Naďa Weiszerová

Predstavíte sa nám?

Volám sa Naďa, mám 31 rokov a žijem v Košiciach. Milujem farby, kvetiny, krátke sukne a uletené farebné kombinácie.

Mamička týždňa Naďa Weiszerová

Detičky mám dve, Henrietka má 2 a pol roka a Marcelko rok a štvrť.

Mamička týždňa Naďa Weiszerová
Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate?
Na stránke mám obchodík pod názvom naše_vaše. V ponuke nájdete šujtášové šperky, prevažne náušnice. Veľké, malé, strapcové, výrazné aj nenápadné…

Mamička týždňa Naďa Weiszerová
Ako ste sa dostali ku svojej tvorbe?
Vždy som bola taký trošku tvor tvorivý. Už je to takých 12-13 rokov čo som začala (vtedy hlavne sebe) robiť prvé náušničky. Zo začiatku to boli len korálky a drôtiky, a tiež polymér. Už vtedy som pokukovala po šujtášových šperkoch na internete a nevedela som sa vynadívať. Kúpila som si prvé šujtášky a po prvých pokusoch som ich hodila hlboko do šuflíka. Vôbec to so mnou nespolupracovalo. :) Po nejakom čase mi to nedalo, a vrátila som sa k tomu opäť, tentoraz s väčšou trpezlivosťou. To už som sa do šujtášu zamilovala.

Mamička týždňa Naďa Weiszerová
Šujtáš ponúka obrovské množstvo farebných kombinácií. Osobne preferujem výrazné šperky, tých teda u mňa nájdete asi najviac.

Dajú sa vyrobiť úplne jednoduché náušničky na bežné nosenie, romantické svadobné doplnky, brošne, spony do vlasov, či klipy na topánky. Pozrite, ako pekne sa votrela šujtášová aplikácia aj na kabelku. :)

Mamička týždňa Naďa Weiszerová
Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby? (výhra v súťaži, významný zákazník, výrobok, na ktorý ste hrdá)
Najväčší úspech? Počítam skôr tie malé, ktorým je pre mňa každý odoslaný balíček, z ktorých sa nesmierne teším. :)

Mamička týždňa Naďa Weiszerová
Aký je Váš najväčší pracovný sen?
Snívam o tom mať nekonečne veľa času ktorý by som mohla presedieť pri korálkach. Ach, to by bolo… A ešte, aby moje šperky nosila Beyonce :))))).

Mamička týždňa Naďa Weiszerová
Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?
Väčšinou keď deti spia, čiže po večeroch, dakedy si nájdem hodinku-dve aj cez obed. Šujtáš je dosť náročný na čas, ale keď mám jasnú predstavu čo idem robiť, dá sa toho za dve hodinky veľa stihnúť.
Ušetrím čas na prácu, keď sa deti hrajú s tatom :). Hoci Henrietka si neodpustí, aby prišla popozerať čo robím, korálky a šujtáše sa jej veľmi páčia a rada sa v nich hrabe.

Mamička týždňa Naďa Weiszerová
Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?
Mierte na mesiac, aj keď netrafíte, pristanete medzi hviezdami. To je jeden z mojich obľúbených citátov.

Mamička týždňa Naďa Weiszerová
Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?
Aby robili čo ich baví a našli si čas na seba. Keď je šťastná a spokojná mama, všetko sa zvláda jednoduchšie. :) A aby nezabudli snívať.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)