajete variant pre dospelého. Výrobok je zapísaný ÚPV SR v registri dizajnov pod č. 28898. Ďakujeme, že nekopírujete jeho dizajn a neporušujete registrované práva priemyselného vlastníctva.

Komentáre

danielle

Odosielam aj cez zásielkovňu. Cena 3,50 euro. Pri dobierke 4,70 euro. Ak si prajete takýto spôsob dopravy, treba túto informáciu napísať do poznámky pri objednávke a zvoliť vydajné miesto pre zásielkovňu. Vybrané vydajné miesto prosím tiež uveďte do poznámky. Ďakujem.

Všetky články (1)