KDE SA NÁDEJ UKRÝVA? Čo ak v tvojom srdci?!

Z DENNÍKA VYŠKERENEJ: 17.8 2013:

"Porozprávam vám o jednom dni. Tomu dňu predchádzalo veľa sebazapretia, obety a prekonaných strachov, čo ak neuspejem.
Milovaná moja, niečo ti poviem. V živote tie najvzdialenejšie ostrovy, tie najvyššie hory vedú cez tie najväčšie bahná a najmenšie kamienky. Myslíme si, že prísť na cestu a dostať sa k cieľu k nám príde tak nejak samé od seba.
Nie nie. Nepríde a čím skôr pochopíme princíp toho ako Boh ráta s našou spoluprácou na jeho úžasných veľkolepých plánoch, ako túži spolu s tebou a so mnou v súhre tvojich túžob naplniť tú jeho najväčšiu túžbu odovzdať lásku každému kto ju hľadá a potrebuje, čím skôr pochopíme, že teba a mňa vidí ako partnera a priateľa než ako sluhu či slaboduchého vykonávača, tým skôr a hlbšie nás Boží zámer lásky vtiahne do deja nášho vlastného života s Ním vo spoločnom veľkom dobrodružstve pre svet a pre nebo. (Toto je azda tá najdlhšia veta akú som za desaťročie mojej tvorby napísala. 🙂
Tužim ale, aby sa zapísala hlboko do tvojho srdca, lebo On miluje dobrodružstvá!
 
On je Bohom DOBROdružstva!
A tak som tam odrazu sedela. Ľudia tlieskali a hoci nešlo o preplnený hangár, ale o útly literárny stan naplnený tak do 70% vedela som, že to je iba začiatok mojej cesty. Tá dáma, po mojom boku si za svoje diela zaslúžila úprimný obdiv a uznanie publika. No a potom tam sedím ja v mojich vyblednutých rifliach ešte zo stredoškolských čias, zadržiavam slzy dojatia, eufórie ale aj trémy len z toho, že tam som.
Veľmi dobre si pamätám, čo tomu celému predchádzalo.
A viem, čo nastalo potom.
 
Nazývam to knižné šialenstvo. Dotlače, risk s finančným vkladom a rodinné bublinkové balenia za okrúhlym stolom.
Dnes, držím v rukách zodpovednosť niesť posolstvo môjho vnútorného uzdravenia ďalej nie pretože ja, ale pretože On.
Namiesto literárnych čítačiek, stretnutí pri vínku, jazzovej hudbičke a syrových krekroch kľačím po nociach na modlitbách za ženy, ktoré dnes bojujú môj niekdajší boj. Boj o svoj holý život. Uzkostné stavy dokážu vziať človeku všetko a nádej, priateľka moja, je to prvé o čo sú tie ženy - bojovníčky okradnuté.
Dovoľ mi preto, pozvať ťa do môjho literárneho sna: Môcť navrátiť NÁDEJ do životov tých, ktoré v ňu už prestali veriť.
Spoločne to dokážeme!
Je tu! Kniha, ktorá už viac ako tisícom žien na Slovensku i v zahraničí navrátila nádej a dala odvahu znovu žiť, bojovať ďalej a očakávať svoje víťazstvo.
Kniha zázrakov, denník Vyškerenej, osobné sprevádzania, skupinové piatkové online modlitby, teamové príhovorné modlitby, Modlitebné pikniky a hodiny a hodiny prebdených nocí v rozhovoroch s tými, ktoré potrebujú nádej.
Zdá sa ti teraz, že by bol tvoj vklad 10€ príliš veľká cena za niečie dlhoočakávané víťazstvo?
Nemôžeme všetci spraviť všetko, ale môžeme každá spraviť aspoň niečo.
Ak ma čítaš už nejaký ten rok dva alebo možno si ma objavila len nedávno a chceš priložiť ruku k tomuto dielu, tu nájdeš radostné posolstvo pre každú ubolenú, skrehnutú dušu za symbolickú cenu ešte pár dní:
Ďakujem, že sme v tomto "šialenstve nádeje" spoločne.
❤️‍🔥Ďakujem za tvoje zdielanie, povzbudenia, komenty i lajky. Ďakujem, za každú podporu, ktorej sa mi od teba, drahá moja čitateľka dostáva.
Aj vďaka tomu, mi to celé dáva oveľa hlbší zmysel. 🙋🏼‍♀️
 
 
 
 

 

Všetky rea

 

Komentáre

KNIHA ZÁZRAKOV

Teší ma! Volám sa Martina a som mamička 8r. Jasmínky, 5r. Sebastiánka a 2,5 r. Grétky. Som povolaním učiteľka v materskej škole, momentálne na materskej dovolenke. Aby som si túto "dovolenku" čo najviac užila, rozhodla som sa napísať knihu. Kniha zázrakov sa za rok svojej existencie stala veľmi úspešnou, preto si veľmi želám, aby mohla obohatiť aj tvoj život. ✨ PRAJEM TI VEĽA ZÁZRAČNÝCH OKAMIHOV. ✨ S láskou Martina Stríbrnská ❤️

Všetky články (9)