Veronika Gyombérová

Predstavíte sa nám?

Veronika, teší ma! 👋

Narodila som sa na východnom Slovensku v meste Michalovce v roku 1993.

Od detstva som na invalidnom vozíku. Ako som od mala s obľubou rozprávala: „Všetko si cítim, so všetkým hýbem, akurát ma moje nohy nepovládzu, vraj som priťažká."

Život vozičkárky nie je na Slovensku jednoduchý - rôzne prekážky, obmedzenia, stále málo bezbariérovosti, stále veľa predsudkov, no napriek tomu si žijem krásny a spokojný život s úžasnými ľuďmi okolo seba, ktorí ma vychovali a vyformovali na usmievavú, veselú, zo života sa tešiacu ženu. 👩‍🦽🤗👍

🌸Som citlivá, vždy premýšľajúca osoba so sklonom k naivite a dobrosrdečnosti, milujúca prírodu, meditovanie, osobný rozvoj, rôznorodú hudbu, knihy každého žánru, psychologické, hlboké a ťažko pochopiteľné filmy. Zbožňujúca svoju rodinu, priateľov a pozitivizmus, obdivujúca umenie a Japonsko, fascinujúca každodennou krásou navôkol, filozofiou i poéziou. Rešpektujúca názory ľudí s cieľom presvedčiť ich, nanajvýš stotožnená s budhizmom a dobrom, a ako jedna z mála si skutočne úprimne želám mier na Zemi.🌸

VEVE CREATIVESTUDIO

Názov Vášho obchodíka na codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?

Vo svojom obchodíku VEVE CREATIVESTUDIO ponúkam literárne a služby. Predovšetkým jazykovú/štylistickú/redakčnú korektúru kníh, ale aj akéhokoľvek textu; prepis audio/video súboru do textovej podoby; grafické práce na mieru v rámci plagátov, letákov, bannerov, vizitiek, príspevkov na sociálne siete, brožúr, bulletinov, svadobných dizajnov či grafických pdf dokumentov alebo životopisov; celkový brand – tvorba firemnej identity. 

VEVE CREATIVESTUDIO

Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?

Začala som hneď po strednej škole, no išlo to postupne. Aj keď som vyštudovala obchodnú - ekonomickú školu, vždy ma to ťahalo iným smerom.

✍🏻Umeleckým a kreatívnym.🎨

Preto som sa hneď po strednej škole začala venovať písaniu, kde som písala rôzne PR články pre firmy a webové stránky, neskôr som bola editorkou študentského časopisu pre východné Slovensko. Čoraz viac ma bavilo písať skôr pre seba ako pre iných a písanie sa stalo natoľko mojou vášňou, že okrem blogovania na vlastnej stránke som ešte ako 19 ročná napísala pôvodnú verziu knihy "Hriešne horúce leto", ktorá odvtedy prešla určitými zmenami. Nakoniec sa mi ju podarilo vydať až v mojich 26. rokoch, v r. 2019, a to ako svoju prvotinu v (zatiaľ) elektronickej podobe.

Písanie mi už nestačilo a chcela som sa posunúť ďalej. Ďalej som sa samovzdelávala a spravila si kvalitný český online kurz na Marketing Sociálnych Sietí, slovenský kurz na Virtuálnu Asistentku a pýšim sa aj certifikátom z kurzu Emočný kód vedeného Bradleym Nelsonom. Medzitým som pracovala ako marketingová asistentka pre PR v personálnej košickej firme, avšak takmer celý čas pôsobím ako freelancer (na invalidnom dôchodku, meh).

V súčasnosti sa už viac ako 10 rokov venujem hlavne jazykovým korektúram, editorstvu, marketingu sociálnych sietí, tvorbe business brandu, rôznym grafickým dizajnom, ale aj administratívnym činnostiam.

VEVE CREATIVESTUDIO

Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)

Vďaka pracovitosti, šikovnosti a spokojným klientom so 100% hodnotením predaných vyše 90-tich služieb, som si na portáli Jaspravim vyslúžila hodnotenie MAJSTER PREDAJCA (Spokojných klientov je mimo portálu, samozrejme, viac.)

Každá spolupráca je obohacujúca a nesie v sebe nezameniteľné čaro. No mala som tú česť spolupracovať aj:

·       s úspešnou expertkou na sociálne siete TAMI – instaraňajky (sama pracuje s marketingom, no vybrala si práve mňa na tvorbu grafiky soc. sietí),

·       s politickou stranou HLAS – sociálna demokracia v rámci grafickej tvorby dokumentu (Východiská pri príprave plánu obnovy 2021, pozn. v mojom prevedení to už aktuálne nie je zverejnené),

·       so skvelou módnou návrhárkou pre upcyklovanú módu Dominikou Babinskou a jej značku VARIEGATY (kompletná korektúra knihy Nie je to také ružové... kniha je minimálne taká úžasná ako ona sama a je mi cťou byť jej súčasťou),

·       s úžasným a múdrym Vladimírom Niederlandom, ktorý je expertom na výživu a autorom kníh Tajomstvo jedál našich starých mám a Zákon zotrvačnosti zdravia (pri oboch figurujem ako jazyková korektorka),

·       s Cyrilometodiadou a historikom/politikom PhDr. Antonom Hrnkom, CSc., pre ktorých už niekoľko rokov kontrolujem a prepisujem historické prednášky z audio/video súborov.

VEVE CREATIVESTUDIO

Aký je Váš najväčší pracovný sen?

Jeden veľký sen nemám, no mám viacero menších, ktoré ma pravidelne motivujú a postupne mi robia radosť. No bola by som skutočne vďačná a šťastná, ak by sa moja značka VEVE CreativeStudio dostala ku všetkým tým, pre ktorých môže(m) byť nápomocná, aby sa dostávala do povedomia ľahko a prirodzene cez odporúčania spokojných klientov, a aby sa navždy spájala s čistou kvalitou, kreativitou, ale aj ľudskosťou.

Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?

„Milujem robiť to, čo ma baví. Baví ma robiť to, čo milujem."

VEVE CREATIVESTUDIO

Čo by ste odkázali ďalším tvorivým ľuďom v Čo dokáže mama?

Všetkým ľuďom s kreatívnou dušičkou odkazujem, aby vždy verili vo svoju šikovnosť a originálnosť, pretože umenie je krásne v tom, že je individuálne a každý ho má v sebe zabudované inak. Žiadne nie je lepšie či horšie. Keby všetci čosi vytvárali podľa dokonalej šablóny, bola by to nuda, však? 😉 Verte vo svoje schopnosti a nič nebude nemožné.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (510)