Radikálne zníženie cien

⚠️⚠️⚠️Radikálne zníženie cien ⚠️⚠️⚠️

POZOR!!!!! POZOR!!!!!
Keďže venčeky a pierka mi skoro už 2 roky ležia nevyužité na sklade, rozhodla som sa radikálne prehodnotiť a znížiť cenu. Nájdete ich v mojej galérii za ozaj smiešne ceny, ktoré hraničia s pokrytím vstupných nákladov, resp. materiálu na ich výrobu. 
https://www.codokazemama.sk/obchod/rozmarina?category=106
Verím, že si konečne nájdu svoje majiteľky, ktoré sa z nich budú tešiť 💕 Je možné zakúpiť si celý set za ešte lepšiu cenu, prípadne iba venček alebo iba pierko. 

 

Komentáre

Rozmarína

Svadba je nielen oslava lásky dvoch ľudí, ale aj z tradícii a rituálov. Z tých najdôležitejších sa stále dodržiava napríklad odobierka nevesty, pripínanie pierok, rozbitie taniera, prenesenie nevesty cez prah či čepčenie. Tvorbou prinášam svadobné doplnky, bez ktorých sa svadba nezaobíde. Ak ste našli niečo, čo vás zaujalo, ale predstavovali by ste si to inak (prevedenie, farba), treba mi napísať - urobím všetko pre to, aby som vám vyšla v ústrety. Volám sa Biba, pracujem ako manažérka kultúry pre folklór, milujem kroje, slovenský folklór, vôňu pooranej rodnej zeme a čerstvo pokosenej trávy.

Všetky články (1)