Keď sa povie MAMA...

Ahojte!

Včera som Vám poprosila o pomoc s hľadaním 3 slov, ktoré Vám napadnú ako prvé, keď sa povie MAMA. Ďakujem týmto za krásne komentáre. Ich počet presiahol 160 a veľmi milo ma prekvapil a potešil.


Všetky slová som poctivo zapísala a vytvorila toto srdiečko. Niektoré slová sa opakovali často (láska, domov, život, istota, bezpečie, rodina, atď.), aj preto sú v srdiečku väčšie. Nakoniec je v srdiečku celkovo 47 slov a je to asi jeho 150. verzia:-)  Dúfam, že tam nájdete aj tie Vaše slová. Aj keď rovno priznávam, že úplne všetky sa mi tam nakoniec nezmestili, a niektoré prišli až dodatočne, keď už bolo srdiečko hotové.


Ako poďakovanie si môžete hotové srdiečko stiahnuť z FB a použiť ako potrebujete. Napr. aj takto:

- pozdrav pre svoju maminu

- ako obrázok do e-pohľadnice, doplňte vlastné fotky a odošlite (pohľadnica príde do 3 dní vytlačená priamo do schránky adresáta)

- pozdrav pre Vaše zákazníčky k objednávke


Prajem Vám všetkým krásny Deň matiek!

Ivana

 

PS1: Ja som jednu verziu srdiečka použila ako špeciálne venovanie pre všetky objednávky v mojom obchodíku, ktoré sú určené ako darček ku Dňu matiek.

PS2: Ak máte chuť, vlastné srdiečko alebo akýkoľvek iný tvar si môžete vytvoriť tu: www.wordclouds.com.

Komentáre

Giwi - Kúzelné oblečenie

Všetko to začalo nákazlivým detským nadšením mojej dcéry z novej sukne. Tú sukňu som jej ušila z prvej kúzelnej látky, ktorú som kúpila v obchode len zo zvedavosti čo je to vlastne zač. Neúnavne behala na terasu a späť a tešila sa z meniacich farieb. A ja s ňou:-) Tak vznikol nápad na kolekciu kúzelných sukní pre malé víly. Neskôr sa pridali kúzelné čelenky a aktuálna novinka kúzelné šále, ktoré potešia aj dospelé víly:-)

Všetky články (1)