Sofia Bujnovská

Predstavíte sa nám?

Ahojky!

Moje meno je Sofia Bujnovská, som z Bratislavy a mám jedno malé krásne 9 mesačné dievčatko menom Radhi. Po tom, ako sa mi narodilo bábätko som rozmýšľala, čo budem tvoriť na materskej "dovolenke" a keďže som vyštudovala grafický dizajn a venujem sa mu už 18 rokov, skrsol mi nápad vytvoriť niečo nové a originálne. Knihu, ktorá nie je zameraná len na jednu tému, ale na každej strane číha nové dobrodružstvo... A tak hojdajúc moje bábätko na fitlopte, som sa naučila robiť grafiku ľavou rukou. :D
A tak som vytvorila detskú knihu s názvom "Zabavníček". Je to interaktívna a vzdelávacia kniha pre deti od 3 do 7 rokov.
Mamička týždňa Sopfia Bujnovská

Názov Vášho obchodíka na www.codokazemama.sk. Čo vo svojom obchodíku ponúkate? 

Obchodík na Čo dokáže mama nesie názov Zabavníček, presne ako ponúkaný produkt.
"Zabavníček" je plný farebných ilustrácií, zábavných, náučných a ekologických hier.
Má inšpirovať deti ku kreativite a zároveň v nich podporiť vzťah a lásku k prírode. Kniha má 108 strán a každá strana ponúka nové dobrodružstvo a príležitosť pre deti sa zabaviť a zároveň sa niečo naučiť.
Kniha má taktiež posilniť rozvoj kreatívnych a kognitívnych schopností detí prostredníctvom hier a experimentov. Takisto je kniha pre rodičov a deti skvelou príležitosťou na spoločné aktivity a zábavu.

Mamička týždňa Sopfia Bujnovská
Aký máte najväčší úspech v rámci Vašej tvorby?
Vytvorila som mnoho obálok kníh slovenských autorov a nakoľko ma kreatívna tvorba napĺňa, som rada, že som sa mohla pustiť aj do vlastného projektu.
Mamička týždňa Sopfia Bujnovská
Aký je Váš najväčší pracovný sen?
Chcela by som tvoriť pre deti rôzne knihy, ktoré by im v živote pomohli. Kreatívne a vzdelávacie knihy zamerané na prírodný spôsob života pre deti.
Preto som aj do tejto knihy dala EKO HRY, ktoré budujú u detí pozitívny a ochranársky vzťah k prírode.
A MOTIVAČNÉ STRANY, ktoré kultivujú detský charakter a hodnoty.
Mamička týždňa Sopfia Bujnovská
Kedy tvoríte? Aký je Váš tip na úsporu času pri deťoch a domácnosti, aby ste mali čas tvoriť?
Fúúúha, túto knihu som tvorila hojdajúc moje bábätko na fitlopte: D
Mamička týždňa Sopfia Bujnovská
Aké je Vaše životné motto, ktorým sa riadite?
Neviem či mám nejaké špeciálne motto, ale verím, že treba mať láskavé srdce a pomáhať si navzájom.
Mamička týždňa Sopfia Bujnovská
Čo by ste odkázali ďalším tvorivým maminkám v Čo dokáže mama?
Každá žena ma v sebe kreatívnu energiu a je super ak si vie nájsť čas sama pre seba a venovať sa niečomu, čo ju urobí šťastnou alebo vytvorí niečo Hand Made, čo môže ponúknuť svetu. Kiež by sme sa vedeli živiť tým, čo nás napĺňa.

Komentáre

Čo dokáže mama

Celoslovenský projekt, ktorý združuje slovenské mamičky a podporuje ich v sebarealizácii. Veríme, že každá mama môže zarábať na tom, čo ju baví. Na stránke www.codokazemama.sk nájdete tisícky online obchodíkov tvorivých mamičiek, ktoré u nás predávajú svoju handmade tvorbu, kreatívne služby, knihy či materiál na tvorenie. Pridajte sa k nám!

Všetky články (513)