Najkrajšie darčeky pre pani učiteľky

Ešte sa len začal, a už o chvíľu aj končí. 

Veru tento školský rok bol veľmi nevšedný a kratší ako sme zvyknutí. 

Určite si si užívala, že si mala svojich drobcov pri sebe. No aj napriek tomu ako veľmi ich ľúbime, tešili sme sa, že škola či škôlka aspoň na chvíľku bude pokračovať. Je to tak aj s tebou? 😉

V takýchto situáciách si často uvedomíme, aká náročná je práca pani učiteliek. Zvládať a vychovávať naraz niekoľko detí dá zabrať. 

Už je u nás zvykom, že na konci školského roka sa pani učiteľkám dáva maličká drobnosť ako poďakovanie, že naše deťúrence vychovávajú a starajú sa o ne s veľkou láskou. 🥰

Dali sme pre Teba dokopy výber darčekov, ktoré maminky vyrobili. Na našej stránke nájdeš okrem týchto vecičiek aj kopec iných. Takže si určite popozeraj aj iné výrobky. 

Veríme, že sa ti niečo zapáči. A nezabudni, že väčšina výrobkov môže byť vyrobená na mieru podľa tvojich požiadaviek. Stačí sa s predávajúcou mamičkou len dohodnúť. 

Klikni na obrázok a výrobok si môžeš ihneď objednať.

PS: Ak má pani učiteľka väčší sviatok, uvažujte na výberom zaujímavého výletu. Tam bude môcť načerpať sily na prácu s vašimi deťmi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (509)