Andrea Valachová

Predstavíte sa nám?

Ďakujem za oslovenie, a je mi cťou stať sa mamičkou týždňa v tomto krásnom projekte :).

Volám sa Andrea, poznáte ma pod prezývkou Ada Bada, a zároveň toto meno je mojou značkou. Tento názov som zvolila kvôli autentickosti, nakoľko tvorím dizajny, venujem sa potlači tričiek, a moja tvorba niekedy motivačne, inokedy humorne, a občas aj sarkasticky vypovedá rôzne obdobia života :). Pri tvorbe ma často inšpirujú aj moji zákazníci, ktorí prichádzajú za mnou s vlastnými nápadmi a mňa nesmierne teší, keď môžem ich predstavy zrealizovať.

Mamička týždňa Andrea Valachová

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe? 

Mojím veľkým pomocníkom je môj syn, ktorý sa zapája do balenia balíčkov, lepenia nálepiek môjho loga na lízatká, alebo štítkovania etikiet. Má 7 rokov a volá sa Matiasko. Práve začal chodiť do školy a mne neostáva nič iné, iba sledovať, ako sa to moje malé bábätko, ktorým bol ešte pred nedávnom, mení na veľkého školáka :). On bol zároveň môj hnací motor prečo som začala tvoriť tričká. Prvé detské body som spravila k jeho 1. narodeninám :). Žili sme v Trnave a nakoľko vzťah s jeho otcom nefungoval, potrebovala som sa osamostatniť, a odísť, a na to som potrebovala financie. Moja motivácia bola natoľko silná, že sa mi to podarilo ešte v čase, kedy som bola na rodičovskej dovolenke, a toto je ten moment, na ktorý som pyšná, že sme to zvládli, a zvládame doteraz fungovať už 5 rokov sami dvaja :).

Mamička týždňa Andrea Valachová

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Môj obchodík na ČDM môžete nájsť tu: AdaBada Tshirts. Nájdete tam okrem produktov ako sú tričká, mikiny a hrnčeky, aj grafické služby. Rada vám pomôžem pri tvorbe loga, vizitiek, plagátov a iných propagačných materiálov.

Pre tie ktoré zvažujete výrobu tričiek s vlastným dizajnom, ale neviete ako začať, ponúkam vám možnosť výroby transférov jedinečnou technológiou DTF. Stačí mať vlastný termolis a tričká si viete dokončiť podľa potreby pre vašich zákazníkov samé (návod ako samozrejme pošlem), prípadne je možnosť dohodnúť sa aj na kompletnej výrobe potlače + nažehlenia + textilu.

Pri svojej tvorbe a hľadaní obchodných partnerov som sa stretávala vždy s vysokými cenami na malý odber alebo nekvalitnou tlačou. Preto vám chcem uľahčiť cestu pri vašej tvorbe. Ak by ste mali záujem, neváhajte, a kontaktujte ma :).

Mamička týždňa Andrea Valachová

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Môj sen je len žiť so synom plnohodnotne a v zdraví. Nie je pre mňa nič dôležitejšie :).

Mamička týždňa Andrea Valachová

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

Moje životné motto? :) Myslím že ich mám viac... je veľa pekných myšlienok, záleží ktorú potrebujete vo svojom živote práve počuť :), ideálne akékoľvek motto, ktoré vám zdvihne náladu a dodá odvahu, alebo vás naštartuje správnym smerom.

Za mňa: "Buď tou najlepšou verziou samého seba!" - Neustále máme možnosť na sebe pracovať a zlepšovať sa, a zároveň byť dobrým človekom, ktorý rozdáva iným úsmev a dobrú náladu :).

Mamička týždňa Andrea Valachová

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama? 

Maminy nestrácajte svoju vieru, choďte za svojimi snami aj vtedy, keď vám všetko spadne ako domček z kariet - nevzdávajte sa! :) Držím vám všetkým palce, aby sa vám darilo vo svojej tvorbe alebo v službách, ktoré poskytujete iným. <3

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (513)