máme špeciálne potreby ♿️

Krásny dník,

detičky 👧🏼👦🏻 i dospeláci 👱🏻‍♀️👨🏻 so špeciálnymi potrebami ♿️ sú všade okolo nás a sú sučasťou tohto sveta, ktorý je často pre nich komplikovanejší ako sa nám bežne zdá. Osobná skúsenoť každému otvorí viac oči, aj uši a zrazu vidí a počuje, čo dovtedy prehliadal. Moja veľmi dobrá priateľka zostala momentálne usadená kôli zákernej chorobe na vozíčku a velice som jej vďačná za postrehy, a nápady, ktoré mi podsúva.

Aj vďaka nej môžete Kikis objaviť kúsky, ktoré sú vhodné pre veľkáčov 👩🏻 aj maláčov 👶🏼 so špeciálnymi potrebami ♿️.

DEKY, DEČKY, PRIKRÝVKY 

Malé bábätká v kočíku prikrývami už akosi automaticky ... Presne z toho istého dôvodu potrebujú prikryť nožičky i detičky a dospeláci, ktorí sedia na vozíčkoch. Aj keď je vonku jarno a teplo, Martinka vraví : "Ja deku potrebujem, je to úplne teraz iné ako keď som behala aj ja."  U  KIKIS nájdete mäkkučké a jemné deky, upletené ručne alebo háčkovanéAby nôžkam nebolo zima 😉.

  

 

 

 

PONČO

Z podobého dôvodu, ako deky, aj počno je skvelý pomocník pre detičky i dospeláčky so špeciálnymi potrebami ♿️. Na rozdiel od svetrov, pončo dávava voľnosť pohybu pre ruky. Pončo je zároveň krásny štýlový doplnok každej malej slečny 👧🏼 i dámy 👱🏼‍♀️. U Kikis nájdete pončo i v kolekcii Mama a Dcéra 👩‍👧... lebo spolu sme tím.

 

 

   

 

Už vymýšlam  ďalšie vecičky, ktoré budú vhodné aj pre deti i dospelých so špeciálnymi potrebami ♿️, lebo môj háčik má rád, keď pracujem 🤩.

Kúpou podporíte rodiny v núdzi - projekt Centra pre rodinu v Nitre. 
Celá SUMA z predaja ide PRIAMO k RODINÁM

ĎAKUJEM  😉

Do skorého dočítania :)

Kikis

 

 

 

Komentáre

Kikis

Vitajte v obchodíku Kikis, kde pre Vás 👱🏼‍♀️👨🏻 a Vaše deti 👶🏻👧🏼👦🏻 môžete objaviť milé a veselé vecičky, ktoré s veľkou radosťou háčkujem a vyrábam. Háčkujem preto, že ma to nesmierne baví 😍 a je to zároveň aj moja skvelá psychohygiena, popri starostlivosti o moje 4 ratolesti 👩🏼👦🏼👦🏼👶🏼. Zároveň ma nesmierne teší, že týmto spôsobom môžem pomáhať rodinám👨🏻👱🏼‍♀️👵🏻👴🏻🧒🏻👧🏻👶🏼, ktoré sa z najrôznejších príčin ocitli v núdzi. Celá SUMA z predaja putuje PRIAMO na účet pomoci RODINÁM - projekt Centra pre rodinu v Nitre ☺️. Ďakujeme za podporu 😉.

Všetky články (6)