"Krásný letný deň prajem," pozdravil BAMBUS

Krásny letný deň,

vonku je konečne krásne teplúčko a letno ☀️. Vytešujem z toho, že z domu môžem vybehnúť naboso, nevadí mi keď ma detská z bazéna celú ošpliechajú 💦, lebo veď osviežujúce :) také letné.

Spolu s Martinkou sme dumali 🤔, čo v tomto počasí vytvoriť, lebo háčik a koších s priadzami lákajú stále. "Čo keby si skúsila, čiapku z bambusu?", navrhla mi Martika. A tak som sa pustila do pátrania po bambusovej priadzi, lebo pravdupovediac, ešte som z nej netvorila. "Oki, niečo vymyslim, a ty vyskúšaš a zhodnotíš," chytila som Martinkinu návnadu.

Netrvalo dloho a moja nová Bambuska uzrela svetlo sveta :) Tadáááá 🤩

"Su - pro -vá, absolútne skvelá na toto obdobie, vôbec sa mi v nej nespotí hlava, " povedala Martinka, a zobrala si ju so sebou aj na terapiu do nemocnice. 

Teda, veľmi sa teším 😍, že moja Bambuska dokáže spríjemniť aj tie to letné a teplé mesiace.

BAMBUS 🎍 je mäkkučka chladivá a hebká priadza, keď som s ňou pracovala, prichytila som sa pri tom, ako ju v rukách stláčam a užívam si tú jemmnosť :)  Má super absorbčnú a antibakteriálnu schopnosť. A navyše je vhodná pre detičky, mamičky, babičky proste pre všetkých s citlivou pokožkou.  

 

Priznám sa, že už hľadám daľšie vzory a farby, v ktorých sa objavia u mňa nové bambusové čiapky :) a aj čosi naviac, ale o tom potom ...

Do skorého dočítania 🙋🏼‍♀️

Kikis

Komentáre

Kikis

Vitajte v obchodíku Kikis, kde pre Vás 👱🏼‍♀️👨🏻 a Vaše deti 👶🏻👧🏼👦🏻 môžete objaviť milé a veselé vecičky, ktoré s veľkou radosťou háčkujem a vyrábam. Háčkujem preto, že ma to nesmierne baví 😍 a je to zároveň aj moja skvelá psychohygiena, popri starostlivosti o moje 4 ratolesti 👩🏼👦🏼👦🏼👶🏼. Zároveň ma nesmierne teší, že týmto spôsobom môžem pomáhať rodinám👨🏻👱🏼‍♀️👵🏻👴🏻🧒🏻👧🏻👶🏼, ktoré sa z najrôznejších príčin ocitli v núdzi. Celá SUMA z predaja putuje PRIAMO na účet pomoci RODINÁM - projekt Centra pre rodinu v Nitre ☺️. Ďakujeme za podporu 😉.

Všetky články (6)